КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.

Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.

Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

КОГАТО ПЪТУВАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЦЕЛ.Динамичните характеристики на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Готово за всяко пътуване: BMW Серия 6 Гран Туризмо е майстор на автомобилната гъвкавост. Изключително ефективни двигатели са комбинирани с интелигентна аеродинамика и олекотена конструкция в едно изживяване, изпълнено с динамика на управлението. В същото време иновативните технологии на окачването като Executive Drive осигуряват уверен комфорт на возене при всякакви ситуации. Независимо какви са плановете ви – BMW Серия 6 Гран Туризмо е винаги подходящият спътник.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо :
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,5-9,4
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 238-214

Read more

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Съчетанието между естетика, простор и комфорт превръщат BMW Серия 6 Гран Туризмо в пионер на стилното пътуване на дълги разстояния. Активните технологии на окачването напълно разгръщат ненадминатите динмични характеристики – за впечатлваща пъргавина при вскакви скорости.

Read more

ЦЕНТЪР НА МОЩНОСТТА.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЦЕНТЪР НА МОЩНОСТТА.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Двигателите на BMW Серия 6 Гран Туризмо са истински пакети от мощ и източници на чиста радост от шофирането. Те са оборудвани с най-модерни технологии, предлагат изключителен потенциал на мощността, комбиниран с висока пъргавина и уверен и спокоен ход. Иновативните мерки на BMW EfficientDynamics осигуряват най-добри стойности на СО2 емисиите и разхода на гориво.

Read more

Преглед на техническите данни

АЕРОДИНАМИКА В НАЙ-КРАСИВАТА СИ ФОРМА.

АЕРОДИНАМИКА В НАЙ-КРАСИВАТА СИ ФОРМА.

Силуетът на BMW Серия 6 Гран Туризмо се характеризира със спортна елегантност, която се забелязва още на пръв поглед благодарение на специалната аеродинамика – и може да бъде доловена и от поведението на пътя, акустиката и ефективността. За това се грижи и активният заден спойлер, който автоматично се издига при скорост над 120 км/ч. Резултатът: по-ниско въздушно съпротивление и значително по-добро сцепление.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight означава интелигентна конструкция, която има решаващ принос за високата динамика на управлението и ефективността. Ниското тегло е база за най-висока динамика на управлението и образцова ефективност. Множество компоненти са изработени от материали с оптимизирано тегло като високоякостна стомана, алуминий или магнезий.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: BMW EfficientDynamics се нарича стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите, като в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

Read more

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.