ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.

Оборудването за BMW Серия 7.

ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.

Оборудването за BMW Серия 7.

Подчертан спортен дух или чиста елегантност – с М Спортния пакет и Design Pure Excellence на ваше разположение са два пакета оборудване за BMW Серия 7. Още по-големи възможности за оформление предлагат ексклузивните предложения на BMW Individual. Създайте свой личен шедьовър с гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection или сам се превърнете в дизайнер с възможностите на BMW Individual Manufaktur. В допълнение към това гамата на Оригиналните BMW Аксесоари ви предлага разнообразни възможности за транспорт, комуникации или за екстериора и интериора на BMW Серия 7.

ХАРАКТЕР. ОТ АТЛЕТИЧЕН ДО ЕЛЕГАНТЕН.Оборудването за BMW Серия 7.

Подчертан спортен дух или чиста елегантност – с М Спортния пакет и Design Pure Excellence на ваше разположение са два пакета оборудване за BMW Серия 7. Още по-големи възможности за оформление предлагат ексклузивните предложения на BMW Individual. Създайте свой личен шедьовър с гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection или сам се превърнете в дизайнер с възможностите на BMW Individual Manufaktur. В допълнение към това гамата на Оригиналните BMW Аксесоари ви предлага разнообразни възможности за транспорт, комуникации или за екстериора и интериора на BMW Серия 7.

Read more

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

М Спортният пакет измества фокуса върху изключителната динамика на BMW Серия 7. Екстремно спортното излъчване се осигурява от спортния дизайн на предната броня в екстериора или от опционалните лайстни от фино дърво 'Fineline' в интериора.

 • Екстериор

  Оборудване на M Спортния пакет в екстериора:

  • M аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове и задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic
  • LED фарове за мъгла
  • 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 647 M с различен размер гуми на предната и задната ос, алтернативно 20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 648 M с различен размер гуми на предната и задната ос
  • Спирачки със специален дизайн със сребристо елоксирани спирачни апарати и лайстна с надпис BMW
  • M означения отстрани
  • Ауспухови накрайници в Chrome Silver, алтернативно Chrome dark
  • Ексклузивно лаково покритие Carbon Black metallic; предлагат се и други лакови покрития
  • M спортна изпускателна система с индивидуален звуков характер
  • Специфични дизайнерски елементи в Chrome Silver, алтернативно Chrome dark
 • Интериор

  Оборудване на M Спортния пакет в интериора:

  • M лайстни на праговете и M опора за крака на водача
  • Комфортни седалки с кожа 'Dakota' Black /М кантове; предлагат се и други тапицерии
  • М кожен волан, алтернативно спортен кожен волан
  • Специфични за М педали
  • Трансмисия Steptronic Sport
  • Интериорни лайстни от фино дърво 'Fineline' Black с блестящ метален ефект, предлагат се и други лайстни
  • Вътрешно осветление с променящ се цвят
  • Ключ на автомобила с ексклузивно лого на M

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Пакетите оборудване Design Pure Excellence за екстериора и интериора поставят бляскави акценти. Елементите в high-gloss Chrome за екстериора и множеството дървени детайли в интериора подчертават модерния и луксозен характер на BMW Серия 7 с уникалното си занаятчийско майсторство.

 • Външен дизайн Pure Excellence

  Оборудването на Design Pure Excellence за екстериора:

  • Предна броня със специфични хромирани дизайнерски елементи и уникална геометрия на решетките на въздухозаборниците
  • Задна броня със специфични хромирани дизайнерски елементи
  • Ауспухови накрайници с допълнителни хромирани елементи
  • Спирачки със специален дизайн със сребристо елоксирани спирачни апарати и лого на BMW
 • Вътрешен дизайн Pure Excellence

  Оборудването на Design Pure Excellence за интериора:

  • Таван от ексклузивна Alcantara в цвят Ivory White, Canberra Beige или Mocha
  • Разширени дървени детайли: дръжки на вратите с дървени елементи, бленда на поставките за чаши в средния подлакътник и на изходите на предпазните колани отзад
  • Дебели велурени стелки отзад (само за дългата версия)

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА BMW INDIVIDUAL.

При срещата на креативността и занаятчийското майсторство могат да бъдат създадени незабравими произведения на изкуството. Подбраното и майсторски изработено оборудване на BMW Individual Collection ви позволява да създадете свое, изключително BMW Серия 7.
Ако искате да направите още една крачка и да превърнете BMW Серия 7 в неподражаемо произведение на изкуството, при BMW Individual Manufaktur ще откриете това, което търсите.
BMW Individual Design Composition е както вдъхновение, така и перфектен шедьовър. Ексклузивното съчетание е пример за елегантността и естетиката на гамата на BMW Individual.

 • BMW Individual Design Composition

  Ексклузивно съчетаната BMW Individual Design Composition въодушевява още на пръв поглед с лаковото покритие BMW Individual Almandine Brown metallic. То е разработено специално за BMW Серия 7 е подчертава формите му с тъмнокафявия си цвят.

  Елегантно впечатление, което перфектно се допълва от средиземноморския кафяв оттенък на пълното кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’ в цвят Tartufo. BMW Individual коженият волан, направен от фино дърво с декоративни апликации хармонично се вписва и поставя визуални акценти.Ексклузивно оформление, което се комбинира в незабравимо цялостно произведение на изкуството с другите елементи на оборудването.

  BMW Individual Design Composition включва:
  • Лаково покритие BMW Individual Almandine Brown metallic
  • 20-инчови BMW Individual алуминиеви джанти с V-образни спици 649 I Bicolor
  • Пълно кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’ в цвят Tartufo
  • Таван BMW Individual Alcantara Tartufo
  • Алуминиеви лайстни на праговете с осветен надпис “BMW Individual”
  • BMW Individual кожен волан с фино дърво
  BMW Individual Design Composition ще се предлага още от старта на продажбите на BMW Серия 7.

 • BMW Individual Collection

  Израз на индивидуалност – това е BMW Individual Collection. Ексклузивна от избора на материали до най-дребния детайл.
  Така например пълното кожено оборудване 'Merino' вдъхновява не само с уникалния си обем. Особено меката кожа впечатлява и с детайлите като плетената структура, изработени на ръка кантове и изисканите шевове в контрастни цветове. Уникални са не само качеството, но и обхватът на кожените повърхности. Предлага се избор между шест изразителни цветове на пълното кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’.
  Трите различни интериорни лайстни, хармонично съгласувани по цвят със съответната тапицерия, са изработени така, че да се подчертае естествената красота и уникалната структура на всеки от използваните материали.
  За екстериора се предлагат 8 лакови покрития, при които благодарение на добавянето на специални пигменти се постига уникална игра на светлината и цветовете. По този начин всяко лаково покритие придобива собствен характер.

  Гамата от цветове и материали на BMW Individual Collection е допълнена и с други детайли на оборудването, с което се постига съвършенство до най-дребните детайли. Сред тях са ексклузивните 20-инчови BMW Individual алуминиеви джанти с V-образни спици 649 I.

 • BMW Individual Manufaktur

  Едно BMW Серия 7 винаги е и лично изявление. Изявление, което може да бъде още по-индивидуално с гамата на BMW Individual Collection.
  Но има изисквания и предпочитания, които се простират отвъд дори на тази гама. Това е задачата на BMW Individual Manufaktur: да превърне в реалност със стил и занаятчийско съвършенство почти всички, дори и най-индивидуални желания на клиентите – стига те да не противоречат на изискванията за сигурност и добродетелите на марката BMW. По този начин BMW Серия 7 се превръща в абсолютен уникат и изражение на вашата индивидуалност.
  Опциите на BMW Individual Manufaktur за BMW Серия 7 ще се предлагат от март 2016 година.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Оригиналните BMW аксесоари включват множество продукти, които подчертават ексклузивния характер на BMW Серия 7 и адаптират неговата функционалност към индивидуалните ви изисквания-

 • Транспорт.

  Изработената по мярка, здрава и не позволяваща хлъзгане стелка с висок ръб предпазва багажника от замърсяване и вода. Тя е черна, оформена ексклузивно с хромиран надпис „7“ и е оборудвана с дръжка за изваждане.
  Стойките се закрепват на опорите на подглавниците на предните седалки и осигуряват сигурно закрепване за всички приставки на модулната система Travel & Comfort. Системата за бърз монтаж позволява лесно закрепване на закачалки за дрехи, сгъваеми масички, универсални куки или стойка за Apple iPad™ респ. Samsung Galaxy Tab.
  Стабилната, монтираща се без инструменти носеща система за дъгите на покрива е подходяща за всички BMW багажници и кутии за багаж и благодарение на стабилната си конструкция и системата за заключване срещу кражба отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството и сигурността.
  Кутията за багаж за покрива в цвят Black или Anthracite има вместимост 460 литра и е подходяща за всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на иновативната си система за двустранно отваряне и тройно централно заключване от двете страни тя се товари много лесно и се заключва срещу кражба.
  Багажникът за велосипеди е лек, но въпреки това е много стабилен и има товароносимост до 60 килограма. Той се монтира лесно и бързо на теглича и може да транспортира до два велосипеда/E-Bikes (с възможност за разширение за три велосипеда). Благодарение на възможността за сгъване се осигурява лесен достъп до багажника по всяко време.

 • Комуникации и комфорт при пътуване

  Независимо дали за допълнителна топлина или като уютен спътник при пътувания – елегантното одеяло за пътуване в бежов или тъмнокафяв цвят е много функционално и по впечатляващ начин подчертава луксозния комфорт на автомобила. То е изработено от 100% висококачествена, изключително фина вълна (Merino) и е изтъкано по технологията жакард.
  Изработеният по мярка калъф за BMW Display ключа от висококачествена черна кожа Nappa ефективно предпазва BMW Display ключа от мръсотия и драскотини.

 • Интериор и екстериор

  Висококачествените 21-инчови алуминиеви джанти са в изпълнение Liquid Black. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Висококачествените 21-инчови алуминиеви джанти са в изпълнение Bicolour Orbit Grey с полирана до блясък повърхност. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Висококачествените 21-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти са ковани, в изпълнение Bicolour glossy black с полирана до блясък повърхност. Комплект джанти с TPMS и Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 21 с гуми 245/35 R21 96Y XL RSC отпред и 10J x 21 с гуми 275/30 R21 98Y XL RSC отзад.
  Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и елегантен дизайн не само предпазват пространството за краката отпред от влага и мръсотия, но и не позволяват намокряне на краката. Те са в цвят Canberra Beige, с висококачествен хромиран детайл във формата на цифрата „7“.

 • Разход на гориво и CO2 емисии за моделите BMW Серия 7 с бензинов или дизелов двигател:
  Среден разход на гориво с л/100 км: 12,8 до 4,9
  СО2 емисии в г/км: 294 до 129

  Разход на гориво, СО2 емисии и енергия за моделите BMW Серия 7 iPerformance:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 2,5 до 2,0
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 56 до 45
  Среден разход на енергия в кВт/100 км: 13,2 до 12,5

  Разход на гориво и СО2 емисии за BMW 750Li xDrive (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,5 до 8,3
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 197 до 192

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.