АДРЕНАЛИН+

BMW M

BMW M4 Купе. Радикално повече.

АДРЕНАЛИН+

BMW M4 Купе. Радикално повече.

АДРЕНАЛИН+BMW M4 Купе. Радикално повече.
BMW M

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW M4 Купе)

4.3 (4.1)

Максимален въртящ момент в кВт (к.с.) при об/мин (BMW M4 Купе)

5,550–6,500

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW M4 Купе)

10,3-10,0

СО2 емисии в г/км, комбинирано (BMW M4 Купе)

235-227

Мощен спортист за пътя и състезателната писта, за перфектни дрифтове, бързи завои и дълги прави отсечки между тях. За изпълнени с адреналин изживявания при шофиране, когато ръцете обхващат удобния волан и пръстите докосват бързо реагиращите лостчета за превключване. Водачът в М спортните седалки се превръща в едно цяло с автомобила. Спортен автомобил като ускорител на пулса – BMW М4 Купе.

ВЪОДУШЕВЯВАЩ ЕЗИК НА ФОРМИТЕ.

Вълнуващ дизайн.

Безусловно спортно, с динамични линии и осезаема интензивност, които са ненадминати на пътя. Впечатляващата предна част с големите въздухозаборници, както и изразителните алуминиеви джанти и мускулестата задна част сигнализират цялата мощ на BMW M4 Купе.
Read more

Атлетична линия на купе.

Извитите линии с типичния плавно спускащ се покрив на купе в комбинация с ексклузивните алуминиеви джанти и аеродинамично оптимизираните М външни огледала излъчват чист спортен дух. Издълженият силует се слива с изразителната задна част и демонстрира концентрирана мощ.
Read more

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.
Read more

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Купе. Задният капак е армиран с въглероден композит и с интегрирания заден спойлер съчетава функция и дизайн. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната стойка на спортното купе както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.
Read more

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно - и за ускоряване на пулса.
Read more

Ексклузивен покрив с карбонов композит.

Като част от интелигентната концепция на BMW за олекотяване на конструкцията покрив с карбонов композит (CFRP) допринася за понижаването на теглото на автомобила и за снижаването на центъра на тежестта. Това води до повишена пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.
Read more

Full LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.
Read more

M COMPETITION ПАКЕТ.

Чисто състезателно усещане: с пакета M Competition BMW M4 Купе предлага дори още по-добра динамика благодарение на повишената мощност на двигателя, специално настроеното адаптивно М окачване, новите настройки на Динамичния контрол на стабилността DSC, активния М диференциал, както и на 20-инчовите М алуминиеви джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос.

Мощността на M TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател е повишена до 331 кВт (450 к.с.). М спортната изпускателна система създава особено мощен, характерен звук за гарантирано настръхване на кожата. Специално настроеното адаптивно М окачване осигурява оптимален контакт с пътя, повишено сцепление и още по-пъргава управляемост. Олекотените М седалки са оборудвани с регулируеми по широчина опори за гърба с вертикални отвори. М предпазните колани имат фини М ленти. Специално настроеното Адаптивно М окачване осигурява оптимален контакт с пътната настилка, повишено сцепление и по-пъргава управляемост. В екстериора пакетът M Competition впечатлява с ексклузивните ковани и полирани до блясък 20-инчови М алуминиеви джанти със звездовидни спици 666 М с гуми с различен размер на предната и задната ос. Спортният характер се подсилва от BMW Individual high-gloss Shadow Line с разширен обхват, който преминава от хрилете до означението на модела в гланцово черен цвят и завършва в ауспуховите накрайници с покритие от черен хром.

ПО СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ЛИНИЯ.

BMW M

ПО СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ЛИНИЯ.

BMW M4 Купе е преминало през стотици тестове по състезателната писта, за да може множеството заимствани от моторните спортове иновации да бъдат настроени за серийно производство. Резултатът е повече от впечатляващ: концентрираната мощност със спиращо дъха ускорение среща екстремно пъргава и изключително прецизна управляемост. Във всяка ситуация на пътя. На всяка пътна настилка. Включително гарантиран прилив на адреналин – и многозначителна усмивка.

Read more

M TWIN POWER TURBO РЕДОВИ 6-ЦИЛИНДРОВ БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ.

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров двигател съчетава най-доброто от двата свята: високооборотни характеристики до 7 600 об/мин и ненадмината мощ с 550 Нм въртящ момент. Битурбо свръхпълненето, директното впръскване и типичните за М фини настройки осигуряват директни реакции на двигателя, неудържима тяга и уверена еластичност при най-лекото докосване на педала на газта. Множеството иновации като конструкцията без цилиндрови гилзи или по-лекия кован колянов вал са част от интелигентната олекотена конструкция, подобряват динамиката и ускорението, понижават разхода на гориво и осигуряват оптимално разпределение на теглото между осите от близо 50:50. Резултатът: ненадминато пъргаво поведение на пътя, което впечатляващо се подчертава от неподражаемия звук на М двигателя.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.