BMW M340i xDrive Туринг (G21), изглед отстрани в движение на фона на стъклена сграда
Среден разход на гориво7,8 л/100 км комбиниран разход
Двигател и тип горивоБензин

THE 3

BMW M340i xDrive Туринг (G21), изглед отстрани в движение на фона на стъклена сграда

BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИ

Среден разход на гориво7,8 л/100 км комбиниран разход
Двигател и тип горивоБензин
THE 3BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИ

BMW M340i xDrive Туринг и BMW M340d xDrive Туринг осигуряват истински характер от моторните спортове във всекидневието. С BMW M TwinPower Turbo редовите 6-цилиндрови двигатели с мощност до 375 к.с. (275 кВт) и насочените към максимална динамика на управлението М компоненти на окачването те за части от секундата разгръщат такава тяга, която позволява да усетите чистата страст към моторните спортове. В комбинация с вместимостта на багажника от внушителните 1 510 м3, както и множеството иновативни възможности за съхранение в интериора те са убедителни както в лентата за изпреварване, така и при дълги пътувания.

Прочети повече

АКЦЕНТИТЕ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИТЕ.

Превръща окачването в радост от шофирането.

От любов към моторните спортове: С оригиналните BMW M компоненти на окачването BMW M340i xDrive Туринг и BMW M340d xDrive Туринг гарантират тръпка на най-високо ниво. Създадени за максимални изисквания към динамиката, те въодушевяват с впечатляващи динамични възможности и перфектно поведение на пътя. Така например Адаптивното М окачване с променливо спортно кормилно управление, подпомагано от М Спортния диференциал с постоянен контрол на блокажа, осигуряват спортна радост от шофирането при повишена пъргавина, оптимално сцепление и най-добра управляемост.
BMW Серия 3 Туринг (G21), динамика на управлението
BMW M340i xDrive Туринг (G21), 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), динамика на управлението

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), Адаптивно M окачване

Адаптивно M окачване.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), М Спортен диференциал

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), BMW Лазерни светлини

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини Адаптивните BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 530 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 792 M Bicolour

19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 792 M Bicolour.

19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 792 М Bicolor Cerium Grey, полирани до блясък,с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размери на джантите отпред 8J x 19, гуми 225/40 R19, размер а джантите отзад 8,5J x 19, гуми 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), М high-gloss Shadow Line

М high-gloss Shadow Line.

М high-gloss Shadow Line включва множество детайли от оборудването в черен гланц. Сред тях са покритията на шахтите на прозорците, рамките и водачите на прозорците, средната колона, както и рамките на външните огледала и основите им.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), Ексклузивни ауспухови накрайници

Ексклузивни ауспухови накрайници.

Ексклузивно за M340i xDrive и M340d xDrive Туринг: отляво и отдясно ауспухови накрайници в свободна форма в цвят Cerium Grey. По този начин ауспуховите накрайници са визуално изявление и подчертават спортния дух на M340i xDrive и M340d xDrive Туринг.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), М спортни седалки и М предпазни колани

М спортни седалки и М предпазни колани

Спортните предни седалки осигуряват оптимална опора и множество възможности за регулиране. М Предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), Специфично за М арматурно табло

Специфично за М арматурно табло

В допълнение към основните данни за шофирането като скоростта и оборотите на двигателя специфичното за М арматурно табло показва и допълнителни информации за особено спортно шофиране.
BMW M340i xDrive Туринг (G21), М кожен волан

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

АТЛЕТИЧНА МОЩНОСТ.

Вълнуващо още при качване: Модерният и динамичен дизайн на BMW M340i xDrive и M340d xDrive Туринг съчетава мощността и естетиката с всеки детайл. Ексклузивните дизайнерски детайли в Cerium Grey, като рамката и пластините на характерната BMW бъбрековидна решетка, подчертават спортните гени на автомобила. Не по-малко спортен е и интериорът. Оборудванията като ергономичните спортни седалки и ексклузивния М кожен волан, в комбинация с най-фините материали, го превръщат в кокпит на истински спортен автомобил, който ще ви развълнува трайно.

Прочети повече

ТЕХНОЛОГИИТЕ И ФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИТЕ.

Интуитивни и предвиждащи.

BMW M340i xDrive И M340d xDrive Туринг имат амбициите да ви закарат сигурно до целта на пътуването ви - и да превърне шофирането в спортно изживяване. Така например интелигентните асистиращи системи на Асистента за шофиране Professional и Асистента за паркиране вече позволяват частично автоматизирано шофиране. Освен Активния контрол на скоростта с функция Stop&Go вкл. Предупреждение за опасност от сблъсък, за пешеходци и велосипедисти със спирачна функция на ваше разположение до 210 км/ч е Асистентът за завиване и водене в лентата. Пътят в посока автономното шофиране се проправя от Асистента за паркиране, който автоматично паркира и изкарва от паркомясто, както и Автоматичният асистент за движение на заден ход. За оптимален комфорт и максимална сигурност – при всички ситуации на пътя. По всяко време на ваше разположение е и иновативният BMW Intelligent Personal Assistant. Той запомня вашите индивидуални решения и настройки и с всеки изминат ден ви опознава все по-добре. По желание той може да управлява навигационните, развлекателните и офисните функции и винаги знае най-краткия маршрут към вашия любим италиански ресторант. Също като истински асистент той отговаря на въпросите ви относно автомобила и по този начин интуитивно ви запознава с вашето BMW M340i xDrive или M340d xDrive Туринг и тяхното разнообразие от иновативни оборудвания и функции.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Асистент за шофиране Professional

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Асистент за паркиране Plus

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder позволява запис на видео на зоната около автомобила и възпроизвеждането на това видео, например на централния контролен дисплей или експортирането му чрез USB върху вашето крайно устройство. Важните информации за пътуването като например скоростта и GPS позицията се съхраняват синхронно на видеото. BMW Drive Recorder има две подфункции, Eventrecorder и Crashrecorder.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Операционна система 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Пакет за съхранение

Пакет за съхранение.

Пакетът поставки включва отделение с капак на арматурното табло от страната на водача, мрежи на гърбовете на предните седалки, както и два USB интерфейса с функция за зареждане на средната конзола отзад. В багажника е монтирана допълнителна мрежи за дребни предмети отдясно, както и обтягащ ремък от дясната страна.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Отварящо се отделно задно стъкло

Отварящо се отделно задно стъкло.

Отварящото се отделно задно стъкло е особено практично за товарене и разтоварване на малки предмети, без да се налага да се отваря целия заден капак.
BMW M340i xDrive Туринг M340d xDrive Туринг (G21) Система за товарене

Система за товарене.

Системата за товарене включва сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка за максимална гъвкавост. Така например отзад има удобно място за двама пътника, като в същото време могат да бъдат транспортирани и дълги предмети като чанти за ски или сноубордове. Практични са и двете поставки за напитки в средния подлакътник.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW M340d xDrive Туринг

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

250 (340)/4400

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,8

Среден разход на гориво в л/100 км:

6,7–6,1

CO2 емисии в г/км комбинирани:

176–160

BMW M340i xDrive Туринг (G21), Технически данни

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW M340i xDrive Туринг (G21), Дизайн джанти

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 3 ТУРИНГ М АВТОМОБИЛ.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 3 Туринг М Атомобил.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW M340i / M340d xDRIVE ТУРИНГ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
  • Преглед на автомобила
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW помощта при инциденти и повреди
Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW M340i / M340d xDrive Туринг може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.