ОТЛИЧИТЕЛЕН+

BMW M

Дизайнът на BMW M3 Седан.

ОТЛИЧИТЕЛЕН+

Дизайнът на BMW M3 Седан.

ОТЛИЧИТЕЛЕН+Дизайнът на BMW M3 Седан.

ДНК-то от моторните спортове е безпогрешно. Динамичната предна част с големите въздухозаборници и гланцирано черните двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка сигнализират изключителния потенциал на мощността. В интериора ориентираният към водача кокпит впечатлява с перфектната си ергономия. Ексклузивните М седалки тип корито осигуряват превъзходна странична опора. Всички детайли са изработени особено висококачествено и подчертават чистия състезателен характер.

BMW М3 Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,8 (8,3)
СО2 емисии в г/км: 204 (194)

Данните в скобите са за автомобил със 7-степенна М скоростна кутия с два съединителя.

Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕС и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

ВЪОДУШЕВЯВАЩИ ФОРМИ.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН.

BMW М3 Седан: екстремно спортно, с иконично присъствие и високи динамични възможности, комбинирани с ефективност. Всеки дизайнерски елемент, от големите въздухозаборници, през изразителните алуминиеви джанти до атлетичната задна част подчертава цялата мощ на този High Performance спортен автомобил.

Спортни линии.

Профилът на BMW M3 Седан комбинира гените на мощен спортен автомобил с пригодността за всекидневието на седан с 4 врати.

Мощна предна част.

Устремената напред предна част с гланцирано черни двойни пластини на бъбрековидната радиаторна решетка и големите въздухозаборници се акцентира от Full LED фаровете с прецизна графика. Филигранният им дизайн и впечатляващата яркост гарантират уверено излъчване през деня и перфектно осветен асфалт през нощта.

Поразителна задна част.

Задната част с широката си следа оставя трайно впечатление. Прогресивният дизайн на LED задните светлини, както и широките High Performance спортни гуми оставят трайно впечатление. М задният спойлер осигурява по-добро въздушно притискан и подобрява аеродинамиката. М дифузюорът и скосените накрайници на двойните ауспухови тръби се вписват перфектно в задната броня с характерните въздуховоди.

Аеродинамични елементи.

Двата вертикални въздуховода на Air Curtain и страничните M хриле с инетгиран декоративен елемент на Air Breather понижават въздушното съпротивление в областта на арките на калниците. За оптимални аеродинамични стойности и неслучайно и за ускоряване на пулса.

Ексклузивен покрив с карбонов композит.

Като част от интелигентната концепция на BMW за олекотяване на конструкцията покрив с карбонов композит и армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) допринася за понижаването на теглото на автомобила и за снижаването на центъра на тежестта. Това води до повишена пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.

Изцяло LED светлини.

И при задните светлини светлинните функции са поверени изцяло на светодиоди. Издължената им L-образна форма с цялостен светлинен дизайн преминава плавно в задния капак и по този начин подчертава изразителните линии на задната част.

ИЗРАЗИТЕЛНИ ДЖАНТИ.

Джантите на BMW M3 Седан с оптимизирано тегло осигуряват самоуверено излъчване. Впечатляващи са дори и серийните 18-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици, докато опционалните алуминиеви джанти са 19-инчови М с двойни спици. Те се предлагат по избор в цветове Ferric Gray или Black и разкриват мощните M Carbon керамични спирачки или M Compound спирачките с лого на М. Също като опционалните 20-инчови алуминиеви джанти със звездовидни спици, които се предлагат и в черен цвят. Независимо кой вариант изберете, серийните гуми с различен размер на предната и задната ос на BMW M3 Седан подчертават атлетичното излъчване на задната част с по-широките си гуми и оптимизират контрола с кормилното управление и сцеплението.

BMW INDIVIDUAL КОЛЕКЦИЯ.

Специален начин да изразите собствената си индивидуалност - BMW Individual Manufaktur ще отговори на този стремеж по уникален начин с BMW Individual Collection. Оформете своето BMW M3 Седан толкова индивидуално, колкото сте и вие.

BMW M PERFORMANCE АКСЕСОАРИ.

BMW M е олицетворение на динамика, иновативни технологии и десетилетия опит в моторните спортове. BMW M Performance Аксесоари придават на BMW M3 Седан още по-динамично и ексклузивно излъчване. Независимо дали за екстериора или интериора: възможностите са практически безгранични.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕСЕ и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

    Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на СО2 емисиите не се взимат под внимание СО2 емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.