АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.

Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.

Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

АТЛЕТИЧНО. ДИНАМИЧНО. ЕФЕКТИВНО.Динамичните характеристики на BMW Серия 5 Туринг.

В перфектна кондиция и с високи технически умения – BMW Серия 5 Туринг празнува радостта от шофирането още в настоящето. Концентрираната мощност на двигателя и иновативната олекотена конструкция на BMW Серия 5 Туринг се сливат с аеродинамичната ефективност и интелигентната технология в динамичен блок, който няма равен на себе си.

Read more

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволява още по-спортен стил на шофиране. Новата интерактивна функция режим Adaptive постоянно настройва Адаптивното окачване, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.

Read more

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

BMW Серия 5 Туринг не се задоволява с посредствеността. Поради това е логично, че то е абсолютният шампион в своя клас по отношение на ускорението и СО2 емисиите. Не на последно място и заради използваната за пръв път при BMW Серия 5 Туринг интелигентна автоматична функция Старт/Стоп: тя изключва двигателя само тогава, когато се очаква по-дълъг престой.

Read more

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на леките материали като алуминий и магнезиеви сплави BMW Серия 5 Туринг от пето поколение е по-леко с до 100 килограма от своя предшественик. Интелигентната олекотена конструкция осигурява и балансирано разпределение на теглото между предната и задната ос, както и нисък център на тежестта. Резултатът: изключително динамично поведение на пътя.

Read more

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

При BMW Серия 5 Туринг пакетът от технологии на BMW EfficientDynamics се разпознава по впечатляващата дизайнерска икона: двойната бъбрековидна радиаторна решетка. Когато нуждата от охладителен въздух е малка, въздушната клапа в Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка остава затворена, което подобрява аеродинамиката и е уникално в този клас.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: името на стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите и в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането, е BMW EfficientDynamics. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.