ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.

BMW Серия 6 Кабриолет.

ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.

BMW Серия 6 Кабриолет.

ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.BMW Серия 6 Кабриолет.

Среден разход на гориво в л/100 км

7,9–7,6

CO2 емисии в г/км

184–176

Ускорение 0–100 км/ч в сек.

4.6

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин

650/2,000–4,500

Максимална мощност в кВт (к.с.) при об/мин

330 (450)/5 500–6 000

BMW Серия 6 Кабриолет осигурява най-високо ниво на комфорт, динамика и ефективност, както при кратки, така и при дълги пътувания. Това се осигурява и от BMW TwinPower Turbo двигателите на BMW EfficientDynamics. По желание вариантите на оборудването като Design Pure Experience, Design Pure Excellence или M Спортния пакет подчертават различните страни на характера на BMW Серия 6 Кабриолет и се допълват от иновациите на ConnectedDrive като BMW Head-Up дисплей или Асистент за шофиране Plus. Спортни, елегантни или екстравагантни акценти се поставят от предлаганите джанти като 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616.

НАСЛЕДЕТЕ СЕ НА BMW СЕРИЯ 6 КАБРИОЛЕТ.

Дизайн.

Всеки детайл на BMW Серия 6 Кабриолет отразява пъргавината, насрещния вятър и устрема напред. В комбинация със серийните LED фарове и дневни светлини над въздухозаборниците и експресивната, наклонена напред бъбрековидна радиаторна решетка се оформя незабравимата визия на предната част. Елегантният и спортен вътрешен дизайн плавно прелива и в интериора на BMW Серия 6 Кабриолет. При пакета Design Pure Experience меката ексклузивна кожа Nappa с разширен обхват в цветове Cognac/Black, фините дървени лайстни 'Fineline' brown и разточителните повърхности се хармонират и създават просторен и изискан интериор.

Динамика и ефективност.

Двигателите с висок въртящ момент и високотехнологичното окачване са съгласувани перфектно и гарантират изключително изживяване при шофиране - допълнено от динамичния звук на спортната изпускателна система. Високата динамика и пъргавина на BMW Серия 6 Кабриолет се дължат и на технологиите BMW EfficientDynamics, както и на мощните и изключително ефективни BMW TwinPower Turbo двигатели или 8-степенната трансмисия Steptronic Sport.

Оборудване.

BMW Серия 6 Кабриолет е оборудвано с всичко, което е необходимо, за да се чувствате уютно в изискана атмосфера. Освен това на ваше разположение са и различни пакети оборудване. Design Pure Experience, Design Pure Excellence и М Спортния пакет позволяват още повече да адаптирате характера на автомобила към вашия. Още по-висока индивидуалност и ексклузивност осигурява BMW Individual. За допълнителна функционалност на ваше разположение са Оригиналните BMW аксесоари.