НАЙ-ПРОГРЕСИВНИЯТ СПОРТЕН АВТОМОБИЛ.

BMW i8

НАЙ-ПРОГРЕСИВНИЯТ СПОРТЕН АВТОМОБИЛ.BMW i8
BMW i

Базова цена от        

270 500,00 лева

Ускорение 0-100 км/ч в сек

4.4

Среден разход на гориво в л/100 км

2.1

СО2 емисии в г/км

49

Електрически пробег в км

до 37 км

Изцяло нова концепция на спортен автомобил. По-ефективен - например чрез интелигентната олекотена конструкция с карбонови композити и аеродинамичен дизайн. По-устойчив - с високо ефективна технология BMW eDrive и рециклируеми материали в интериора. Динамика и спортно представяне. Без компромиси, но вместо това оптимална комбинация от удоволствие от шофирането и отговорност. BMW i8 е Plug-in хибрид, който обединява предимствата от технологиите на иновативния електромотор и двигател с вътрешно горене. Резултатът е удивително преживяване зад волана - с изключително ниска консумация и вредни емисии.

Спортният автомобил предефиниран: BMW i8.

Прогресивно удоволствие от шофирането.

BMW i8 е готов да направи революция в своя автомобилен клас. Като първият спортен автомобил със стойности на разход на гориво и емисии на компактен автомобил. Силата на plug-in хибрида, наред с други предимства, е в перфектния синхрон на електромотор и двигател с вътрешно горене, което го отличава с максимална ефективност и динамика на пътя. Първият спортен автомобил, който ускорява дори ‚духа на времето‘.

Дизайн.

Спортен автомобил от пръв поглед. Изключително нисък и широк, погледнат отпред, с плосък силует, силно подчертани и оформени повърхности и ясни контури. Погледната по-внимателно, гениална нова концепция за превозно средство. С дизайн, посветен на една функция. Устойчивост и ефективност срещат динамика и атлетизъм. На пътя, BMW i8 показва взаимодействието на тези идеали: прегръща земята и ненадминатата форма, която очаквате от едно BMW.

Управление.

Комбинацията от електрически мотор и мощен бензинов двигател осигурява основата за един от най-иновативните спортни автомобили на нашето време - BMW i8. Спортният характер на автомобила се вижда и усеща през цялото време. Прецизно взаимодействие между двигател с вътрешно горене и електрическо задвижване осигурява ефективност и динамика в еднаква степен.

LED светлини с лазерна технология.

Опционалният асистент за дълги светлини с лазерна технология увеличава обхвата на дългите светлини и подобрява осветеността. Използва се част от енергията на конвенционалните светлини.

4.4 сек.

Комбинацията от електрически мотор и мощен бензинов двигател осигурява основата за един от най-иновативните спортни автомобили на нашето време – BMW i8. Спортният характер на автомобила се отличава по всяко време. Прецизното взаимодействие между двигател с вътрешно горене и електрическо задвижване осигурява ефективност и динамика в еднаква степен.

ВАШЕТО BMW i8.

Двигател и примерно оборудване в BMW i8.

Двигател

BMW i8

Екстериорен
цвят

Sophisto Grey brilliant effect – сив металик с акцент в синьо BMW i Blue

Колела

20" BMW i Алуминиеви джанти тип W-spoke 470, с различен размер гуми за преден и заден мост

Тапицения

BMW i8 интериорен дизайн Halo

Цена

270 500,00 лева