НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.Бизнес всестранен талант със спортни амбиции.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW 530d xDrive Туринг)

5,6

Среден Разход на гориво в л/100 км (BMW 530d xDrive Туринг)

6-4,9

СО2 емисии в г/км, комбиниран (BMW 530d xDrive Туринг)

158-128

Изключителна динамика, спортен дизайн, максимален комфорт – BMW Серия 5 Туринг е истински майстор в своя клас. То е гъвкав всестранен талант, оборудван с най-модерна техника, най-висока функционалност и силен спортен дух. Всестранен талант, който предлага много място за всякакъв вид активности. И гарант за радост от шофирането, който издига свободното време и бизнеса до ново ниво.


BMW 530d xDrive Туринг:
Среден разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 6-4,9
СО2 емисии в г/км: 158-128

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Мощни BMW TwinPower Turbo двигатели, интелигентна олекотена конструкция, интегрално активно кормилно управление за първокласна управляемост и пъргавина, както и режим Adaptive: BMW Серия 5 Туринг е създадено за ултимативто атлетично изживяване при шофиране – за да може винаги да е една решаваща крачка пред конкурентите си.

„Новото BMW Серия 5 Туринг гарантира зряло, стилно и спортно излъчване при всяка ситуация. Формалният и прецизен дизайн комбинира едновременно присъствие, естетика и функционалност.“
КАРИМ ХАБИБ, РЪКОВОДИТЕЛ НА DESIGN BMW AUTOMOBILES

 

 

„Спортните динамични характеристики, изключителният комфорт, както и концепцията за максиална функционалност и асистиращите системи превръщат BMW Серия 5 Туринг в първокласен всестранен талант за бизнеса и всекидневието.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

В BMW Personal Copilot вие ще откриете своя най-добър сътрудник. Без усложнения можете да му възложите важните, но монотонни задачи. Допълнителното оборудване Асистент за шофиране Plus позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръстване, натоварен трафик или дълги пътувания. И ще бъдете в добри ръце дори при смяна на лентата.

 

 

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво и СО2 емисиите са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.