ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

За индивидуална електромобилност.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

За индивидуална електромобилност.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.За индивидуална електромобилност.

BMW Финансови Услуги предлага богат избор от финансови услуги за BMW i3, които идеално допълват концепцията BMW i mobility. Програмата BMW Financial Services Electrify включва атрактивни цялостни пакети за финансиране, лизинг, застраховане, услуги свързани с превозните средства и услуги за мобилност.

Read more
BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAMME.

The BMW Financial Services Electrify Programme is tailor-made for BMW i customers and their mobility needs. It includes an attractive package for financing, leasing, insurance and vehicle-related services and mobility services.Please note that BMW Financial Services and BMW Add-on Mobility offers may vary from country to country.

ВАШИЯТ BMW i АГЕНТ

BMW i Агентът е е в основата на продажбите на BMW i: търговските мрежи се основават на избрани дилъри с богат опит в областта на електрическата мобилност и BMW i. Интересувате ли се да научите повече за нашите продукти? Или вече сте се решили за покупка? Нашите BMW i експерти ще ви помогнат и ще се радват да ви дадат съвети.

Друг компонент на BMW i мрежата са и нашите BMW i Brand магазини в големите мегаполисни градове като Токио, Париж и Брюксел, където ще намерите нашите най-нови модели.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,3-15,3
  Електрически пробег в км (комбинирано):308-295

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3s:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,5-16,2
  Електрически пробег в км (комбинирано):284-279

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.