ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.

BMW Серия 6 Кабриолет.

ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.

BMW Серия 6 Кабриолет.

ПРИДАВА НОВ СТИЛ НА СВОБОДАТА.BMW Серия 6 Кабриолет.

Среден разход на гориво в л/100 км

7,9–7,6

CO2 емисии в г/км

184–176

Ускорение 0–100 км/ч в сек.

4.6

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин

650/2,000–4,500

Максимална мощност в кВт (к.с.) при об/мин

330 (450)/5 500–6 000

BMW Серия 6 Кабриолет осигурява най-високо ниво на комфорт, динамика и ефективност, както при кратки, така и при дълги пътувания. Това се осигурява и от BMW TwinPower Turbo двигателите на BMW EfficientDynamics. По желание вариантите на оборудването като Design Pure Experience, Design Pure Excellence или M Спортния пакет подчертават различните страни на характера на BMW Серия 6 Кабриолет и се допълват от иновациите на ConnectedDrive като BMW Head-Up дисплей или Асистент за шофиране Plus. Спортни, елегантни или екстравагантни акценти се поставят от предлаганите джанти като 20-инчовите алуминиеви джанти с тънки спици 616.

НАСЛЕДЕТЕ СЕ НА BMW СЕРИЯ 6 КАБРИОЛЕТ.

Дизайн.

Всеки детайл на BMW Серия 6 Кабриолет отразява пъргавината, насрещния вятър и устрема напред. В комбинация със серийните LED фарове и дневни светлини над въздухозаборниците и експресивната, наклонена напред бъбрековидна радиаторна решетка се оформя незабравимата визия на предната част. Елегантният и спортен вътрешен дизайн плавно прелива и в интериора на BMW Серия 6 Кабриолет. При пакета Design Pure Experience меката ексклузивна кожа Nappa с разширен обхват в цветове Cognac/Black, фините дървени лайстни 'Fineline' brown и разточителните повърхности се хармонират и създават просторен и изискан интериор.

Динамика и ефективност.

Двигателите с висок въртящ момент и високотехнологичното окачване са съгласувани перфектно и гарантират изключително изживяване при шофиране - допълнено от динамичния звук на спортната изпускателна система. Високата динамика и пъргавина на BMW Серия 6 Кабриолет се дължат и на технологиите BMW EfficientDynamics, както и на мощните и изключително ефективни BMW TwinPower Turbo двигатели или 8-степенната трансмисия Steptronic Sport.

Оборудване.

BMW Серия 6 Кабриолет е оборудвано с всичко, което е необходимо, за да се чувствате уютно в изискана атмосфера. Освен това на ваше разположение са и различни пакети оборудване. Design Pure Experience, Design Pure Excellence и М Спортния пакет позволяват още повече да адаптирате характера на автомобила към вашия. Още по-висока индивидуалност и ексклузивност осигурява BMW Individual. За допълнителна функционалност на ваше разположение са Оригиналните BMW аксесоари.

330 КВТ

Дори и леко натискане на педала на газта освобождава мощта на V8-бензиновия двигател и превръща шофирането на BMW Серия 6 Кабриолет в истинско изживяване. В същото време BMW 650i впечатлява и с ниския си разход на гориво. 8-цилиндровият бензинов двигател се задоволява със само 9,1 до 8,9 литра на 100 километра (9,5 до 9,3 литра при xDrive) при емисии на СО2 от 213 до 208 г/км (221 до 217 г/км при xDrive). Двигателят с два турбокомпресора, Valvetronic включително двоен Vanos и директно впръскване на бензина ускорява с изключителните 330 кВт (450 к.с.) и максимален въртящ момент от 650 Нм от 0 до 100 км/ч за само 4,6 секунди до 100 км/ч – а с xDrive за 4,5 секунди.
Централното разположение на турбокомпресорите във V-образното пространство между двата реда цилиндри осигурява особено компактна конструкция на двигателя, а вследствие на това – и много ниското му тегло. В комбинация с окачването, олекотена конструкция и оптимизираната аеродинамика, BMW Серия 6 Кабриолет предлага уникална пъргавина, перфектно поведение на пътя и абсолютно прецизна управляемост. BMW 650i и BMW 650i xDrive серийно отговарят на нормата за вредни емисии EU6.