ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

Динамично, предизвикателно или елегантно - за подчертаване на всяка черта от арактера на BMW Серия 6 Купе на ваше разположение са ексклузивните оборудвания: М Спортния пакет и пакетите от оборудване Design Pure Experience и Design Pure Excellence. Освен това гамата на BMW Individual ви дава множество възможности да оформите своето BMW Серия 6 Купе още по-ексклузивно и индивидуално. Продуктите от гамата на Оригинални BMW Аксесоари позволяват оптимално адаптиране към изискванията на всекидневието.

ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

Динамично, предизвикателно или елегантно - за подчертаване на всяка черта от арактера на BMW Серия 6 Купе на ваше разположение са ексклузивните оборудвания: М Спортния пакет и пакетите от оборудване Design Pure Experience и Design Pure Excellence. Освен това гамата на BMW Individual ви дава множество възможности да оформите своето BMW Серия 6 Купе още по-ексклузивно и индивидуално. Продуктите от гамата на Оригинални BMW Аксесоари позволяват оптимално адаптиране към изискванията на всекидневието.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Пакетът оборудване Design Pure Experience придава подчертано динамичен и спортен характер на BMW Серия 6 Купе. Мощен магнит за погледите: блестящо черната бъбрековидна радиаторна решетка, както и опционалните 20-инчови алуминиеви джанти с тънки спици 616. Дизайнът се допълва от други черни елементи в интериора и множеството индиректни LED светлинни източници.

 • Екстериор.

  Design Pure Experience подчертава атлетичния дизайн на автомобила с екстериорните елементи на BMW Individual high-gloss Shadow Line и други спортно-тъмни детайли за екстериора. Впечатляващите детайли на оборудването включват например черните пластини на страничните въздухозаборници, блестящо черните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка, блестящо черната декоративна лайстна отзад и ауспуховите накрайници в черен хром. Динамичната визия на предната част се подчертава от LED фаровете за мъгла. В профил особено впечатляващи са опционалните спортно-луксозни 20-инчови алуминиеви лайстни с тънки спици 616.
  Освен с Melbourne Red metallic този дизайнерски пакет може да бъде комбиниран с всички лакови покрития на BMW и BMW Individual. Предлагат се и 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616, както и всички джанти от програмата на BMW Individual.

 • Интериор.

  Design Pure Experience придава спортно-елегантна атмосфера на интериора с ексклузивната кожена тапицерия 'Nappa' в цвят Cognac/Black (Bicolour) и фините дървени лайстни 'Fineline' brown. Множеството индиректни LED източници на светлина, както и осветените лайстни на праговете допълнително подчертават луксозното излъчване. По желание се предлагат и всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и фините дървени лайстни poplar grain grey и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Пакетът оборудване Design Pure Excellence придава на вашето BMW Серия 6 Купе особено ексклузивно излъчване. Цялото оборудване, например интериорната лайстна от изискано дърво poplar grain grey или 19-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 366 е съгласувано и хармонизирано най-старателно от дизайнерите на BMW – както в екстериора, така и в интериора.

 • Екстериор.

  С опционалните 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 366 пакетът за екстериора Design Pure Excellence придава на автомобила особено луксозно излъчване. Рамките и конзолите на страничните огледала, както и лайстните на средната колона в high-gloss Black поставят спортни акценти. Модерните LED фарове за мъгла подсказват за възхитителните технологии на автомобила. Оформлението на екстериора при Design Pure Excellence включва и лак металик. Но по желание дизайнерския пакет може да бъде комбиниран с всички цветове на лаковото покритие от програмите на BMW и BMW Individual.

 • Интериор.

  Design Pure Excellence създава луксозна атмосфера в интериора, която допълнително се подчертава от допълнителните индиректни LED светлини. Кожената тапицерия Ivory White/Black (Bicolour) 'Nappa' с разширен обхват и контрастни шевове е красиво допълнена от покритото с кожа арматурно табло, като включените в пакета интериорни лайстни от фино дърво poplar grain grey създават изящен контраст. Керамичните елементи на уредите за управление като селектора на трансмисията, рамката на контролера на iDrive, както и регулаторите за музикалната и климатичната система поставят екстравагантни акценти. Пакетът от оборудване е допълнен с осветени лайстни на праговете.
  По желание се предлагат ексклузивна кожена тапицерия Nappa Cognac/Black (Bicolour) с разширен обхват и контрастни шевове, всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и интериорните лайстни от фино дърво 'Fineline' brown и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

С М Спортния пакет ще превърнете вашето BMW Серия 6 Купе в безкомпромисен спортист. Тук ще намерите всички елементи от оборудването, които са необходими, за да извлечете максимума от BMW Серия 6 Купе по отношение на динамиката, атлетичния дизайн и адреналина.

 • Екстериор.

  М Спортният пакет за екстериора включва М аеродинамичния пакет с предна броня, странични прагове и задна броня в цвета на автомобила, както и дифузор в цвят Dark Shadow metallic. Ексклузивно за М Спортния пакет се предлагат 19-инчовите алуминиеви джанти с двойни спици 351 М или 20-инчовите алуминиеви джанти с двойни спици 373 М, и в двата случая с гуми с различен размер на предната и задната ос.
  Спортното излъчване се допълва от BMW Individual High-Gloss Shadow Line с блестящо черна декоративна лайстна, странични рамки, рамки на прозорците, конзолата и рамките на страничните огледала. Перфектно допълнение към тях са накрайниците на ауспуховите тръби в тъмен хром. Спортното оборудване се допълва от страничните емблеми с характерното лого на М.
  Лаковото покритие Carbon Black metallic се предлага ексклузивно за М Спортния пакет. Освен това се предлагат цветовете Melbourne Red metallic, Alpine White, Sapphire Black metallic, Space Grey metallic, Mediterranean Blue metallic, Glacier Silver metallic, както и лаковите покрития на BMW Individual Citrine Black metallic, Ruby Black metallic, Moonstone metallic, Tanzanite Blue metallic, Frozen Bronze metallic и Frozen Brilliant White metallic. По желание се предлагат и допълнителни специални лакови покрития на BMW Individual.

 • Интериор.

  М Спортният пакет създава спортна и ексклузивна атмосфера и в интериора: спортните седалки за водача и пътника до него с комбинация Alcantara/кожа Nappa в цвят Anthracite/Black комбинират перфектната странична опора с най-висок комфорт. Благодарение на М кожения волан с мултифункционални бутони повечето функции са лесно достъпни. Спортно-динамичното излъчване се подсилва и от тавана BMW Individual anthracite и интериорните лайстни Aluminium Hexagon, както и от М лайстните на праговете и М опората за крака на водача.

  Като алтернатива се предлагат и луксозните кожени тапицерии BMW Individual от кожа Merino в цветове Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne или Cohiba Brown с черни двуцветни акценти.

  Като опция интериорните лайстни също се предлагат в изпълнение Fine Brushed Aluminium, piano finish Black или фино дърво poplar grain grey, 'Fineline' brown, sycamore auburn dark или ash grain white.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Поставете спортни акценти или повишете всекидневната функционалност на своето BMW Серия 6 Купе. Оригиналните BMW Аксесоари ви предлагат избор между множество висококачествени и практични продукти.

 • Алуминиеви джанти

  Висококачествените 20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти с V-образни спици 464 М се предлагат във впечатляващия цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана предна повърхност или в блестящия Liquid Black. Двата варианта са с видими болтове и лого на М и включват пълен RDC комплект с RunFlat гуми с различен размер на предния и задния мост, размер на джантите 8,5J x 20 и гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y RSC отзад.
  Висококачествените 20-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 356 се предлагат в цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана предна повърхност или в блестящия Liquid Black. Двата варианта са с видими болтове и лого на М и включват пълен RDC комплект с RunFlat гуми с различен размер на предния и задния мост, размер на джантите 8,5J x 20 и гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y RSC отзад.

 • M Performance оборудване

  BMW M Performance корпусите на страничните огледала са изработени старателно на ръка изцяло от карбон. Те подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индивидуални спортни акценти.
  Изключително впечатляваща: BMW M предната радиаторна решетка се състои от хромирани декоративни пластини в блестящо черна рамка. Те подчертават динамичния и елегантен характер на предната част на автомобила – с ярък индивидуален акцент.

 • Информация и комуникация

  Snap-In-Adapter Basic позволява сигурно закрепване и същевременно зареждане за множество модели на Apple iPhone™. Чрез Snap-In-Adapter-ите Music, Media и Connect съхранената на телефона музика може да бъде възпроизвеждана от вградената в BMW музикална система.
  Стойките за Apple iPad™ 2, 3 или 4 предлагат сигурно закрепване и благодарение на въртящата се на 360° рамка и регулируемия наклон могат да бъдат регулирани в удобна позиция за всеки пътник на задната седалка. Стойката лесно се закрепва на базовата стойка (предлага се отделно) на системата Travel & Comfort.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с оборудването BMW Individual за BMW Серия 6 Купе.

 • BMW Individual за екстериора

  Мощна комбинация между динамика и индивидуалност – BMW Серия 6 Купе с впечатляващото лаково покритие на BMW Individual Ruby Black metallic. Благодарение на отраженията на безбройните пигменти се създава интензивен блясък, който в зависимост от гледната точка прелива от тъмночервено до патладжанено в неповторима игра на цветовете. Идеалното допълнение към това елегантно и в същото време индивидуално излъчване са впечатляващите 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 374 l и класическа форма. По отношение на размерите те изостават само от 20-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 349 l.
  Независимо кое от 11-те лакови покрития на BMW Individual изберете – всички те са ярък пример за индивидуалния ви стил.

 • BMW Individual за интериора

  Интериорът на вашите мечти. BMW Серия 6 Купе с оборудването на BMW Individual превръща мечтите в реалност.

  Особено фин ансамбъл е комбинацията между нежното като коприна пълно кожено оборудване BMW Individual Merino в ефектен платинен цвят, което е в перфектна хармония със съгласувания по цвят таван Alcantara и класическата интериорна лайстна от фино дърво Plane Auburn в топъл кафяв цвят и с елегантна структура. Интериорът впечатлява не само с цветовете, но и преди всичко с качеството на материалите и техните детайли. Особено естествената и мека кожа Merino е допълнена с елегантни шевове и кантове в контрастен цвят и осигурява ненадминато усещане за качество на тапицираните с кожа повърхности.

  Това съвършенство за сетивата е допълнено от кожения волан BMW Individual с изящна дървена инкрустация, съгласувана със съответната интериорна лайстна на BMW Individual.

  Представената комбинация е само една от безбройните възможности на BMW Individual Collection, която с другите цветови варианти и декорациите от фино дърво ви дава пълна свобода да изразите своята индивидуалност.

 • BMW Individual Composition

  С BMW Individual Composition ще бъдете възнаградени за добрия си вкус. Стилната комбинация между пълното кожено оборудване BMW Individual и изисканата интериорна лайстна, както и останалото оборудване на BMW Individual се предлагат на атрактивна крайна цена.