ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТАЙНА: ЧИСТ СТИЛ.

Оборудването за BMW Серия 6 Кабриолет.

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТАЙНА: ЧИСТ СТИЛ.

Оборудването за BMW Серия 6 Кабриолет.

BMW Серия 6 Кабриолет е оборудвано с всичко, което е необходимо, за да се чувствате уютно в изискана атмосфера. Освен това на ваше разположение са и различни пакети оборудване. Design Pure Experience, Design Pure Excellence и М Спортния пакет позволяват още повече да адаптирате характера на автомобила към вашия. Още по-висока индивидуалност и ексклузивност осигурява BMW Individual. За допълнителна функционалност на ваше разположение са Оригиналните BMW аксесоари.

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ТАЙНА: ЧИСТ СТИЛ.Оборудването за BMW Серия 6 Кабриолет.

BMW Серия 6 Кабриолет е оборудвано с всичко, което е необходимо, за да се чувствате уютно в изискана атмосфера. Освен това на ваше разположение са и различни пакети оборудване. Design Pure Experience, Design Pure Excellence и М Спортния пакет позволяват още повече да адаптирате характера на автомобила към вашия. Още по-висока индивидуалност и ексклузивност осигурява BMW Individual. За допълнителна функционалност на ваше разположение са Оригиналните BMW аксесоари.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616 и блестящо черната двойна бъбрековидна радиаторна решетка дават ясен сигнал: пакетът Design Pure Experience е фокусиран върху спортния дух. Елегантно-спортното излъчване на BMW Серия 6 Кабриолет се допълва от ауспуховите накрайници в черен хром, както и от индиректните LED светлинни източници в интериора.

 • Екстериор

  Design Pure Experience – Екстериор.
  Design Pure Experience подчертава атлетичния дизайн на автомобила с екстериорните елементи на BMW Individual high-gloss Shadow Line и други спортно-тъмни детайли за екстериора.
  Впечатляващите детайли на оборудването включват например черните пластини на страничните въздухозаборници, блестящо черните пластини на бъбрековидната радиаторна решетка, блестящо черната декоративна лайстна отзад и ауспуховите накрайници в черен хром. Динамичната визия на предната част се подчертава от LED фаровете за мъгла. В профил особено впечатляващи са опционалните спортно-луксозни 20-инчови алуминиеви лайстни с тънки спици 616.
  Освен с Melbourne Red metallic този дизайнерски пакет може да бъде комбиниран с всички лакови покрития на BMW и BMW Individual. Предлагат се и 20-инчови алуминиеви джанти на BMW, както и всички джанти от програмата на BMW Individual.

 • Интериор

  Design Pure Experience придава спортно-елегантна атмосфера на интериора с ексклузивната кожена тапицерия 'Nappa' в цвят Cognac/Black (Bicolour) и фините дървени лайстни 'Fineline' brown.
  Множеството индиректни LED източници на светлина, както и осветените лайстни на праговете допълнително подчертават луксозното излъчване. По желание се предлагат и всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и фините дървени лайстни poplar grain grey и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

DESIGN PURE EXCELLENCE.

С пакета оборудване Design Pure Excellence ще се насладите на може би най-стилната форма на шофиране под открито небе.19-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 366 и изисканите керамични елементи в интериора, както и ексклузивната кожена тапицерия Nappa в цвят Ivory White/Black придават на вашето BMW Серия 6 Кабриолет особено елегантно излъчване. Всички детайли са съгласувани най-старателно от дизайнерите на BMW.

 • Екстериор

  С опционалните 19-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 366, пакетът за екстериора Design Pure Excellence придава на автомобила особено луксозно излъчване. Рамките и конзолите на страничните огледала, както и лайстните на средната колона в high-gloss Black поставят спортни акценти.
  Модерните LED фарове за мъгла подсказват за възхитителните технологии на автомобила. Оформлението на екстериора при Design Pure Excellence включва и лак металик. Но по желание дизайнерския пакет може да бъде комбиниран с всички цветове на лаковото покритие от програмите на BMW и BMW Individual.

 • Интериор

  Design Pure Excellence създава луксозна атмосфера в интериора, която допълнително се подчертава от допълнителните индиректни LED светлини.
  Кожената тапицерия Ivory White/Black (Bicolour) 'Nappa' с разширен обхват и контрастни шевове е красиво допълнена от покритото с кожа арматурно табло, включените в пакета интериорни лайстни от фино дърво poplar grain grey, които създават изящен контраст. Керамичните елементи на уредите за управление, като селектора на трансмисията, рамката на контролера на iDrive, както и регулаторите за музикалната и климатичната система поставят екстравагантни акценти. Пакетът от оборудване е допълнен с осветени лайстни на праговете.
  По желание се предлагат ексклузивна кожена тапицерия Nappa Cognac/Black (Bicolour) с разширен обхват и контрастни шевове, всички кожени оборудвания на BMW Individual, както и интериорните лайстни от фино дърво 'Fineline' brown и всички интериорни лайстни на BMW Individual.

M SPORT LIMITED EDITION.

BMW M Sport Limited Edition предлага интериорни и екстериорни компоненти, адаптирани специално към динамичните модели на BMW Серия 6 – за още по-спортно излъчване. Лимитирана до 300 екземпляра, BMW M Sport Limited Edition ще се предлага от април 2017 година до юли 2017 година ексклузивно с М спортния пакет.

Повече детайли за M Sport Limited Edition

 • Акценти в екстериора

  Екстериорът на BMW M Sport Limited Edition впечатлява със стилната си естетика. Новото лаково покритие Sonic Speed Blue metallic вдъхновява с жизнения си цвят и придава на мощните атлетични гени на моделите от BMW Серия 6 особено самоуверено излъчване. Ексклузивните, перфектно съгласувани с интериора високотехнологични корпуси на външните огледала с карбонова визия и новите двуцветни 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 703 М* с динамичния си дизайн поставят акценти на спортната визия. Магнит за погледите по всяка отсечка, екстериорът излъчва категорично послание: независимо дали е BMW Серия 6 Купе, Гран Купе или Кабриолет, BMW M Sport Limited Edition има ненадмината преднина.

  *Ще се предлагат от март 2017 година ексклузивно за М спортния пакет.

 • Акценти в интериора

  В интериора на BMW M Sport Limited Edition изключително висококачествената изработка по много ефектен начин среща динамичния, спортен дизайн. Ексклузивността на това оборудване се долавя още при отваряне на вратата: перфектно съгласувана с цвета на целия интериор, синята лайстна на прага с надпис “M Sport Limited Edition“ ви кани в спортния свят на BMW M. Вътре ви очакват елегантните Edition комфортни седалки с пълно кожено оборудване BMW Individual ‘Merino’ в стилен черен цвят, облагородени с акценти във Fjord Blue. Интериорните лайстни, както и ултра лекият спортен селектор на трансмисията в елегантна карбонова визия, допълват ексклузивната атмосфера, бивайки перфектно съгласувани с екстериора на автомобила.

  BMW M Sport Limited Edition предлага оптималната основа за вашето спортно излъчване по всички пътища. То ще се предлага в лимитирано издание от април до юли 2017 година ексклузивно в комбинация с М спортния пакет.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

Всички компоненти на М Спортния пакет са създадени с една цел: да придадат на BMW Серия 6 Кабриолет още по-динамично излъчване. Ексклузивната интериорна лайстна Aluminium Hexagon или ексклузивното лаково покритие Carbon Black metallic, екстериорните елементи в цвета на каросерията или М кожения волан с мултифункционални бутони – всеки детайл е отражение на чистия спортен дух.

 • Екстериор

  М Спортният пакет за екстериора включва М аеродинамичния пакет с предна броня, странични прагове и задна броня в цвета на автомобила, както и дифузор в цвят Dark Shadow metallic. Ексклузивно за М Спортния пакет се предлагат 19-инчовите алуминиеви джанти с двойни спици 351 М или 20-инчовите алуминиеви джанти с двойни спици 373 М, и в двата случая с гуми с различен размер на предната и задната ос.
  Спортното излъчване се допълва от BMW Individual High-Gloss Shadow Line с блестящо черна декоративна лайстна, странични рамки, рамки на прозорците, конзолата и рамките на страничните огледала. Перфектно допълнение към тях са накрайниците на ауспуховите накрайници в тъмен хром. Спортното оборудване се допълва от страничните емблеми с характерното лого на М.
  Лаковото покритие Carbon Black metallic се предлага ексклузивно за М Спортния пакет. Освен това се предлагат цветовете Melbourne Red metallic, Alpine White, Sapphire Black metallic, Space Grey metallic, Mediterranean Blue metallic, Glacier Silver metallic, както и лаковите покрития на BMW Individual Citrine Black metallic, Ruby Black metallic, Moonstone metallic, Tanzanite Blue metallic, Frozen Bronze metallic и Frozen Brilliant White metallic. По желание се предлагат и допълнителни специални лакови покрития на BMW Individual.

 • Интериор

  М Спортният пакет създава спортна и ексклузивна атмосфера и в интериора: спортните седалки за водача и пътника до него в комбинация с Alcantara/кожа Nappa в цвят Anthracite, Cognac или Ivory White комбинират перфектната странична опора с най-висок комфорт.

  Благодарение на М кожения волан с мултифункционални бутони, повечето функции са лесно достъпни. Спортно-динамичното излъчване се подсилва и от тавана BMW Individual anthracite (опционално таван BMW Individual Alcantara или Alcantara Anthracite) и интериорните лайстни Aluminium Hexagon, както и от М лайстните на праговете и М опората за крака на водача.
  Като опция се предлагат луксозните пълни кожени оборудвания 'Merino' в цветове Platinum, Opal White, Amaro Brown, Champagne или Cohiba Brown с акценти в Black bicolour.

  Като опция се предлагат и интериорни лйстни Aluminium finely cut, piano finish black или фино дърво trim poplar grain grey, 'Fineline' brown, sycamore auburn dark и ash grain white.

BMW INDIVIDUAL.

Уникалността на всеки детайл се разкрива от детайлите. Там е изворът на истинската ексклузивност. Дайте израз на своя стремеж към съвършенство с оборудването BMW Individual за BMW Серия 6 Кабриолет.

Израз на индивидуалност.

 • BMW Individual за екстериора

  Четирите най-ексклузивни места под слънцето. Така може да бъде описано BMW Серия 6 Кабриолет с оборудване от BMW Individual Collection. Тук виждате един от ексклузивните варианти: лаковото покритие Tanzanite Blue metallic, вдъхновено от едноименния скъпоценен минерал. При пряка светлина тъмносинята иначе повърхност блести във вдъхновяващ тюркоазен оттенък. BMW Individual Collection предлага и избор от 10 други изключително изразителни лакови покрития. Сред тях е и Moonstone metallic – многоцветните пигменти придават на повърхността триизмерна дълбочина, а цветът прелива от синьо-сиво до златисто жълто. Техническото и хладно лаково покритие Frozen Silver metallic също има собствено, уникално въодушевяващо излъчване с копринено-матовата си повърхност. Независимо кое от лаковите покрития изберете – всички те перфектно се съгласуват с 20-инчовите алуминиеви джанти с V-образни спици 349 l на BMW Individual, които с обема и правите си линии допълнително подчертават динамичната форма на интериора.

 • BMW Individual за интериора

  Така демонстрирането на характер се превръща в среща с небето. Вятър в косите, слънце върху кожата, близост с природата – тези изживявания в BMW Серия 6 Кабриолет могат да бъдат повишени само с ексклузивното оборудване на BMW Individual Collection.
  Особено хармонична композиция е комбинацията между пълното кожено оборудване BMW Individual Merino в цвят Opal White с изящно изработения декор от фино дърво Ash Grain White. В комбинация с лаковото покритие този ансамбъл силно напомня атмосферата на елегантните спортни яхти. Интериорът впечатлява не само с изключителния си цвят, но и преди всичко с материалите си. Особено естествената и мека кожа Merino е допълнена с елегантни шевове и кантове в контрастен цвят и осигурява ненадминато усещане за качество на тапицираните с кожа повърхности. Това съвършенство за сетивата е допълнено от тавана тапициран с Alcantara, както и от кожения волан BMW Individual с изящна дървена инкрустация, съгласувана със съответната интериорна лайстна на BMW Individual.
  Представената комбинация е само една от безбройните възможности на BMW Individual Collection, която с другите цветови варианти и декорациите от фино дърво ви дава пълна свобода да изразите своята индивидуалност.

 • BMW Individual Composition

  С BMW Individual Composition ще бъдете възнаградени за добрия си вкус. Стилната комбинация между пълното кожено оборудване BMW Individual и изисканата интериорна лайстна, както и останалото оборудване на BMW Individual се предлагат на атрактивна крайна цена.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Поставете спортни акценти или повишете всекидневната функционалност на своето BMW Серия 6 Кабриолет. Оригиналните BMW Аксесоари ви предлагат избор между множество висококачествени и практични продукти

 • Алуминиеви джанти.

  Висококачествените 20-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти с V-образни спици 464 М се предлагат във впечатляващия цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана предна повърхност или в блестящия Liquid Black. Двата варианта са с видими болтове и лого на М и включват пълен RDC комплект с RunFlat гуми с различен размер на предния и задния мост, размер на джантите 8,5J x 20 и гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y RSC отзад.
  Висококачествените 20-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 356 се предлагат в цвят Bicolour Ferric Grey, с полирана предна повърхност или в блестящия Liquid Black. Двата варианта са с видими болтове и лого на М и включват пълен RDC комплект с RunFlat гуми с различен размер на предния и задния мост, размер на джантите 8,5J x 20 и гуми 245/35 R20 95Y RSC отпред и 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y RSC отзад.

 • Оборудване M Performance

  BMW M Performance корпусите на страничните огледала са изработени старателно на ръка изцяло от карбон. Те подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индивидуални спортни акценти.
  Изключително впечатляваща: BMW M предната радиаторна решетка се състои от хромирани декоративни пластини в блестящо черна рамка. Те подчертават динамичния и елегантен характер на предната част на автомобила – с ярък индивидуален акцент.

 • Информация и комуникация.

  Snap-In-Adapter Basic позволява сигурно закрепване и същевременно зареждане за множество модели на Apple iPhone™. Чрез Snap-In-Adapter-ите Music, Media и Connect съхранената на телефона музика може да бъде възпроизвеждана от вградената в BMW музикална система.
  Стойките за Apple iPad™ 2, 3 или 4 предлагат сигурно закрепване и благодарение на въртящата се на 360° рамка и регулируемия наклон могат да бъдат регулирани в удобна позиция за всеки пътник на задната седалка. Стойката лесно се закрепва на базовата стойка (предлага се отделно) на системата Travel & Comfort.