СВЯТ, ИЗПЪЛНЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СВЯТ, ИЗПЪЛНЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СВЯТ, ИЗПЪЛНЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ.Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Надеждни помощници на борда: BMW ConnectedDrive предлага множество интелигентни услуги и продукти, които правят пътуването в BMW Серия 6 Гран Туризмо още по-удобно и сигурно. BMW Personal CoPilot позволява особено спокоен стил на шофиране. Той следи ситуацията на пътя по всяко време и подпомага водача с иновативни комфортни и асистиращи системи.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо :
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,5-9,4
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 238-214

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

Всичко пред погледа: с Асистента за шофиране Plus на BMW Personal CoPilot винаги разполагате с ваш личен асистент на борда. Пакетът от интелигентни аистиращи системи ви подпомага при монотонни и непрегледни ситуации на пътя и повишава сигурността и комфорта във вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Read more

РАДОСТТА ОТ ПАРКИРАНЕТО.

С интелигентните асистиращи системи на BMW Personal CoPilot и дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive паркирането придобива напълно ново ниво. Кажете сбогом на губещото време в търсене на паркомясто, на малките паркоместа или сложните маневри в тесни гаражи: отпуснете се и предоставете в бъдеще тези задачи на вашето BMW.

Облекчено намиране на паркомясто.

 • Асистент за паркиране Plus с 3D Surround View

  Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камери „Птичи поглед“ вкл. Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC), както и странична помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Active PDC и Асистента за паркиране с надлъжно водене, който винаги напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.

 • On-Street Parking Information

  On-Street Parking Information облекчава търсенето на паркомясто, като в подбрани големи градове търси свободно място за паркиране на улицата. Маркирането на улиците на навигационната система в цвят показва съответната вероятност за намиране на паркомясто. Тъмно синият цвят показва висока, а светло синият цвят ниска вероятност да намерите свободно пяркомясто на улицата.

 • Дистанционно паркиране

  Функцията Дистанционно паркиране позволява на водача да напусна автомобила и след това удобно да го паркира на преден или заден ход дистанционно в тясно паркомясто или гараж. Дистанционното паркиране се активира от водача извън автомобила с помощта на BMW Display ключа.

BMW CONNECTED.

BMW Connected е личен асистент за мобилност, който ви подпомага във всекидневната мобилност и ви помага да достигнате до своите цели спокойни и навреме. Свързаните с мобилността информации, като например препоръките за оптималното време за потегляне, са достъпни и извън автомобила чрез смартфон или Smartwatch и могат изцяло да бъдат прехвърлени в автомобила.

 • BMW Connected Onboard

  С BMW Connected Onboard водачът може да следи всички информации, свързани с мобилността. На персонализирания екран се изобразява съдържание като следващите цели и личният мобилен дневен ред. Тези информации могат да бъдат възприети от навигационната система и да бъдат стартирани със само едно кликване, за да може автомобилът да бъде насочен към следващата си цел.

CONNECTED DRIVE УСЛУГИ.

BMW Серия 6 Гран Туризмо предлага голям избор от полезни BMW ConnectedDrive Услуги. Интелигентните технологии и услуги, които свързват водача с околната среда, му осигуряват интелигентна подкрепа по време на шофиране и гарантират още по-висока сигурност.

 • Microsoft Office 365

  За да работите продуктивно още по пътя към работното си място. Благодарение на перфектната интеграция на Microsoft Office 365 в автомобила имейлите, контактите и въвежданията в календара постоянно се синхронизират с другите крайни устройства и могат да бъдат обработвани директно - дори и без смартфон. Освен това само с едно кликване можете автоматично да се включите в Skype for Business конферентни разговори. Предпоставка за ползването на тази услуга е валиден абонамент за Microsoft Office 365 включително услугата „Exchange Online“.

 • Разширена телефония с безжично зареждане

  Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителен USB интерфейс. Връзката с антената на покрива осигурява по-добра връзка с мобилната мрежа. Чрез Bluetooth е възможно едновременното свързване на два мобилни телефона и един аудио плеър. Включен е и Bluetooth Office.

 • Display ключ

  BMW Display ключът изобразява различни данни за статуса на автомобила и позволява управлението на подбрани функции чрез интегрираният Touch дисплей. Това позволява управлението на функции на автомобила чрез ключа.

 • BMW Head-Up дисплей

  Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира върху предното стъкло в зрителното поле на водача всички свързани с пътуването данни, като по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се информации като актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване, както и списъците с телефонни номера и развлекателни програми.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.