СИГУРНОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ.

Сигурността и комфортът в BMW M2 Купе.

При активната и пасивната сигурност няма място за компромиси. С множеството си технологии BMW M2 Купе е готово за всички предизвикателства. В същото време М ориентацията към водача позволява светкавично бързи реакции и изключително ниво на комфорт, както на състезателната писта, така и във всекидневието. А създадените по мярка пакети на BMW Service Inclusive гарантират, че вашият автомобил ще е винаги в прекрасно състояние.

М ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ ВОДАЧА.

Ергономичната концепция на М автомобилите включва и ексклузивния М кокпит с типична за М ориентация към водача. Всички уреди за управление, както и детайли като М опората за крака, са последователно насочени към водача. Също като при моторните спортове приоритет е интуитивният и абсолютен контрол над автомобила, осигуряващ възможно най-къси времена за реакция.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

Благодарение на целенасочения избор на материали и изключително здравата си конструкция всяко BMW отговаря на най-високите изисквания към пасивната сигурност и в комбинация с ефективните системи за обезопасяване на пътниците в седалките гарантира максимална защита на пътниците в автомобила. Автомобилите са създадени в съответствие с на-важните краш-тестове, проведени от уважавани независими институции.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

С BMW Service Inclusive в избран от вас период няма да е необходимо да се притеснявате за разходите по обслужването и поддръжката на вашето BMW. Пакетната услуга включва: смяна на моторното масло, обслужване на микро-филтъра, горивния филтър, въздушния филтър и запалителните свещи, както и смяна на спирачната течност, проверка на автомобила и други дейности съобразно стандартите на BMW.

  • Разход на гориво и СО2 емисии на BMW M2 Купе:

    Среден разход на гориво в л/100 км: 8,5 до 7,9

    СО2 емисии: 199 до 185

    Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.