КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.

Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.

Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Готово за всяко пътуване: BMW Серия 6 Гран Туризмо е майстор на автомобилната гъвкавост. Изключително ефективни двигатели са комбинирани с интелигентна аеродинамика и олекотена конструкция в едно изживяване, изпълнено с динамика на управлението. В същото време иновативните технологии на окачването като Executive Drive осигуряват уверен комфорт на возене при всякакви ситуации. Независимо какви са плановете ви – BMW Серия 6 Гран Туризмо е винаги подходящият спътник.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,2-7,7
СО2 емисии в г/км: 187-177

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Съчетанието между естетика, простор и комфорт превръщат BMW Серия 6 Гран Туризмо в пионер на стилното пътуване на дълги разстояния. Активните технологии на окачването напълно разгръщат ненадминатите динмични характеристики – за впечатлваща пъргавина при вскакви скорости.

ЦЕНТЪР НА МОЩНОСТТА.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЦЕНТЪР НА МОЩНОСТТА.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо са истински пакети от мощ и източници на чиста радост от шофирането. Те са оборудвани с най-модерни технологии, предлагат изключителен потенциал на мощността, комбиниран с висока пъргавина и уверен и спокоен ход. Иновативните мерки на BMW EfficientDynamics осигуряват най-добри стойности на СО2 емисиите и разхода на гориво.

Преглед на техническите данни

АЕРОДИНАМИКА В НАЙ-КРАСИВАТА СИ ФОРМА.

АЕРОДИНАМИКА В НАЙ-КРАСИВАТА СИ ФОРМА.

Силуетът на BMW Серия 6 Гран Туризмо се характеризира със спортна елегантност, която се забелязва още на пръв поглед благодарение на специалната аеродинамика – и може да бъде доловена и от поведението на пътя, акустиката и ефективността. За това се грижи и активният заден спойлер, който автоматично се издига при скорост над 120 км/ч. Резултатът: по-ниско въздушно съпротивление и значително по-добро сцепление.

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight означава интелигентна конструкция, която има решаващ принос за високата динамика на управлението и ефективността. Ниското тегло е база за най-висока динамика на управлението и образцова ефективност. Множество компоненти са изработени от материали с оптимизирано тегло като високоякостна стомана, алуминий или магнезий.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: BMW EfficientDynamics се нарича стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите, като в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.