АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.

Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.

Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

Комфортът на управление има приоритет при BMW Серия 5 Туринг. Благодарение на иновативната техника багажникът се товари и разтоварва изключително удобно, при нужда вместимостта му може да бъде увеличавана от 570 до 1 700 литра. Кратки разходки или дълги бизнес пътувания: ще остенете впечатлени как при BMW Серия 5 Туринг гъвкавостта, усещането за простор и динамиката на управлението се допълват идеално.


BMW 530d xDrive Туринг:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,5-6,7
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 197-175

Read more

ЗАДЕН ПРОЗОРЕЦ, КОЙТО СЕ ОТВАРЯ ОТДЕЛНО.

С докосване на бутон на ключа на автомобила задният прозорец може да се отваря отделно за поставяне и взимане на багаж. Особено практична функция: при отваряне щората на багажника се повдига автоматично и при ръчно затваряне на задния прозорец автоматично покрива багажното отделение.

Read more

СГЪВАЕМА ОБЛЕГАЛКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА, РАЗДЕЛЕНА В СЪОТНОШЕНИЕ 40:20:40.

Разделената в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка гарантира по-висока гъвкавост при транспортирането на пътници и багаж. Благодарение на отвора за дълги предмети отзад удобно могат да седнат двама пътника, докато в същото време се транспортират дълги предмети като чанти за ски и сноубордове. При сгъването на цялата задна седалка BMW Серия 5 Туринг се превръща в майстор на пространството с вместимост на багажника от 570 до 1 700 литра. За максимален комфорт облегалката на задната седалка може лесно да бъде освободена с дистанционно управление.

АВТОМАТИЧНО ЗАДВИЖВАНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

АВТОМАТИЧНО ЗАДВИЖВАНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Автоматичното задвижване на задния капак позволява комфортното отваряне и затваряне на задния капак чрез натискане на удолно разположен бутон на капака или на ключа на автомобила. Задният капак може да се отвори конвенционално чрез външната дръжка или чрез натискане на бутон на вътрешната тапицерия на задния капак.

Read more

ГОТОВО ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА.

Оптимизираната товарна концепция на BMW Серия 5 Туринг ви разкрива нов свят от възможности. Функционалните възможности като сгъваемата и разделена облегалка на задната седалка, сгъваемото дъно на багажника и множеството функционални възможности за съхранение и закрепване ви предлагат максимална гъвкавост – за свободното време, семейството и бизнеса.

 • Пакет за багажника

  Пакетът за багажника разширява неговата функционалност с почти безстепенното регулиране на наклона на облегалката включително Cargo положение, закрепващи релси отляво и отдясно с две регулируеми халки за закрепване, два опъващи се ремъка с пластмасова рамка в лявата и дясна странични тапицерии, както и мултифункционална кука.

 • Отвор за дълги предмети

  Отворът за дълги предмети се състои от разделена в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка и гарантира по-висока гъвкавост при транспортирането на пътници и багаж. Така например отзад удобно могат да седнат двама пътника, като в същото време се транспортират дълги предмети като чанти за ски и сноубордове.

 • Халки за закрепване

  За лесно закрепване и подсигуряване на товарите и багажите в товарното отделение са разположени четири стабилни и практични халки за закрепване. С тях може ефективно да се предотврати пързалянето на обемистите предмети. Когато не е необходимо багажът да бъде закрепен, цялата широчина на товарното отделение е използваема благодарение на плоските халки за закрепване.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.