ЕСТЕТИКА ЗА ШОФИРАНЕ.

Дизайнът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕСТЕТИКА ЗА ШОФИРАНЕ.

Дизайнът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕСТЕТИКА ЗА ШОФИРАНЕ.Дизайнът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Модерният дизайн на BMW Серия 6 Гран Туризмо привлича всички погледи с ясните си линии. Под плавните форми се крие една колкото луксозна, толкова и функционална комфортна концепция. Създадено, за да отговори на най-високите изисквания. Идеален спътник при пътувания, който комбинира елегантността със спортен дух.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,2-7,7
СО2 емисии в г/км: 187-177

Read more

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more

ХАРИЗМАТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ.

С ниския си дизайн и уникално оформените светлинни елементи Адаптивните LED фарове осигуряват широчина и мощно излъчване на предната част на BMW Серия 6 Гран Туризмо. Ниските L-образни задни светлини проследват очертанията на LED светлинните елементи в три направления и придават на автомобила динамичен завършек.

Повече за светлинната концепция

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more

АТМОСФЕРА С ВИСОК ФАКТОР НА УЮТ.

Атмосферата на BMW Серия 6 Гран Туризмо е изживяване за сетивата. Вътрешното осветление с 11 опционални оформления осигурява подходящо осветление при всяко пътуване. Пакетът Ambient Air осигурява свеж климат в интериора. Особено открито усещане за простор за пътниците създава панорамният стъклен покрив с площ почти един квадратен метър.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Разходка в края на седмицата или голямо пътуване: Оригиналните BMW Аксесоари при предлагат подходящо решение за всяко изискване – и уникално продуктово разнообразие за индивидуално оборудване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ЕФЕКТИВНОСТ.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.