ОПРЕДЕЛЕНО ПОВЕЧЕ.

Оборудване за BMW Серия 6 Гран Купе.

ОПРЕДЕЛЕНО ПОВЕЧЕ.

Оборудване за BMW Серия 6 Гран Купе.

Стилно излъчване: с пакетите оборудване Design Pure Excellence, Design Pure Experience, както и М спортния пакет имате възможност за избор между три ексклузивни варианта на оформлението. Още по-висока ексклузивност предлага гамата на BMW Individual. А Оригиналните BMW Аксесоари допълнително увеличават избора с множество практични детайли.

ОПРЕДЕЛЕНО ПОВЕЧЕ.Оборудване за BMW Серия 6 Гран Купе.

Стилно излъчване: с пакетите оборудване Design Pure Excellence, Design Pure Experience, както и М спортния пакет имате възможност за избор между три ексклузивни варианта на оформлението. Още по-висока ексклузивност предлага гамата на BMW Individual. А Оригиналните BMW Аксесоари допълнително увеличават избора с множество практични детайли.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Пакетът оборудване Design Pure Excellence придава на вашето BMW Серия 6 Гран Купе особено луксозно излъчване. Цялото оборудване, например интериорната лайстна от изискано дърво или 19-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 366 е съгласувано и хармонизирано най-старателно от дизайнерите на BMW – както в екстериора, така и в интериора.

 • Екстериор

  С опционалните 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 366 пакетът за екстериора Design Pure Excellence придава на автомобила особено луксозно излъчване. Рамките и конзолите на страничните огледала, както и лайстните на средната колона в high-gloss Black поставят спортни акценти. Модерните LED фарове за мъгла подсказват за възхитителните технологии на автомобила. Оформлението на екстериора при Design Pure Excellence включва и лак металик, но по желание дезайнерския пакет може да бъде комбиниран с всички цветове на лаковото покритие от програмите на BMW и BMW Individual.

 • Интериор

  Design Pure Excellence създава луксозна атмосфера в интериора, която допълнително се подчертава от допълнителните индиректни LED светлини.
  Кожената тапицерия Ivory White/Black (Bicolour) 'Nappa' с разширен обхват и контрастни шевове е красиво допълнена от покритото с кожа арматурно табло, като включените в пакета интериорни лайстни от фино дърво poplar grain grey създават изящен контраст. Керамичните елементи за уредите за управление, като селектора на трансмисията, рамката на контролера на iDrive и регулаторите за музикалната и климатичната система поставят екстравагантни акценти. Пакетът от оборудване е допълнен с осветени лайстни на праговете.
  По желание се предлагат ексклузивна кожена тапицерия Nappa Cognac/Black (Bicolour) с разширен обхват и контрастни шевове, всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и интериорните лайстни от фино дърво 'Fineline' brown и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

С черните екстериорни детайли и опционалните 20-инчови алуминиеви джанти с тънки спици 61, BMW Серия 6 Гран Купе в комбинация с пакета оборудване Design Pure Experience има подчертано спортен характер. Динамичното излъчване на автомобила се допълва от блестящо черната бъбрековидна радиаторна решетка отвън, както и множеството индиректни LED светлинни източници в интериора.

 • Екстериор

  Design Pure Experience подчертава атлетичния дизайн на автомобила с екстериорните елементи на BMW Individual high-gloss Shadow Line и други спортно-тъмни детайли на екстериора.
  Впечатляващите детайли на оборудването включват например черните пластини на страничните въздухозаборници, блестящо черните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка, блестящо черната декоративна лайстна отзад и ауспуховите накрайници в черен хром. Динамичната визия на предната част се подчертава от LED фаровете за мъгла. В профил особено впечатляващи са опционалните спортно-луксозни 20-инчови алуминиеви лайстни с тънки спици 616.
  Освен с Melbourne Red metallic този дизайнерски пакет може да бъде комбиниран с всички лакови покрития на BMW и BMW Individual. Предлагат се и 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616, както и всички джанти от програмата на BMW Individual.

 • Интериор

  Design Pure Experience придава спортно-елегантна атмосфера на интериора с ексклузивната кожена тапицерия 'Nappa' в цвят Cognac/Black (Bicolour) и фините дървени лайстни 'Fineline' brown.
  Множеството индиректни LED източници на светлина, както и осветените лайстни на праговете допълнително подчертават луксозното излъчване.
  По желание се предлагат и всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и фините дървени лайстни poplar grain grey и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

M SPORT LIMITED EDITION.

BMW M Sport Limited Edition предлага интериорни и екстериорни компоненти, адаптирани специално към динамичните модели на BMW Серия 6 – за още по-спортно излъчване. Лимитирана до 300 екземпляра, BMW M Sport Limited Edition ще се предлага от април 2017 година до юли 2017 година ексклузивно с М спортния пакет.

Повече детайли за M Sport Limited Edition

 • Акценти в екстериора

  Екстериорът на BMW M Sport Limited Edition впечатлява със стилната си естетика. Новото лаково покритие Sonic Speed Blue metallic вдъхновява с жизнения си цвят и придава на мощните атлетични гени на моделите от BMW Серия 6 особено самоуверено излъчване. Ексклузивните, перфектно съгласувани с интериора високотехнологични корпуси на външните огледала с карбонова визия и новите двуцветни 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 703 М* с динамичния си дизайн поставят акценти на спортната визия. Магнит за погледите по всяка отсечка, екстериорът излъчва категорично послание: независимо дали е BMW Серия 6 Купе, Гран Купе или Кабриолет, BMW M Sport Limited Edition има ненадмината преднина.

  *Ще се предлагат от март 2017 година ексклузивно за М спортния пакет.

 • Акценти в интериора

  В интериора на BMW M Sport Limited Edition изключително висококачествената изработка по много ефектен начин среща динамичния, спортен дизайн. Ексклузивността на това оборудване се долавя още при отваряне на вратата: перфектно съгласувана с цвета на целия интериор, синята лайстна на прага с надпис “M Sport Limited Edition“ ви кани в спортния свят на BMW M. Вътре ви очакват елегантните Edition комфортни седалки с пълно кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’ в стилен черен цвят, облагородени с акценти във Fjord Blue. Интериорните лайстни, както и ултра лекият спортен селектор на трансмисията в елегантна карбонова визия, допълват ексклузивната атмосфера, бивайки перфектно съгласувани с екстериора на автомобила.

  BMW M Sport Limited Edition предлага оптималната основа за вашето спортно излъчване по всички пътища. То ще се предлага в лимитирано издание от април до юли 2017 година ексклузивно в комбинация с М спортния пакет.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

Разликата между спортист и high-performance атлет: М Спортния пакет. Тук ще намерите всички елементи от оборудването, които са необходими, за да извлечете максимума от BMW Серия 6 Гран Купе по отношение на атмосферата от моторните спортове и атлетичния дизайн.

 • Екстериор

  Обхватът на оборудването М спортен пакет в екстериора: 

  • M аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове в цвета на каросерията и задна броня с дифузор в цвят Dark Shadow metallic
  • LED фарове за мъгла
  • 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 351 M и гуми с различен размер на предната и задната ос, алтернативно 20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 703 M с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос
  • BMW Individual high-gloss Shadow Line
  • M означения отстрани
  • Ауспухови накрайници в тъмен хром
  • Ексклузивно лаково покритие Carbon Black metallic; предлагат се и други лакови покрития
  • Лакирани в черен цвят спирачни апарати
 • Интериор

  Обхватът на оборудването М спортен пакет в интериора:

  • M лайстни на праговете, М опора за крака на водача
  • Спортни седалки за водача и пътника до него с тапицерия Alcantara/кожа 'Nappa' Anthracite, предлагат се и други тапицерии
  • M кожен волан с мултифункционални бутони
  • Таван BMW Individual anthracite, алтернативно таван BMW Individual Alcantara или Alcantara anthracite
  • Интериорни лайстни Aluminium Hexagon, алтернативно интериорни лайстни 'Carbon Fibre', предлагат се и други лайстни

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство. С оборудването BMW Individual за новото BMW Серия 6 Гран Купе.

Израз на индивидуалност.

 • BMW Individual за екстериора

  Екстравагантно отвън, уникално луксозно отвътре – въпреки че думите не са достатъчни, за да се опише богатството на изживяванията. Особен акцент: ярко бялата повърхност на показаното на снимката лаково покритие BMW Individual Frozen Brilliant White с матово-копринена повърхност. В комбинация с алуминиевите джанти на BMW Individual, ефектът е впечатление за динамично и елегантно излъчване. Общо се предлагат 8 особено ефектни лакови покрития на BMW Individual, които ще позволят да превърнете BMW Серия 6 Гран Купе в израз на вашата индивидуалност.

 • BMW Individual за интериора

  В интериора ще откриете само най-добрите материали, старателно подбрани и перфектно съгласувани по цвят. Също като показаната тук комбинация между пълното кожено оборудване BMW Individual Merino в цвят Amaro Brown, таванът от Alcantara в същия цвят и интериорната лайстна от фино дърво Ash Grain White.
  Интериорът е перфектно допълнен от детайли, демонстриращи любов към детайла – като дървените инкрустации по кожения волан BMW Individual в тон със съответната интериорна лайстна BMW Individual, както и шевовете и кантовете в контрастен цвят на пълното кожено оборудване. За да можете да оформите интериора напълно според своите предпочитания, гамата на BMW Individual включва и други цветове и декорации.

 • BMW Individual Composition

  С BMW Individual Composition ще бъдете възнаградени за добрия си вкус. Стилната комбинация между пълното кожено оборудване BMW Individual и изисканата интериорна лайстна, както и останалото оборудване на BMW Individual се предлагат на атрактивна крайна цена.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ

Поставете спортни акценти или повишете всекидневната функционалност на своето BMW Серия 6 Гран Купе. Оригиналните BMW Аксесоари ви предлагат избор между множество висококачествени и практични продукти.

 • Алуминиеви джанти

  Висококачествените 20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти с V-образни спици 464 M се предлагат във въодушевяващия цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана до блясък предна повърхност или в гланцов Liquid Black. И двата варианта са с видими болтове и с лого на М и се състоят от RDC комплект с Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 20 с гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с размер на гумите 275/30 R20 97Y RSC отзад.

 • M Performance оборудване

  BMW M Performance корпусите на страничните огледала са изработени старателно на ръка, изцяло от карбон. Те подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индивидуални спортни акценти.
  Изключително впечатляваща: BMW M предна радиаторна решетка се състои от хромирани декоративни пластини в блестящо черна рамка. Те подчертават динамичния и елегантен характер на предната част на автомобила – с ярък индивидуален акцент.

 • Информация и комуникация

  Snap-In-Adapter Basic позволява сигурно закрепване и същевременно зареждане за множество модели на Apple iPhone™. Чрез Snap-In-Adapter-ите Music, Media и Connect съхранената на телефона музика може да бъде възпроизвеждана от вградената в BMW музикална система.
  Стойките за Apple iPad™ 2, 3 или 4 предлагат сигурно закрепване и благодарение на въртящата се на 360° рамка и регулируемия наклон могат да бъдат регулирани в удобна позиция за всеки пътник на задната седалка. Стойката лесно се закрепва върху базовата стойка (предлага се отделно) на системата Travel & Comfort.