ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+

BMW M

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+

Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ+Дизайнът на BMW M4 Кабриолет.

BMW M4 Кабриолет веднага се разпознава като мощен кабриолет. Мощната предна част и издълженият преден капак с Powerdome придават изразителна динамика на атлетичния силует. В интериора доминира спортно-ексклузивна атмосфера. Ориентираният към водача кокпит е оборудван с кръгли уреди с визия от моторните спортове и оптимална управление. Така то осигурява идеалните предпоставки да се насладие на ново ниво на шофиране под открито небе.

BMW М4 Кабриолет:
Среден разход на гориво в л/100 км: 9,5 (8,7)
СО2 емисии в г/км: 218 (203)

Данните в скобите се отнасят до автомобил със 7-степенна М скоростна кутия
с два съединителя с Drivelogic.

Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕС и са в зависимост от избрания
размер джанти и гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване. 

 

BMW M

ВЪОДУШЕВЯВАЩИ ФОРМИ.

Темпераментен дизайн.

BMW M4 Кабриолет въодушевява с чистия си спортен дух, динамичния силует и сгъваемият твърд покрив, който гарантира целогодишна наслада от шофирането. Другите дизайнерски акценти като М двойните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка с емблема на М, страничните М хриле и скосените М двойни ауспухови тръби допълват радостта от шофирането под открито небе.

Линии на купе.

Благодарение на издължените си линии и контурираните странични части BMW M4 Кабриолет изглежда атлетично и спортно. Издълженият силует завършва с изразителна задна част с широка визия и излъчва концентрирана мощ. Независимо дали твърдият покрив е отворен или затворен.

Мощна задна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.

Поразителна задна част.

Изпъкналите арки на калниците сигнализират за цялата мощ на BMW M4 Кабриолет. Оформените по нов начин LED задни светлини акцентират стабилната визия както през деня, така и през нощта. М дифузорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби са интегрирани перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно и за ускоряване на пулса.

Сгъваем твърд покрив.

След като сгъваемият твърд покрив се отвори автоматично за около 20 секунди при скорост до 18 км/ч, ще се насладите на максимално въодушевление от шофирането, комбинирано с интензивността на кабриолет. Покривът впечатлява визуално и в затворено положение, осигурява допълнителна сигурност и допринася за приятна акустика дори и при високи скорости.

Изцяло LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.

ИЗРАЗИТЕЛНИ ДЖАНТИ.

Джантите на BMW M4 Кабриолет с оптимизирано тегло осигуряват самоуверено излъчване. Впечатляващи са дори и серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици, докато опционалните алуминиеви джанти са 19-инчови М с двойни спици. Те се предлагат по избор в цветове Ferric Gray или Black и разкриват мощните M Carbon керамични спирачки или M compound спирачките с лого на М. също като опционалните 20-инчови алуминиеви джанти със звездовидни спици, които се предлагат и в черен цвят. Независимо кой вариант изберете, серийните гуми с различен размер на предната и задната ос на BMW M4 Кабриолет подчертават атлетичното излъчване на задната част с по-широките си гуми и оптимизират контрола с кормилното управление и сцеплението.

ТВЪРД ПОКРИВ.

Сгъваемият твърд покрив комбинира чистото усещане за кабриолет с преимуществата на твърд, подходящ за зимата покрив. Той се отваря и затваря бързо – и то дори при ниска скорост до 18 км/ч. отвън той има характерната за купе ниска и издължена линия на покрива, а отвътре предлага на всички пътници комфортно пространство над главите.

BMW INDIVIDUAL КОЛЕКЦИЯ.

Специален начин да изразите собствената си индивидуалност - BMW Individual Manufaktur ще отговори на този стремеж по уникален начин с BMW Individual Collection. Конфигурирайте своето BMW M4 Кабриолет толкова индивидуално, колкото сте и вие.

BMW M PERFORMANCE АКСЕСОАРИ.

BMW M е олицетворение на динамика, иновативни технологии и десетилетия опит в моторните спортове. BMW M Performance Аксесоари придават на BMW M4 Кабриолет още по-динамично и ексклузивно излъчване. Независимо дали за екстериора или интериора: възможностите са практически безгранични.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните в скобите са за автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя.

    Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕСЕ и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

    Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на СО2 емисиите не се взимат под внимание СО2 емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.