ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+

BMW M

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

BMW M4 Кабриолет веднага се разпознава като мощен кабриолет. Мощната предна част и издълженият преден капак с Powerdome придават изразителна динамика на атлетичния силует. В интериора доминира спортно-ексклузивна атмосфера. Ориентираният към водача кокпит е оборудван с кръгли уреди с визия от моторните спортове и оптималнo управление. Така то осигурява идеалните предпоставки да се насладие на ново ниво на шофиране под открито небе.

BMW M4 Кабриолет (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 9.5 (8.7)
СО2 емисии в г/км (комбинирани): 218 (203)
Данните в скоби се отнасят до автомобилите със 7-степенна скоростна кутия с двоен съединител с Drivelogic.

Read more
BMW M

ВЪОДУШЕВЯВАЩИ ФОРМИ.

Темпераментен дизайн.

BMW M4 Кабриолет въодушевява с чистия си спортен дух, динамичния силует и сгъваемият твърд покрив, който гарантира целогодишна наслада от шофирането. Другите дизайнерски акценти като М двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка с емблема на М, страничните М хриле и скосените М двойни ауспухови тръби допълват радостта от шофирането под открито небе.
Read more

Линии на купе.

Благодарение на издължените си линии и контурираните странични части BMW M4 Кабриолет изглежда атлетично и спортно. Издълженият силует завършва с изразителна задна част с широка визия и излъчва концентрирана мощ. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.
Read more

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.
Read more

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Кабриолет. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната визия както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.
Read more

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно и за ускоряване на пулса.
Read more

Сгъваем твърд покрив.

След като сгъваемият твърд покрив се отвори автоматично за около 20 секунди при скорост до 18 км/ч, ще се насладите на максимално въодушевление от шофирането, комбинирано с интензивността на кабриолет. Покривът впечатлява визуално и в затворено положение, осигурява допълнителна сигурност и допринася за приятна акустика дори и при високи скорости.
Read more

Изцяло LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.
Read more

ИЗРАЗИТЕЛНИ ДЖАНТИ.

Джантите на BMW M4 Кабриолет с оптимизирано тегло осигуряват самоуверено излъчване. Впечатляващи са дори и серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици, докато опционалните алуминиеви джанти са 19-инчови М с двойни спици. Те се предлагат по избор в цветове Ferric Gray или Black и разкриват мощните M Carbon керамични спирачки или M compound спирачките с лого на М. също като опционалните 20-инчови алуминиеви джанти със звездовидни спици, които се предлагат и в черен цвят. Независимо кой вариант изберете, серийните гуми с различен размер на предната и задната ос на BMW M4 Кабриолет подчертават атлетичното излъчване на задната част с по-широките си гуми и оптимизират контрола с кормилното управление и сцеплението.

ТВЪРД ПОКРИВ.

Сгъваемият твърд покрив комбинира чистото усещане за кабриолет с преимуществата на твърд, подходящ за зимата покрив. Той се отваря и затваря бързо – и то дори при ниска скорост до 18 км/ч. отвън той има характерната за купе ниска и издължена линия на покрива, а отвътре предлага на всички пътници комфортно пространство над главите.

BMW INDIVIDUAL КОЛЕКЦИЯ.

Специален начин да изразите собствената си индивидуалност - BMW Individual Manufaktur ще отговори на този стремеж по уникален начин с BMW Individual Collection. Конфигурирайте своето BMW M4 Кабриолет толкова индивидуално, колкото сте и вие.

BMW M PERFORMANCE АКСЕСОАРИ.

BMW M е олицетворение на динамика, иновативни технологии и десетилетия опит в моторните спортове. BMW M Performance Аксесоари придават на BMW M4 Кабриолет още по-динамично и ексклузивно излъчване. Независимо дали за екстериора или интериора: възможностите са практически безгранични.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.