НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Туринг.

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Туринг.

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА.Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Туринг.

Триумфите във всяка ситуация изискват преди всичко едно: първокласно оборудване. Безбройните дигитални услуги и асистиращи системи на BMW Серия 5 Туринг гарантират безпроблемна свързаност със заобикалящия свят, а интуитивното им управление осигурява максимален комфорт, сигурност и най-висока производителност.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected облекчава мобилността във всекидневието. Информации като например препоръките за оптималното време за потегляне са на разположение и извън автомобила чрез iPhone или Apple Watch, а благодарение на BMW Connected Onboard и в автомобила. Освен това чрез Remote 3D View можете дистанционно да видите зоната около паркирания автомобил.

Read more

ПЪЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА.

 • Microsoft Office 365

  За да работите продуктивно още по пътя към работното си място. Благодарение на перфектната интеграция на Microsoft Office 365 в автомобила имейлите, контактите и въвежданията в календара постоянно се синхронизират с другите крайни устройства и могат да бъдат обработвани директно - дори и без смартфон. Освен това само с едно кликване можете автоматично да се включите в Skype for Business конферентни разговори.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

В BMW Personal Copilot вие ще откриете своя най-добър сътрудник. Без усложнения можете да му възложите важните, но монотонни задачи. Допълнителното оборудване Асистент за шофиране Plus позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръстване, натоварен трафик или дълги пътувания. И ще бъдете в добри ръце дори при смяна на лентата.

Read more

ТЕЛЕФОНИЯ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Оборудването включва и Bluetooth Office и подготовка за WIFI Hotspot.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

Функцията Дистанционно паркиране позволява на водача удобно да слезе от автомобила и след това да го паркира дистанционно на преден ход в тесни паркоместа или гаражи респективно да го изкара оттам на заден ход. Функцията за дистанционно паркиране се активира извън автомобила от водача с помощта на BMW Display ключа.

Read more

BMW 530d xDrive Туринг (3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 5,9-5,6
СО2 емисии в г/км: 154-148

Read more

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ PLUS С 3D VIEW.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, Remote 3D View, PDC и асистента при паркиране с надлъжно водене, който напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентно взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящата среда. Насладете се на по-висок комфорт, повече развлечения и успокоителното усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: на по-висока радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.