INFOTAINMENT+

BMW M

Свързаността в BMW M4 Кабриолет.

INFOTAINMENT+

Свързаността в BMW M4 Кабриолет.

INFOTAINMENT+Свързаността в BMW M4 Кабриолет.

Както на пътя, така и на състезателната писта в BMW M4 Кабриолет вие ще бъдете подпомагани от множество иновативни технологии, които осигуряват повече комфорт и сигурност и поставят нови стандарти. Можете да възприемете всички свързани с пътуването информации за части от секундата и да се наслаждавате на свързани комуникации, информации и развлечения на най-високо ниво. Радостта от шофирането никога не е била толкова иновативна.

BMW M

НОВ ИНТЕРФЕЙС ДИЗАЙН.

Управлението на Infotainment системата на автомобила вече е още по-лесно, прегледно и информативно. Водачът може свободно да избере последователността на шестте панела за навигация, медия, комуникация, ConnectedDrive, My Vehicle и съобщения. Вместо статични прозорци панелите са оформени като индивидуално подвижни панели.

ЗАПИШЕТЕ РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО: M ПРИЛОЖЕНИЯ.

BMW M4 Кабриолет е повече от автомобил – той е предизвикателство за водачите, които искат да стават все по-добри и по-добри. Затова се предлагат BMW M laptimer App и GoPro-App. За най-добрите времена за обиколка, най-добрите ускорения и най-великолепните спомени от последните изживявания при шофиране.

 • BMW M Laptimer App

  BMW M Laptimer App позволява прецизно записване и последващо анализиране на данните от шофирането по състезателна писта. Впоследствие записинате информаци могат да бъдат публикувани като картинка в социалните мрежи, а данните като положението на педала на газта, G-силите и най-добрите времена за обиколка да бъдат изпратени по имейл. Освен това е интегриран и интерфейс за GoPro.

 • GoPro Аpp

  Чрез безплатното приложение GoPro можете чрез контролния дисплей на BMW M4 Кабриолет да упралявате монтирана в или извън автомобила камера GoPro. Това позволява лесно управление на снимките и видеозаписите чрез контролера на iDrive. Освен това чрез WiFi можете можете да изключвате и включвате камерата, да я конфигуирате или да проверите нивото на зареждането.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ СЪС СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ФУНКЦИИ.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ СЪС СПЕЦИФИЧНИ ЗА М ФУНКЦИИ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей със специфични за М функции проектира всички свързани с шофирането данни директно в зрителното поле на водача. Специфичните за М индикатори могат да бъдат превключвани с натискане на бутон, които включват индикатор за включената предавка, оборотите като динамична лента на оборотомер, както и Shift-Lights за оптималния момент на превключване на предавките.

ТЕЛЕФОНИЯ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Телефонията с безжично зареждане включва безжична док станция за зареждане* и допълнителни USB портове. Антена на покрива с усилвател на сигнала гарантира оптимално приемане в движение. Два мобилни телефона и един аудио плейър могат да бъдат свързани едновременно чрез Bluetooth.

*Универсалната док станция за безжично зареждане на смартфони се предлага само за съвместими смартфони.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е личен асистент за мобилност, който облекчава всекидневната мобилност на потребителя и му помага да достигне до целите си навреме и спокойно. Свързаните с мобилността информации като препоръките за оптималното време за потегляне са достъпни и извън автомобила чрез iPhone® или Apple Watch® и могат да бъдат прехвърлени в автомобила.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW М4 Кабриолет:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1 (8,7)
  СО2 емисии в г/км: 213 (203)

  Данните в скобите са за автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя.

  Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕС и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на СО2 емисиите не се взимат под внимание СО2 емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.