СТИЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АТЛЕТ.

Дизайнът на BMW Серия 5 Туринг.

СТИЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АТЛЕТ.

Дизайнът на BMW Серия 5 Туринг.

СТИЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АТЛЕТ.Дизайнът на BMW Серия 5 Туринг.

BMW Серия 5 Туринг впечатлява с модерния си, спортно-елегантен език на формите. Хармоничният баланс между естетика и атлетичност веднага привлича погледите. Както отвътре, така и отвън всеки детайл демонстрира изключителна прецизност и ненадминато качество. Всички оборудвания са насочени към най-висок комфорт и оптимална функционалност. За бизнес или за лични нужди – успехът със стил няма друга алтернатива.


BMW 530d xDrive Туринг:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9-4
CO2 емисии в г/км: 158-128

ЕКСТЕРИОР.

Спортно-елегантното излъчване на BMW Серия 5 Туринг се определя от балансираните пропорции и модерния език на формите. Бъбрековидната радиаторна решетка и фаровете са свързани директно, което по впечатляващ начин подчертава атлетичния характер. Типичните за BMW задни светлини с L-образна форма в съчетание с разположените от двете страни ауспухови тръби осигуряват изключително модерна и компактна визия на задната част.

 

 

 

 

СИСТЕМА BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND.

С двата си диамантени високочестотни високоговорителя системата Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила. 16 целенасочено позиционирани високоговорителя осигуряват въодушевяващо изживяване за слуха. Високоговорителите са осветени, което визуално подчертава изключителното качество на звука.

СВОБОДА НА ИЗБОРА.

СВОБОДА НА ИЗБОРА.

Изберете още по-висока динамика, още по-висока ексклузивност, дори по-висока индивидуалност. С атрактивните Линии и оборудвания вие можете да оформите BMW Серия 5 Туринг така, че да ви подхожда перфектно.

ЛИНИЯ SPORT.

Благодарение на блестящо черните дизайнерски елементи и ексклузивните джанти Линия Sport осигурява мощна доза динамика. Детайлите като осветения надпис Sport Line и ексклузивните спортни седалки придават допълнителна жизненост на интериора.

ЛИНИЯ LUXURY.

Линия Luxury придава елегантността на BMW Серия 5 Туринг с изисканите си дизайнерски елементи от блестящ хром и подходящите джанти. В интериора акцентите като ексклузивните за линията тапицерии с контрастни шевове и кантове, както и повърхностите от фино дърво, комбинирани с акцент в Pearl-Gloss Chrome създават особено стилна атмосфера. Тапицираното с изкуствена кожа арматурно табло допълва усещането за високо качество.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

При М Спортния пакет на преден план е страстта по динамиката. Мощните въздухозаборници например придават силно излъчване на предната броня. Ексклузивната интериорна лайстна Aluminium Rhombicle и таванът BMW Individual Anthracite добавят атлетична нотка в интериора.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection предлага широка гама от оборуване за клиенти с високи изисквания: лайстни от фино дърво с перфектна структура, подбрани от целия свят. Безупречна и въодушевяващо нежна кожа от най-добрите производители на света. Лакови покрития, които впечатляват с брилянтността, яркостта и въздействието си. Предлагани в нюанси, които не следват духа на времето, а го дефинират. Всички тези елементи са комбинирани, за да може вашето BMW да се превърне в част от вашата индивидуалност.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Подгответе се за всички предстоящи дисциплини. С Оригиналните BMW аксесоари можете да оборудвате BMW Серия 5 Туринг според своите предпочитания. Открийте света на Оригинални BMW аксесоари.

 • Транспортиране

  Задният багажник за велосипеди Pro 2.0 е лек, но стабилен и може да бъде натоварван с до 60 кг. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до два велосипеда/ E-Bikes (в възможност за разширяване до 3 велосипеда). Функцията сгъване позволява лесен достъп до багажника по всяко време.

  Непозволяващото хлъзгане, водоустойчива и здрава стелка с ръб за пода предпазва багажника. Тя е изработена по мярка, с черния си цвят е идеално съгласувана с базовото оборудване на BMW и има висококачествена табелка от неръждаема стомана с надпис „5“, както и халка за сваляне.

  Модерната черна кутия за багаж на покрива със странични панели в цвят Titanium Silver има вместимост от 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на системата си за двустранно отваряне с тройно централно заключване тя може лесно да се товари от двете страни и е защитена сигурно срещу кражба.

 • Аксесоари за интериора и екстериора

  Висококачествените 20-инчови алуминиеви джанти са в цвят Orbit Grey, полирани до блясък от видимата страна и с валцовано легло. TPMS комплект гуми и джанти с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос. Размер на джантите 8J x 20 с гуми 245/35 R20 95Y XL RSC отпред и джанти 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y XL RSC отзад.

  Изработените по мярка, издръжливи на износване всесезонни стелки с висок ръб и специални канали за водата защитават пространството за краката отпред от влага и замърсяване и предпазват краката от намокряне. Те са черни, с вложка от неръждаема стомана във формата на цифрата 5.

  Регулируема детска седалка за деца на възраст 3 до 12 години (около 15-36 години). С патентовани Airpads за особено висока защита от удари в областта на главата и ISOFIX крепежни точки. Патентованото регулиране по височина и широчина се управлява с една ръка, а за по-лесно транспортиране с включената в комплекта раница седалката може да се сгъва.

 • Информация и комуникация

  Практичната универсална стойка е регулируема и може да бъде закрепена на предлагащите се отделно базови носачи на системата Travel & Comfort. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с Travel & Comfort Tablet Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.

  Калъфът за безжично зареждане позволява безжично зареждане на моделите iPhone™ 5/5s и iPhone™ 6/6s чрез индукция. Иновативният калъф за зареждане е съвместим с всички Qi сертифицирани устройства и в същото време служи и като предпазен калъф.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

  Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.