ВИНАГИ ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.

BMW M240i Купе.

ВИНАГИ ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.

BMW M240i Купе.

ВИНАГИ ТЕСТВА ЛИМИТИТЕ.BMW M240i Купе.

Напокорим, динамичен - от нула до сто за 4,6 секунди. BMW M240i Купе е предназначено за безкомпромисно изпълнение. Специалното M спортно окачване, оптимизираните високопроизводителни компоненти и впечатляващата динамика на M Performance TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател с 340 к.с. чисто удоволствие от шофирането произвеждат познатите „странични ефекти“: повишени стойности на адреналина и много вълнение. Веднага се забелязват радикалните спортни амбиции на BMW M240i Купе - изключителните характеристики на M Performance демонстрират самоувереността на модела.


BMW M240i Купе:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,7
СО2 емисии в г/км (комбинирано): 198-197

Read more
BMW M

МОЩНА ИГРА С 6 ЦИЛИНДЪРА.

МОЩНА ИГРА С 6 ЦИЛИНДЪРА.

Шест цилиндъра с капацитет 3,0 литра. Уникална гъвкавост и висока приложимост в ежедневието. Обединени в една задвижваща система, която ясно показва изключително спортното си ДНК. Редовият 6-цилиндров бензинов двигател TwinPower Turbo M Performance вдъхновява със спонтанна реакция и висок въртящ момент дори при ниски обороти на двигателя. Резултатът е максимален въртящ момент от 500 Nm и ускорение, което спира дъха. Характерният звук на BMW M240i Купе подчертава изключителния талант на тази мощна машина.

Read more

ЕКСТРЕМНО СПОРТНА ВЪНШНОСТ.

Освен отличителната двойна бъбрековидна радиаторна решетка и LED фаровете, предната част на BMW Серия 2 включва и впечатляващите увеличени въздушни отвори част от стандартния M аеродинамичен пакет с дизайнерски елементи в Ferric Grey. Експресивните 18” M Double-spoke в Jetblack 719 M осигуряват вълнуващо взаимодействие межу спирачната система и ускорението, благодарение на M Sport спирачките. Аеродинамично оформените капачки на страничните огледала в Ferric Grey и обозначението на задната част подчертават тясната връзка с автомобилите от гамата на BMW M. В допълнение към това, финишите на ауспуха, разположен от двете страни са в черен хром - отличителен знак за мощния му характер и индикация за модифицираната изпускателна система без среден шумозаглушител и с контрол на вентилационния отвор.

ВИСОКО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТВЪТРЕ.

Създаден да впечатлява.

Изключителните M Performance дизайнерски елементи в BMW M240i Купе обединяват спортна атмосфера и изключителен стил. Ултра модерният инструментален панел има дигитално обозначение на модела и предлага оптимален преглед на цялата необходима информация за шофиране.

Read more

Спортни седалки.

Качете се и потеглете: както всеки друг детайл от интериора, ергономично оформените спортни седалки с M-образен шев демонстрират стремежа за постигане на изключителна динамика, като същевременно предлагат на водача максимален комфорт. Тапицираните подложки за коляно M Performance подобряват нивото на комфорт - особено при дълги пътувания те оптимизират позицията на краката на водача.

Read more

Елегантно влизане.

Неповторимо първо впечатление: когато влезете, впечатляващите финиширащи прагове на вратите с обозначение на модела поставят очарователен акцент и не оставят никакво съмнение за спортните намерения на автомобила.

Read more

ВЪЛНУВАЩА ДИНАМИКА. МАКСИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ.

Мощната динамика се превръща във вълнуваща радост от шофирането: М Performance специалните настройки на окачването в BMW M240i го правят топ атлет в своя клас. Те включват индивидуално конфигурирани пружини и амортисьори, както и специфична еласто-кинематика за предния мост. В допълнение към това е променливото спортно кормилно управление, което дава възможност за прецизен контрол над автомобила.

 • Променливо спортно управление

  Променливото спортно кормилно управление със Servotronic гарантира директен и гъвкав контрол и осигурява по-малко физическо усилие при въртене на волана. То реагира на ъгъла на завиване на волана с променливо предаване. Това подобрява управлението при по-динамично шофиране и намалява усилията, необходими при паркиране и завиване.

 • М Sport окачване

  M Sport окачването се характеризира със спортни настройки на окачването, а при автомобили със задно задвижване, шасито се снижава с около 10 мм. Разполага с по-къси пружини за окачване и по-прецизни настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Заедно те значително улесняват водача по време на по-динамично шофиране.

 • xDrive

  Интелигентната система за задвижване на всички колела BMW xDrive разпределя движещата сила плавно и променливо към предните и задните колела – за по-добро сцепление, динамика на шофиране и безопасност във всички ситуации. За допълнително подобряване на гъвкавостта, електронно контролираното разпределение на мощността неутрализира недозавиването и преекомерното завиване.

 • 8-степенна спортна трансмисия Steptronic

  8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява изключително спортно сменяне на предавките. Идва в два варианта – автоматична и ръчна – за ваше удобство по време на спокойно пътуване или при по-динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и със скоростния лост в лявата позиция на S/M, последователността на превключване на предавките е създадена за максимално добро изпълнение.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват въодушевяваща динамика на управлението, без лишения по отношение на комфорта. И доказват това с алетичност, като продължават да демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

BMW M240i COUPÉ M PERFORMANCE EDITION.

BMW M240i COUPÉ M PERFORMANCE EDITION.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW M550d xDrive Седан (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7–7,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200–190

  BMW M760Li xDrive (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8
  СО2 емисии в г/км: 294

  BMW X4 M40i:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249–237

  BMW X6 M50d:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,7-9,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 253–240

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.