BMW СЕРИЯ 7.

Луксозно шофиране.

BMW СЕРИЯ 7.

Луксозно шофиране.

BMW СЕРИЯ 7.Луксозно шофиране.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин

195 (265)/4 000

CO2 емисии в г/км

139-146

Среден разход на гориво в л/100 км

5,6-5,3

Максимална скорост в км/ч

250

BMW Group има дълги традиции в създаването на автомобилното бъдеще. Ние вярваме, че най-добрият начин да предвидите бъдещето е да го създадете. Днес с новото BMW Серия 7 ние създаваме лукса на утрешния ден - толкова привлекателен и неустоим, какъвто винаги е бил в едно BMW. С иновации, поставящи нови стандарти за комфорт, съвременен дизайн и динамика, която е не само впечатляваща, но и изключително ефективна.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW СЕРИЯ 7.

Дизайн.

"Новото BMW Серия 7 показва нашето разбиране за модерен лукс. Ние сме убедени, че техническите иновации и високото качество на детайлите са също толкова важни, колкото и емоционалния език на формите и уютната атмосфера в интериора. По време на дизайнерския процес ние работихме с идеята за "Технологична поезия - усещането за перфектно взаимодействие между напредничавите технологии и тяхното превъплъщение в дизайн". Карим Хабиб, ръководител на Design BMW Automobiles
Read more

Иновативни функции.

Търсенето на напредничавите иновации е движещата сила за инженерите на BMW. С функциите като BMW Управлението с жестове, BMW Лазерните светлини или дистанционното паркиране BMW Серия 7 поставя ориентирани към бъдещето стандарти. Освен това с BMW Touch Command за пръв път в автомобил на BMW е интегриран таблет, с който можете да управлявате важни функции.
Read more

Уют и комфорт.

BMW Серия 7 разширява типичната за BMW радост от шофирането с насладата да бъдете возени. Пътниците, които заемат място в луксозните седалки отзад, се наслаждават на усещане за разточителен простор. И докато активните технологии на окачването на оборудването Executive Drive Pro осигуряват неограничено комфортно и динамично изживяване при шофиране във всяка ситуация на пътя, дифузният светлинен дизайн, както и иновативните комфортни и развлекателни функции осигуряват спокойна наслада от пътуването на най-високо ниво.
Read more

BMW EfficientDynamics.

Иновативната олекотена конструкция, насочените към бъдещето двигатели и изключително интелигентното управление на енергията са най-добрите примери: иновациите на инженерите на BMW EfficientDynamics поставят стандарти. В BMW Серия 7 те са съчетани с майсторско съвършенство. Резултатът е оптималната комбинация между комфорт на возене, динамика и ефективност.
Read more
 • Разход на гориво и CO2 емисии за моделите BMW Серия 7 с бензинов или дизелов двигател:
  Среден разход на гориво с л/100 км: 12,8 до 4,9
  СО2 емисии в г/км: 294 до 129

  Разход на гориво, СО2 емисии и енергия за моделите BMW Серия 7 iPerformance:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 2,5 до 2,0
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 56 до 45
  Среден разход на енергия в кВт/100 км: 13,2 до 12,5

  Разход на гориво и СО2 емисии за BMW 750Li xDrive (1):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,5 до 8,3
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 197 до 192

  Разход на гориво и СО2 емисии за BMW 760Li xDrive (1):
  Среден разход на гориво с л/100 км: 12,6
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 299

  Разход на гориво и СО2 емисии за BMW 730d (3):
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 5,6 до 5,3
  Разход на СО2 емисии в г/км (комбинирано): 139 до 146

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.