АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.

Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.

Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

В перфектна кондиция и с високи технически умения – BMW Серия 5 Туринг празнува радостта от шофирането още в настоящето. Концентрираната мощност на двигателя и иновативната олекотена конструкция на BMW Серия 5 Туринг се сливат с аеродинамичната ефективност и интелигентната технология в динамичен блок, който няма равен на себе си.

 

 

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволява още по-спортен стил на шофиране. Новата интерактивна функция режим Adaptive постоянно адаптира динамичния контрол на амортисьорите, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

BMW Серия 5 Туринг не се задоволява с посредствеността. Поради това е логично, че то е абсолютният шампион в своя клас по отношение на ускорението и СО2 емисиите. Не на последно място и заради използваната за пръв път при BMW Серия 5 Туринг интелигентна автоматична функция Старт/Стоп: тя изключва двигателя само тогава, когато се очаква по-дълъг престой.

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на леките материали като алуминий и магнезиеви сплави BMW Серия 5 Туринг от пето поколение е по-леко с до 100 килограма от своя предшественик. Интелигентната олекотена конструкция осигурява и балансирано разпределение на теглото между предната и задната ос, както и нисък център на тежестта. Резултатът: изключително динамично поведение на пътя.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

При BMW Серия 5 Туринг пакетът от технологии на BMW EfficientDynamics се разпознава по впечатляващата дизайнерска икона: двойната бъбрековидна радиаторна решетка. Когато нуждата от охладителен въздух е малка, въздушната клапа в Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка остава затворена, което подобрява аеродинамиката и е уникално в този клас.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: името на стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите и в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането, е BMW EfficientDynamics. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.