BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic три четвърти изглед отзад, паркирано пред жилищна сграда

THE 1

BMW M

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ НА BMW M135i xDRIVE

BMW M135i xDrive представя спортния връх на BMW Серия 1. С всеки детайл мощният му дизайн подсказва за лидерската му рола – подпомаган от всеобхватния пакет от висококачествени функции и напредничави технологии. Насладете се на детайлите в интериора и екстериора, на компонентите за динамика на управлението и на иновативните оборудвания или от техническите данни се информирайте за изключителната мощност и ефективния разход на гориво на BMW M135i xDrive.

Прочети повече
THE 1ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ НА BMW M135i xDRIVE

ДИЗАЙН И ДИНАМИКА.

Дизайнерски оборудвания, функции за динамика на управлението и М Спортно кормилно управление на BMW M135i xDrive.

Устрем напред - BMW M135i xDrive демонстрира спортните си амбиции още на пръв поглед. В секцията Дизайн можете да се насладите на ексклузивната гама от спортни оборудвания за интериора и интериора на този вълнуващ BMW Серия 1 М автомобил. В секцията Динамика на управлението ще научите повече за опционалните и серийни компоненти за задвижването и окачването – за максимална динамика и пъргавина.

BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic, три четвърти изглед отпред в движение.
BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic с BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн в Cerium Grey.

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

BMW бъбрековидната радиаторна решетка в Mesh дизайн е изцяло в Cerium Grey и е със старателно изработена структура. Тази вдъхновена от моторните спортове решетъчна структура придава дълбочина и усещане за високо качество на предната част и поставя изискан и в същото време динамичен акцент в предната част.
BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic изглед отзад с М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и покрития на страничните прагове излъчва чиста динамика и подчертава спортния характер на автомобила. Елементите за лакирани в цвета на каросерията и са оборудвани с вложки в черен гланц.
BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic изглед отзад с М заден спойлер.

М заден спойлер.

М задния спойлер подчертава спортния силует на автомобила и повишава аеродинамичното притискане. Благодарение на създаването на допълнително притискане на задната ос към пътя се повишава стабилността на автомобила.
BMW M135i xDrive интериор с М предпазни колани.

М спортни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
BMW M135i xDrive кокпит с М кожен волан.

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW M135i xDrive интериор с М Спортни предни седалки.

М Спортни предни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници, ниски повърхности за седене, както и високи бордове на седалката и облегалката предлагат подобрена странична опора дори и в бързи последователни завои. Освен това благодарение на интегрираното регулиране на широчината на облегалката седалката може да бъде адаптирана индивидуално към тялото.
BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic изглед отзад с ауспухови накрайници отляво и отдясно в Cerium Grey.

Ауспухови накрайници.

Ексклузивно за M135i: скосените ауспухови накрайници отляво и отдясно в цвят Cerium Grey. По този начин ауспуховите накрайници с диаметър 100 мм правят визуално изявление и подчертават спортния дух на M135i.
BMW M135i xDrive интериор с осветени интериорни лайстни 'Illuminated Boston'.

Интериорни лайстни 'Illuminated Boston'.

Интериорните лайстни 'Illuminated Boston’ с акцент 'Mesh’ на арматурното табло и тапицериите на вратите придават на интериора прогресивна атмосфера с усещане за високо качество. Прозиращата шарка на дискретно осветените лайстни създава атрактивна и приятна атмосфера в интериора.
M TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател на BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive двигател.

Върхов спортист, който излъчва чиста радост от шофирането: M TwinPower Turbo 4-цилиндровия бензинов двигател на BMW M135i xDrive е особено мощен, тъй като е оборудван с нови бутала, по-голям турбокомпресор, оптимизиран всмукателен колектор, high-performance пакет за охлаждане и М изпускателна система с управляеми клапи.
BMW M135i xDrive с трансмисия Steptronic Sport.

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW M135i xDrive с М Спортно окачване.

М Спортно окачване.

M спортното окачване се отличава със снижаването на каросерията с около 10 милиметра. То е оборудвано с по-къси пружини и по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW M135i xDrive с М Спортни спирачки.

М Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с многобутални тъмно сини спирачни апарати с логото на М се отличават с особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
BMW M135i xDrive с М Спортно кормилно управление.

М Спортно кормилно управление.

М Спортното кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Автомобилът може да се управлява още по-прецизно и предлага особено спортна управляемост, особено по пътища с много завои.
BMW M135i xDrive с интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.

BMW xDrive.

Интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя безстепенно и гъвкаво мощността между предните и задвите колела – за допълнително сцепление, динамика на управлението и сигурност при движение при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина разпределението на мощността с електронно управление предотвратява недозавиването и презавиването в завоите.
BMW M135i xDrive в Black Sapphire metallic с M Performance пакет три четвърти изглед отпред.

BMW M135i xDRIVE С M PERFORMANCE ПАКЕТ.

M Performance пакетът допълнително повишава спортния потенциал на автомобила. Благодарение на понижението на теглото, постигнато чрез мерките по дъното на автомобила, в интериора и от 18-инчовите алуминиеви джанти, се гарантира максимална динамика на ускорението и осезателно се повишава динамиката на управлението. В същото време M Performance пакетът с характерни черни дизайнерски елементи като корпусите на външните огледала, BMW бъбрековидната радиаторна решетка в Mesh дизайн и ауспуховите накрайници тази повишена динамика се забелязва ясно и отвън.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Свързаността и дигиталните услуги на BMW M135i xDrive.

От вашия дигитален спътник BMW Intelligent Personal Assistant, през свободно програмируемия BMW Live Cockpit Professional до комфортния Remote Software Upgrade: най-новите технологии за свързаност и иновативните дигитални услуги ви предлагат максимална свързаност и комфорт във вашето BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive с BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 10,25 инча. BMW Operating System 7.0 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW M135i xDrive с BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, къде си?“ Нямаше ли да е чудесно, ако вашето BMW беше и ваш личен асистент? Комуникирайте по нов и лесен начин с помощта на BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, учи се от вас, става все по-добър и ви помага във всяка ситуация. Можете да му дадете и лична дума за активация. Той може да ви обясни всичко за автомобила и ви помага да опознаете своето BMW още по-добре.
BMW M135i xDrive с Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е актуално и с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, също като при вашия смартфон. По този начин могат да бъдат активирани и други функции във вашия автомобил.
Remote Services в BMW M135i xDrive.

Remote Services.

Дали заключих автомобила си, и къде точно се намира той? Услугата Remote Services ви позволява чрез приложението BMW Connected App да получите директен достъп от дистанция до вашия автомобил. Активирайте светлините, регулирайте температурата в интериора или заключвайте вашето BMW отвсякъде с помощта на смартфона.
Телефония с безжично зареждане в BMW M135i xDrive.

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане, а вторият микрофон повишава качеството на разговорите по устройството Свободни ръце за водача и пътника до него. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър.
BMW M135i xDrive с подготовка за Apple CarPlay®.

Подготовка за Apple CarPlay®.

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? С подготовката за Apple CarPlay® имате безжичен достъп до телефония, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify или Apple Music. Чрез бутона за гласови команди на волана можете да ползвате гласовия асистент на Apple Siri.
BMW M135i xDrive, технически данни

BMW M135i xDRIVE ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ.

Fuel consumption and CO2 emissions of the BMW M135i xDrive.

BMW M135i xDrive:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.1–6.8
CO2 emissions in g/km (combined): 162–155

 

Images show optional equipment, screens and displays depend on equipment options.


The values of fuel consumptions, CO2 emissions and energy consumptions shown were determined according to the European Regulation (EC) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tyres available on the selected model.


The CO2 efficiency specifications are determined according to Directive 1999/94/EC and the European Regulation in its current version applicable. The values shown are based on the fuel consumption, CO2 values and energy consumptions according to the NEDC cycle for the classification.


For further information about the official fuel consumption and the specific CO2 emission of new passenger cars can be taken out of the „handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“, which is available at all selling points and at https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html 

Прочети повече