СВЪРЗАНИ СЪС СВОБОДАТА.

BMW ConnectedDrive Услуги и приложения на BMW M2 Купе.

BMW M2 Купе предлага безгранични възможности – не само по отношение на динамиката на управлението. С Услуги и приложения вие можете да свържете своя автомобил: да документирате вашите постижения при шофиране с Go Pro и BMW M Laptimer App, да се наслаждавате на най-добри развлечения с Online Entertainment или да повишите пригодността за всекидневието с Real Time Traffic Information или Remote Services.

BMW M LAPTIMER APP.

С BMW M Laptimer App можете прецизно да записвате данните от шофирането по състезателни писти завой по завой, които впоследствие да бъдат анализирани за подобряване на собствените умения зад волана. За тази цел приложението ползва прецизни данни от сензорите на BMW и изобразява избрани стойности на контролния дисплей. Управлението се извършва чрез контролера на iDrive.


По време на измерването BMW M Laptimer App записва GPS позицията, скоростта, надлъжното ускорение, страничното ускорение (G-силите), времената за обиколка, както и ускорението до определена скорост (напр. от 0 до 100 км/ч). В зависимост от оборудването на автомобила и моделната година сред записаните стойности са и положението на педала на газта, ъгълът на завъртане на волана, отрицателното ускорение, оборотите на двигателя, включената предавка и разходът на гориво.


Записите могат да бъдат публикувани като изображение в социалните мрежи, а запаметените данни да бъдат изпратени по имейл.

BMW СПЕШНО ПОВИКВАНЕ.

BMW СПЕШНО ПОВИКВАНЕ.

По време на всяко пътуване можете да разчитате на всеобхватните системи за сигурност на вашето BMW, но винаги може да се случи нещо непредвидено. BMW Спешното повикване автоматично ще ви осигури помощ, за да я получите възможно най-бързо в спешни ситуации.
 

При инцидент с автомобила, интегрираният телефонен модул на BMW автоматично се свързва с националната система за спешни повиквания на номер 112, независимо от вашия мобилен телефон и без значение дали сте в родината си или в чужбина. Това осигурява сигурна връзка с центровете за обслужване на спешни повиквания и възможност да ви бъде изпратена помощ.

  • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M2 Купе:

    Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5 до 7,9

    СО2 емисии: 199 до 185

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.