ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

Динамично, предизвикателно или елегантно - за подчертаване на всяка черта от арактера на BMW Серия 6 Купе на ваше разположение са ексклузивните оборудвания: М Спортния пакет и пакетите от оборудване Design Pure Experience и Design Pure Excellence. Освен това гамата на BMW Individual ви дава множество възможности да оформите своето BMW Серия 6 Купе още по-ексклузивно и индивидуално. Продуктите от гамата на Оригинални BMW Аксесоари позволяват оптимално адаптиране към изискванията на всекидневието.

ПЕРФЕКТНО ВИЗУАЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.Оборудването за BMW Серия 6 Купе.

Динамично, предизвикателно или елегантно - за подчертаване на всяка черта от арактера на BMW Серия 6 Купе на ваше разположение са ексклузивните оборудвания: М Спортния пакет и пакетите от оборудване Design Pure Experience и Design Pure Excellence. Освен това гамата на BMW Individual ви дава множество възможности да оформите своето BMW Серия 6 Купе още по-ексклузивно и индивидуално. Продуктите от гамата на Оригинални BMW Аксесоари позволяват оптимално адаптиране към изискванията на всекидневието.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Пакетът оборудване Design Pure Experience придава подчертано динамичен и спортен характер на BMW Серия 6 Купе. Мощен магнит за погледите: блестящо черната бъбрековидна радиаторна решетка, както и опционалните 20-инчови алуминиеви джанти с тънки спици 616. Дизайнът се допълва от други черни елементи в интериора и множеството индиректни LED светлинни източници.

 • Екстериор.

  Design Pure Experience подчертава атлетичния дизайн на автомобила с екстериорните елементи на BMW Individual high-gloss Shadow Line и други спортно-тъмни детайли за екстериора. Впечатляващите детайли на оборудването включват например черните пластини на страничните въздухозаборници, блестящо черните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка, блестящо черната декоративна лайстна отзад и ауспуховите накрайници в черен хром. Динамичната визия на предната част се подчертава от LED фаровете за мъгла. В профил особено впечатляващи са опционалните спортно-луксозни 20-инчови алуминиеви лайстни с тънки спици 616.
  Освен с Melbourne Red metallic този дизайнерски пакет може да бъде комбиниран с всички лакови покрития на BMW и BMW Individual. Предлагат се и 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616, както и всички джанти от програмата на BMW Individual.

 • Интериор.

  Design Pure Experience придава спортно-елегантна атмосфера на интериора с ексклузивната кожена тапицерия 'Nappa' в цвят Cognac/Black (Bicolour) и фините дървени лайстни 'Fineline' brown. Множеството индиректни LED източници на светлина, както и осветените лайстни на праговете допълнително подчертават луксозното излъчване. По желание се предлагат и всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и фините дървени лайстни poplar grain grey и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Пакетът оборудване Design Pure Excellence придава на вашето BMW Серия 6 Купе особено ексклузивно излъчване. Цялото оборудване, например интериорната лайстна от изискано дърво poplar grain grey или 19-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 366 е съгласувано и хармонизирано най-старателно от дизайнерите на BMW – както в екстериора, така и в интериора.

 • Екстериор.

  С опционалните 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 366 пакетът за екстериора Design Pure Excellence придава на автомобила особено луксозно излъчване. Рамките и конзолите на страничните огледала, както и лайстните на средната колона в high-gloss Black поставят спортни акценти. Модерните LED фарове за мъгла подсказват за възхитителните технологии на автомобила. Оформлението на екстериора при Design Pure Excellence включва и лак металик. Но по желание дизайнерския пакет може да бъде комбиниран с всички цветове на лаковото покритие от програмите на BMW и BMW Individual.

 • Интериор.

  Design Pure Excellence създава луксозна атмосфера в интериора, която допълнително се подчертава от допълнителните индиректни LED светлини. Кожената тапицерия Ivory White/Black (Bicolour) 'Nappa' с разширен обхват и контрастни шевове е красиво допълнена от покритото с кожа арматурно табло, като включените в пакета интериорни лайстни от фино дърво poplar grain grey създават изящен контраст. Керамичните елементи на уредите за управление като селектора на трансмисията, рамката на контролера на iDrive, както и регулаторите за музикалната и климатичната система поставят екстравагантни акценти. Пакетът от оборудване е допълнен с осветени лайстни на праговете.
  По желание се предлагат ексклузивна кожена тапицерия Nappa Cognac/Black (Bicolour) с разширен обхват и контрастни шевове, всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и интериорните лайстни от фино дърво 'Fineline' brown и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

С М Спортния пакет ще превърнете вашето BMW Серия 6 Купе в безкомпромисен спортист. Тук ще намерите всички елементи от оборудването, които са необходими, за да извлечете максимума от BMW Серия 6 Купе по отношение на динамиката, атлетичния дизайн и адреналина.

 • Екстериор.

  Обхватът на оборудването М спортен пакет в екстериора:

  • M аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове в цвета на каросерията и задна броня с дифузор в цвят Dark Shadow metallic
  • LED фарове за мъгла
  • 19-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 351 M и гуми с различен размер на предната и задната ос, алтернативно 20-инчови M алуминиеви джанти с двойни спици 703 M с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос
  • BMW Individual high-gloss Shadow Line
  • M означения отстрани
  • Ауспухови накрайници в тъмен хром
  • Ексклузивно лаково покритие Carbon Black metallic; предлагат се и други лакови покрития
  • Лакирани в черен цвят спирачни апарати
 • Интериор.

  Обхватът на оборудването М спортен пакет в интериора:

  • M лайстни на праговете, М опора за крака на водача
  • Спортни седалки за водача и пътника до него с тапицерия Alcantara/кожа 'Nappa' Anthracite, предлагат се и други тапицерии
  • M кожен волан с мултифункционални бутони
  • Таван BMW Individual anthracite, алтернативно таван BMW Individual Alcantara или Alcantara anthracite
  • Интериорни лайстни Aluminium Hexagon, алтернативно интериорни лайстни 'Carbon Fibre', предлагат се и други лайстни

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Поставете спортни акценти или повишете всекидневната функционалност на своето BMW Серия 6 Купе. Оригиналните BMW Аксесоари ви предлагат избор между множество висококачествени и практични продукти.

 • Алуминиеви джанти

  Висококачествените 20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти с V-образни спици 464 M се предлагат във въодушевяващия цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана до блясък предна повърхност или в гланцов Liquid Black. И двата варианта са с видими болтове и с лого на М и се състоят от RDC комплект с Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8,5J x 20 с гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с размер на гумите 275/30 R20 97Y RSC отзад.

 • M Performance оборудване

  BMW M Performance корпусите на страничните огледала са изработени старателно на ръка изцяло от карбон. Те подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индивидуални спортни акценти.
  Изключително впечатляваща: BMW M предната радиаторна решетка се състои от хромирани декоративни пластини в блестящо черна рамка. Те подчертават динамичния и елегантен характер на предната част на автомобила – с ярък индивидуален акцент.

 • Информация и комуникация

  Snap-In-Adapter Basic позволява сигурно закрепване и същевременно зареждане за множество модели на Apple iPhone™. Чрез Snap-In-Adapter-ите Music, Media и Connect съхранената на телефона музика може да бъде възпроизвеждана от вградената в BMW музикална система.
  Стойките за Apple iPad™ 2, 3 или 4 предлагат сигурно закрепване и благодарение на въртящата се на 360° рамка и регулируемия наклон могат да бъдат регулирани в удобна позиция за всеки пътник на задната седалка. Стойката лесно се закрепва на базовата стойка (предлага се отделно) на системата Travel & Comfort.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с оборудването BMW Individual за BMW Серия 6 Купе.

 • BMW Individual за екстериора

  Мощна комбинация между динамика и индивидуалност – BMW Серия 6 Купе с впечатляващото лаково покритие на BMW Individual Ruby Black metallic. Благодарение на отраженията на безбройните пигменти се създава интензивен блясък, който в зависимост от гледната точка прелива от тъмночервено до патладжанено в неповторима игра на цветовете. Идеалното допълнение към това елегантно и в същото време индивидуално излъчване са впечатляващите 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 374 l и класическа форма. По отношение на размерите те изостават само от 20-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 349 l.
  Независимо кое от 11-те лакови покрития на BMW Individual изберете – всички те са ярък пример за индивидуалния ви стил.

 • BMW Individual за интериора

  Интериорът на вашите мечти. BMW Серия 6 Купе с оборудването на BMW Individual превръща мечтите в реалност.

  Особено фин ансамбъл е комбинацията между нежното като коприна пълно кожено оборудване BMW Individual Merino в ефектен платинен цвят, което е в перфектна хармония със съгласувания по цвят таван Alcantara и класическата интериорна лайстна от фино дърво Plane Auburn в топъл кафяв цвят и с елегантна структура. Интериорът впечатлява не само с цветовете, но и преди всичко с качеството на материалите и техните детайли. Особено естествената и мека кожа Merino е допълнена с елегантни шевове и кантове в контрастен цвят и осигурява ненадминато усещане за качество на тапицираните с кожа повърхности.

  Това съвършенство за сетивата е допълнено от кожения волан BMW Individual с изящна дървена инкрустация, съгласувана със съответната интериорна лайстна на BMW Individual.

  Представената комбинация е само една от безбройните възможности на BMW Individual Collection, която с другите цветови варианти и декорациите от фино дърво ви дава пълна свобода да изразите своята индивидуалност.

 • BMW Individual Composition

  С BMW Individual Composition ще бъдете възнаградени за добрия си вкус. Стилната комбинация между пълното кожено оборудване BMW Individual и изисканата интериорна лайстна, както и останалото оборудване на BMW Individual се предлагат на атрактивна крайна цена.