BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic три четвърти изглед отзад BMW M550d Туринг

THE 5

BMW M

BMW M550d xDRIVE ТУРИНГ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ

THE 5BMW M550d xDRIVE ТУРИНГ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ

Перфектното разгръщане на мощността среща спортното излъчване и забележителната гъвкавост: BMW M550d xDrive Туринг предизвиква настръхване на кожата. С голямото разнообразие от ексклузивно оборудване и дизайнерски акценти, интелигентните асистиращи системи и иновативни дигитални услуги то предлага всичко, от което се нуждаете в най-лявата лента.

Прочети повече

ДИЗАЙНЪТ И ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW M550d xDRIVE ТУРИНГ.

Максимална динамика във върхова форма.

BMW M550d xDrive Туринг впечатлява с атлетичното си излъчване, екстремно спортния потенциал на мощността и уникалната гъвкавост. Насладете се на атрактивните оборудвания в категориите дизайн, задвижване и окачване.

М Аеродинамичен пакет BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic снимка отблизо на BMW бъбрековидната радиаторна решетка

М Аеродинамичен пакет

М Аеродинамичният пакет визуално подчертава спортния дух на автомобила и модифицира обтичането. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове и задна броня с дифузор. Ауспуховите накрайници са хромирани.
М алуминиеви джанти с двойни спици 664 М BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic снимка отблизо на джанта

М алуминиеви джанти с двойни спици 664 М.

19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 664 M Cerium Grey, полирани до блясък с гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на предните джанти 8J x 19 с гуми 245/40 R19, размер на задните джанти 9J x 19 с гуми 275/35 R19
М кожен волан BMW M550d xDrive Туринг G31 кокпит

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
Адаптивни LED фарове BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic снимка отблизо на фара

Адаптивни LED фарове.

Адаптивните LED фарове включват BMW Selective Beam, светлини при завиване и светлини за завой. Подобният на дневния цвят на светлината и оптималното, хомогенно осветяване на пътното платно подобряват видимостта и осигуряват спокойно шофиране при тъмнина. Благодарение на иконичният дизайн с четири светлинни пръстена автомобилът се разпознава като BMW и през нощта.
BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател BMW M550d xDrive Туринг G31 BMW M550d Туринг двигател BMW Серия 5 Туринг M Performance

BMW M Performance TwinPower Turbo 6-цилиндровият дизелов двигател.

С изключителната си мощност M Performance TwinPower Turbo 6-цилиндровият дизелов двигател на BMW M550d xDrive Туринг не оставя никакво съмнение кой командва на пътя. Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive гарантира оптимално разпределение на мощността при всякакви ситуации, а мощният звук на спортно настроената изпускателна система ви кара да настръхнете.
Адаптивно М окачване Professional BMW M550d xDrive Туринг G31 BMW Серия 5 Туринг M Performance

Адаптивно М окачване Professional.

Адаптивното М окачване Professional комбинира технологиите Адаптивно М окачване, стабилизиране срещу наклоняване и интегрално активно кормилно управление. Резултатът: максимална стабилност на пътя и динамика на управлението.
BMW xDrive BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic снимка отблизо отзад

BMW xDrive.

Интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предните и задните колела – за максимално сцепление, динамика на управлението и сигурност при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина чрез електронното разпределение на мощността се противодейства и на недозавиването и презавиването в завоите.
М Спортни спирачки BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black metallic снимка отблизо на колело

М Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с многобутални спирачни апарати в тъмно син цвят и надпис М имат изключително висока спирачна мощност. Те са адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила и гарантират великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ НА BMW M550d xDRIVE ТУРИНГ.

Личен Co-Pilot.

Интелигентно и сигурно пътуване – дори и в най-лявата лента. С интелигентните BMW асистиращи системи, например пакета за сигурност Асистент за шофиране Plus вкл. Предупреждение и защита при опасност от сблъсък или Асистент за паркиране Plus с автоматично паркиране и Асистент за движение на заден ход, радостта от шофирането се допълва с уникален комфорт. Освен това вие сте винаги и навсякъде свързани благодарение на иновативните и разнообразни решения за свързаност на BMW. А Concierge Service отговаря на вашите въпроси 365 дни в годината и по желание ви води до най-добрите ресторанти в района.

Асистент за шофиране Plus BMW M550d xDrive Туринг G31 кокпит

Асистент за шофиране Plus.

Оборудването Асистент за шофиране Plus ви позволява да шофирате с по-висок комфорт и сигурност при монотонни и непредвидени ситуации като задръствания, натоварен трафик или дълги пътувания. Вие сте в сигурни ръце дори и смяна на лентата за движение.
Асистент за паркиране Plus BMW M550d xDrive Туринг кокпит

Асистент за паркиране Plus с 3D View.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, PDC, както и Асистента при паркиране с надлъжно водене, който напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.
Паркиране от дистанция BMW M550d xDrive Туринг G31 BMW Display ключ

Паркиране от дистанция.

Функцията Паркиране от дистанция позволява на водача да напусна автомобила и след това удобно да го паркира на преден или заден ход дистанционно в тясно паркомясто или гараж. Дистанционното паркиране се активира от водача извън автомобила с помощта на BMW Display ключа.
BMW Head-Up дисплей BMW M550d xDrive Туринг G31 BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира върху предното стъкло в зрителното поле на водача всички свързани с пътуването данни, като по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се информации като актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване, както и списъците с телефонни номера и развлекателни програми.
Телефония с безжично зареждане BMW M550d xDrive Туринг G31 кокпит

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Връзката с антената на покрива осигурява по-добра връзка с мобилната мрежа. Чрез Bluetooth е възможно едновременното свързване на два мобилни телефона и един аудио плеър. Оборудването включва и Bluetooth Office.
Подготовка за Apple CarPlay®  BMW M550d xDrive Туринг G31 кокпит

Подготовка за Apple CarPlay® .

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? С подготовката за Apple CarPlay® имате безжичен достъп до телефония, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify или Apple Music. Чрез бутона за гласови команди на волана можете да ползвате гласовия асистент на Apple Siri.
Concierge Service BMW M550d xDrive Туринг G31 кокпит

Concierge Service.

Ще е слънчево ли утре в Рим? В колко часа е полетът ми? Кой е най-добрият ресторант в града? При пътуване Concierge Service е винаги на ваше разположение и с натискане на бутон ви подпомага при всичките ви нужди - индивидуално, персонално, бързо. Независимо къде се намирате, независимо от какво се нуждаете, Concierge Service винаги е на ваше разположение.
BMW M550d xDrive Туринг G31 Azurite Black Blue metallic три четвърти изглед отстрани

BMW M550d xDRIVE ТУРИНГ: ДВИГАТЕЛИ И ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ.