НАЙ-ВИСОКА МОЩНОСТ.

BMW M550d xDrive Туринг.

BMW MPerformance

НАЙ-ВИСОКА МОЩНОСТ.

BMW M550d xDrive Туринг.

НАЙ-ВИСОКА МОЩНОСТ.BMW M550d xDrive Туринг.

Дизайн, който повишава адреналина само при вида му. Мощност, която взила под кожата от първия момент. Комбинирани с абсолютна прецизност и превзходна пъргавина, които дават нова дефиниция на спортното изживяване при шофиране. BMW M550d xDrive е изявление на абсолютен стил, гъвкавост и стаена мощ.


BMW M550d xDrive Туринг:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,9-7,5
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 208-197

Read more

НЕИЗЧЕРПАЕМА МОЩНОСТ.

НЕИЗЧЕРПАЕМА МОЩНОСТ.

С изключителната си мощност M Performance TwinPower Turbo 6-цилиндровият дизелов двигател на BMW M550d xDrive Туринг не оставя никакво съмнение кой командва на пътя. Интелигентната система за двойно задвижване BMW xDrive гарантира оптимално разпределение на мощността при всякакви ситуации, а мощният звук на спортно настроената изпускателна система ви кара да настръхнете.

Read more

100 ПРОЦЕНТА АДРЕНАЛИН.

100 ПРОЦЕНТА АДРЕНАЛИН.

Перфектно сцепление и прецизни реакции: изключителната динамика на управлението на BMW M550d xDrive Туринг ускорява пулса ви всеки път, когато седнете зад волана. Това се дължи на сниженото с 10 милиметра, серийно М спортно окачване със специфични за M Performance настройки. Оптималният контрол и превъзходната пъргавина се осигуряват от интегралното активно кормилно управление и особено мощните М спортни спирачки. По желание максималната динамика може да бъде комбинирана с индивидуални конфигурации при предлаганото ексклузивно за BMW Серия 5 M Performance моделите Адаптивно М окачване Professional.

Read more

НАДМОЩИЕ В ДЕТАЙЛИТЕ.

BMW M550d xDrive Туринг впечатлява с мощния си дизайн. Увеличените въздухозаборници, есклузивните детайли, както и поразителният М аеродинамичен пакет олицетворяват изключителната атлетичност на M Performance автомобила. За още повече спортни акценти рамката на бъбрековидната радиаторна решетка, Airbreather, корпусите на външните огледала и означението на модела са в ексклузивния цвят Cerium Grey. Предлаганите само за BMW Серия 5 M Performance автомобилите ексклузивни 19- и 20-инчови джанти допълват впечатляващото излъчване.

МОЩНИ ДЕТАЙЛИ.

Дискретните дизайнерски акценти в интериора демонстрират стила и спортните амбиции на BMW M550d xDrive Туринг: от висококачествения М кожен волан, през специфичните лайстни на праговете с означение на модела до арматурното табло с дигитално означение на модела. Индивидуалните стилни елементи в интериора акцентират върху неоспоримия факт, че този автомобил е уникален в своя клас.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ОЩЕ ПО-ИНТЕНЗИВНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите са олицетворение на атлетичност и огромни дози адреналин. Те впечатляват с вълнуващия си дизайн и изключителната си мощност. И комбинират прецизността и пъргавината до максимална динамика на управлението. И при това предлагат преди всичко едно нещо: истинска емоция. M Performance автомобилите. Още по-интензивна радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.