ВИЗИОНЕРСКО ОТ ВСЯКА ПЕРСПЕКТИВА.

Дизайнът на новото BMW i3.

ВИЗИОНЕРСКО ОТ ВСЯКА ПЕРСПЕКТИВА.

Дизайнът на новото BMW i3.

ВИЗИОНЕРСКО ОТ ВСЯКА ПЕРСПЕКТИВА.Дизайнът на новото BMW i3.

BMW-i-series-i3-design-ts-update-01.jpgBMW i3 не следва никаква тенденция, то е израз на един самоуверен стил на живот. Оформено с ексклузивен дизайн, който излъчва ясен характер отвън и лаундж усещане в интериора. Оборудвано с лекота, която впечатлява с устойчивите си материали и функционални детайли. Автомобил, който ще определи тенденциите с индивидуалността си.

Read more
BMW i

ДУХЪТ НА ВРЕМЕТО, В МОДЕРНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ.

ВСЕСТРАННО ДИНАМИЧНО.

Екстериорът на BMW i3 излъчва спортен дух още на пръв поглед. Късите надвеси и лакираните в два цвята повърхности моделират модерния дизайн. Опционалният спортен пакет акцентира екстериора с множество детайли. Например с 20-инчовите алуминиеви джанти в Jet Black или Bicolor и по-широката следа, за да може самоувереният спортен дух по впечатляващ начин да достигне до пътя. Динамичното излъчване се допълва от сниженото с 10 милиметра окачване и Aeroflap страничните прагове.

Read more

С ВГРАДЕН ПРОСТОР.

Уникалното усещане за простор на BMW i3 се долавя само след един поглед през срещуположно отварящите се врати. Откритата, приканваща конструкция прави качването и товаренето лесна и комфортна задача. Без да пренебрегва сигурността, защото предпазващата функция на средната колона се поема от затворените врати.

Read more

ВЪОДУШЕВЯВАЩО НА ПРЪВ ПОГЛЕД.

Динамиката е „изписана“ на BMW i3. Серийните U-образни LED фарове обграждат символа на марката: затворената бъбрековидна радиаторна решетка. Под тях предната броня визуално увеличава широчината с големите си дизайнерски мигачи и и придава особено динамично излъчване.

Read more

СПОРТНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

Дифузорната задната броня с размер 40 мм допринася допълнително за ширината отзад. Разположени върху глазираната врата на багажника, надписите "eDrive" и "i3" се изместени навън и допълнително подчертават спортния и стабилен силует на автомобила. Логото с BMW i сини детайли е акцент върху характерния дизайн с черни елементи и допълнително подчертава спортния характер.

Read more

ЕФЕКТЪТ НА ДЕТАЙЛИТЕ.

Подбраните дизайнерски детайли допълват силното присъствие. BMW i3 демонстрира това в най-чиста форма. Предната колона и колоните на покрива в гланцирано черен цвят с матово хромирана лайстна са примери за такива фини детайли. Те подчертават иновативния дизайн на автомобила и му придават дискретна елегантност.

Read more

СИЯЕЩО ИЗЛЪЧВАНЕ.

От дневните светлини през мигачите до късите и дългите светлини – всички функции на фаровете пестят енергия благодарение на LED технологията. LED фаровете са оборудвани с автоматично регулиране на обсега и с великолепното си осветяване и подобния на дневния цвят на светлината повишават сигурността през нощта и при лоши метеорологични условия.
 

Опционалите LED светлини са оборудвани с автоматично регулиране на обсега и осветяват без да заслепяват с High-beam асистента.

Read more

ПРЕВРЪЩАТ НОЩТА В ДЕН.

LED задните светлини с типичната за BMW i U-образна визия включват габаритни светлини, спирачни светлини и мигачи. Те осигуряват добра видимост при условия на лоша видимост и преминават от страничните части на каросерията до остъкления заден капак. Задните светлини за заден ход, светлината за мъгла и светоотражателите са интегрирани в бронята.

Read more

ПО-ГОЛЯМА ЛЕКОТА. ПО-ВИСОКА ПЪРГАВИНА.

Като част от интелигентната олекотена конструкция карбоновият покрив от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP) допринася за намаляване на теглото на автомобила и снижаване на неговия център на тежестта. Това води до повишена пъргавина и динамика при движение по завои, при ускорение и при спиране.

Read more

ДИНАМИКА ОТ ДЪЛБОЧИНА.

Спортният пакет подчертава динамиката на BMW i3. Той включва 20-инчови алуминиеви джанти с двойни спици в Bicolor или опционално Jetblack с гуми с различен размер на предната и задната ос, снижено с 10 мм спортно окачване, по-широки арки на калниците, както и Aeroflap странични прагове, всичките в гланцирано черен цвят.

Read more

УНИКАЛЕН ХАРАКТЕР С МНОГО АСПЕКТИ.

Индивидуалността може да бъде изразена по много начини. Също като модерния свят на цветовете на BMW i3, който включва 6 брилянтни лакови покрития. Например елегантния Imperial Blue и мощния Melbourne Red, и двата с акцент във Frozen Grey metallic. За пръв път се предлага и изисканият цвят Jucaro beige. Подходящите 19- и 20-инчови алуминиеви джанти с различен дизайн подобряват рогресивното излъчване.

СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО. И ЗАРЕДЕНО С ЕМОЦИИ.

СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО. И ЗАРЕДЕНО С ЕМОЦИИ.

   

ПРОБЕГ, ЗАРЕЖДАНЕ И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,3-15,3
  Електрически пробег в км (комбинирано):308-295

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3s:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,5-16,2
  Електрически пробег в км (комбинирано):284-279

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.