ПОДДЪРЖА ВАШАТА МОБИЛНОСТ. ПО НОВИ НАЧИНИ И ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ.

Свързаност и Асистиращи системи на новото BMW i3.

ПОДДЪРЖА ВАШАТА МОБИЛНОСТ. ПО НОВИ НАЧИНИ И ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ.

Свързаност и Асистиращи системи на новото BMW i3.

ПОДДЪРЖА ВАШАТА МОБИЛНОСТ. ПО НОВИ НАЧИНИ И ПО ВСИЧКИ КАНАЛИ.Свързаност и Асистиращи системи на новото BMW i3.

Не пропускайте нищо дори и докато сте на път. Бъдете винаги информирани. Точно това предлага BMW i3 с многобройните си дигитални услуги и асистиращи системи. Не е чудно, че това е все още най-добре свързаният автомобил в своя пазарен сегмент. И поради това, то е свързано със спокойна мобилност, комфорт и безопасност, като никое друго превозно средство.

Read more
BMW i

BMW CONNECTED СВЪРЗВА ВАШЕТО ВСЕКИДНЕВИЕ С ЕЛЕКТРИЗИРАЩА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на шофиране. Получете достъп до вашия автомобил чрез смартфона, съвместим Smartwatch или Amazon Echo, изпратете цели до навигационната система или получете напомняния за срещи, за да пристигнете навреме.

Оптимално свързани – с BMW Connected.

 • BMW Connected+

  С BMW Connected+ вашето BMW и вашият смартфон се сливат в едно цяло. Използвайте персонализираните функции на BMW Connected App както в, така и извън автомобила. Споделете информация за пътуването с приятели, ползвайте пешеходни указания по последните метри до целта или контролирайте своя Smart Home. Срокът на услугата е 1 година.

РАДОСТТА ПРИ ЗАРЕЖДАНЕ.

Зареждането може да бъде удобно и персонализирано: С услугата за дигитално зареждане (DCS) на BMW можете автоматично да зареждате в най-рентабилните часове на базата на цените ви за електроенергия. Това спестява електричество и ви позволява да използвате енергията от възобновяеми източници по целеви начин.

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ ЗА ВИСОК КОМФОРТ.

Можете да разчитате на асистиращите системи в BMW i3 по всяко време. Те овладяват ситуации като задръствания, тежък трафик или паркиране по автоматизиран и надежден начин. Безопасност и удобство с най-съвременна технология - така че да можете да се концентрирате изцяло върху шофирането.

 • Асистент за шофиране Plus

  Оборудването Асистент за шофиране Plus осигурява значително повишаване на сигурността и комфорта. То включва предупреждение при опасност от сблъсък, предупреждение за пешеходци с лека спирачна функция в градски условия, предупреждение за напускане на лентата, асистент за дългите светлини, работещ с камера контрол на скоростта с функция Stop&Go, както и асистент за задръствания.

 • Асистент за паркиране

  Асистентът за паркиране улеснява паркирането на успоредни паркоместа. Подходящите места за паркиране се изобразяват и избират чрез контролния дисплей. След настройка на камерата за обратно виждане и задържане на PDC бутона, автомобилът прави избор на предавка и поема контрола над кормилното управление, педала на газта и спирачка, като по този начин паркира напълно автоматично сам.

YOUR ADDED MOBILITY.

CHARGENOW.

ChargeNow enables simple access to the largest global network of public charging stations.
Read more

PARKNOW.

ParkNow allows you to digitally pay for parking spaces on the side of the road and in parking garages.
Read more

REACHNOW.

ReachNow offers a portfolio of extended OnDemand mobility solutions for the BMW Group in the USA and China.
Read more

DRIVENOW.

DriveNow is the car-sharing service from BMW i, MINI, and Sixt. Customers can flexibly reserve and rent vehicles, when and where they need them.
Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,3-15,3
  Електрически пробег в км (комбинирано):308-295

  Разход на електроенергия и СО2 емисии за BMW i3s:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано):0
  СО2 емисии в г/км (комбинирано):0
  Разход на електроенергия в кВтч/100 км:16,5-16,2
  Електрически пробег в км (комбинирано):284-279

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.