НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW 530d xDrive Туринг3)

5,6

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW 530d xDrive Туринг3)

5.9–5.6

CO2 емисии в г/км (комбинирано) (BMW 530d xDrive Туринг3)

154–148

Изключителна динамика, спортен дизайн, максимален комфорт – BMW Серия 5 Туринг е истински майстор в своя клас. То е гъвкав всестранен талант, оборудван с най-модерна техника, най-висока функционалност и силен спортен дух. Всестранен талант, който предлага много място за всякакъв вид активности. И гарант за радост от шофирането, който издига свободното време и бизнеса до ново ниво.


BMW 530d xDrive Туринг (3):
Среден разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 5,9-5,6
СО2 емисии в г/км: 154-148

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Мощни BMW TwinPower Turbo двигатели, интелигентна олекотена конструкция, интегрално активно кормилно управление за първокласна управляемост и пъргавина, както и режим Adaptive: BMW Серия 5 Туринг е създадено за ултимативто атлетично изживяване при шофиране – за да може винаги да е една решаваща крачка пред конкурентите си.

Read more
„Новото BMW Серия 5 Туринг гарантира зряло, стилно и спортно излъчване при всяка ситуация. Формалният и прецизен дизайн комбинира едновременно присъствие, естетика и функционалност.“
КАРИМ ХАБИБ, РЪКОВОДИТЕЛ НА DESIGN BMW AUTOMOBILES
„Спортните динамични характеристики, изключителният комфорт, както и концепцията за максиална функционалност и асистиращите системи превръщат BMW Серия 5 Туринг в първокласен всестранен талант за бизнеса и всекидневието.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

В BMW Personal Copilot вие ще откриете своя най-добър сътрудник. Без усложнения можете да му възложите важните, но монотонни задачи. Допълнителното оборудване Асистент за шофиране Plus позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръстване, натоварен трафик или дълги пътувания. И ще бъдете в добри ръце дори при смяна на лентата.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.
    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.