АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.

Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.

Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

АДАПТИРА СЕ КЪМ ПЛАНОВЕТЕ ВИ.Комфортът на управление на BMW Серия 5 Туринг.

Комфортът на управление има приоритет при BMW Серия 5 Туринг. Благодарение на иновативната техника багажникът се товари и разтоварва изключително удобно, при нужда вместимостта му може да бъде увеличавана от 570 до 1 700 литра. Кратки разходки или дълги бизнес пътувания: ще остенете впечатлени как при BMW Серия 5 Туринг гъвкавостта, усещането за простор и динамиката на управлението се допълват идеално.


BMW 530d xDrive Туринг:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9-4
CO2 емисии в г/км: 158-128

 

 

ЗАДЕН ПРОЗОРЕЦ, КОЙТО СЕ ОТВАРЯ ОТДЕЛНО.

С докосване на бутон на ключа на автомобила задният прозорец може да се отваря отделно за поставяне и взимане на багаж. Особено практична функция: при отваряне щората на багажника се повдига автоматично и при ръчно затваряне на задния прозорец автоматично покрива багажното отделение.

СГЪВАЕМА ОБЛЕГАЛКА НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА, РАЗДЕЛЕНА В СЪОТНОШЕНИЕ 40:20:40.

Разделената в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка гарантира по-висока гъвкавост при транспортирането на пътници и багаж. Благодарение на отвора за дълги предмети отзад удобно могат да седнат двама пътника, докато в същото време се транспортират дълги предмети като чанти за ски и сноубордове. При сгъването на цялата задна седалка BMW Серия 5 Туринг се превръща в майстор на пространството с вместимост на багажника от 570 до 1 700 литра. За максимален комфорт облегалката на задната седалка може лесно да бъде освободена с дистанционно управление.

АВТОМАТИЧНО ЗАДВИЖВАНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

АВТОМАТИЧНО ЗАДВИЖВАНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Автоматичното задвижване на задния капак позволява комфортното отваряне и затваряне на задния капак чрез натискане на удолно разположен бутон на капака или на ключа на автомобила. Задният капак може да се отвори конвенционално чрез външната дръжка или чрез натискане на бутон на вътрешната тапицерия на задния капак.

ГОТОВО ЗА ВСЯКА ЗАДАЧА.

Оптимизираната товарна концепция на BMW Серия 5 Туринг ви разкрива нов свят от възможности. Функционалните възможности като сгъваемата и разделена облегалка на задната седалка, сгъваемото дъно на багажника и множеството функционални възможности за съхранение и закрепване ви предлагат максимална гъвкавост – за свободното време, семейството и бизнеса.

 • Пакет за багажника

  Пакетът за багажника разширява неговата функционалност с почти безстепенното регулиране на наклона на облегалката включително Cargo положение, закрепващи релси отляво и отдясно с две регулируеми халки за закрепване, два опъващи се ремъка с пластмасова рамка в лявата и дясна странични тапицерии, както и мултифункционална кука.

 • Отвор за дълги предмети

  Отворът за дълги предмети се състои от разделена в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка и гарантира по-висока гъвкавост при транспортирането на пътници и багаж. Така например отзад удобно могат да седнат двама пътника, като в същото време се транспортират дълги предмети като чанти за ски и сноубордове.

 • Халки за закрепване

  За лесно закрепване и подсигуряване на товарите и багажите в товарното отделение са разположени четири стабилни и практични халки за закрепване. С тях може ефективно да се предотврати пързалянето на обемистите предмети. Когато не е необходимо багажът да бъде закрепен, цялата широчина на товарното отделение е използваема благодарение на плоските халки за закрепване.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

  Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.