ДВИГАТЕЛ+

BMW M

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

ДВИГАТЕЛ+

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

ДВИГАТЕЛ+3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Сърцевината на BMW M4 Кабриолет: новоразработеният М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател. С изключителна мощ и неподражаем звук. Взаимодействието между оптимално съгласуваните технологии от моторните спортове осигурява непосредствено разгръщане на мощността и тяга от 317 кВт (431 к.с.), които с опционалният M Competition package могат да бъдат увеличени до 331 кВт (450 к.с.).

Read more
BMW M

ОТ 0 ДО 100 ЗА 4,4 СЕКУНДИ.

ОТ 0 ДО 100 ЗА 4,4 СЕКУНДИ.

3-литровият M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров двигател съчетава най-доброто от двата свята: високооборотни характеристики до 7 600 об/мин и ненадмината мощ с 550 Нм въртящ момент. Битурбо свръхпълненето, директното впръскване и типичните за М фини настройки осигуряват директни реакции на двигателя, неудържима тяга и уверена динамичност при най-лекото докосване на педала на газта. Множеството иновации като конструкцията без цилиндрови гилзи или по-лекия кован колянов вал са част от интелигентната олекотена конструкция, подобряват динамиката и ускорението, понижават разхода на гориво и осигуряват оптимално разпределение на теглото между осите от близо 50:50. Резултатът: ненадминато пъргаво поведение на пътя, което впечатляващо се подчертава от неподражаемия звук на М двигателя.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M4 Кабриолет (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9.5 (8.7)
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 218 (203)

  Данните в скоби се отнасят към автомобилите със 7-степенна М трансмисия с двоен съединител с Drivelogic.
  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.
  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.
  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.