BMW Серия 5 Седан G30 фейслифт 2020 мъж стои зад паркирано BMW

THE 5

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН: ОФЕРТИ И УСЛУГИ.

При нас вашето BMW Серия 5 Седан е в най-добрите ръце. С всеобхватната гама на Оригинални BMW Аксесоари вие ще придадете индивидуално излъчване на вашето BMW - или с BMW M Performance Parts ще осигурите истински усещания от моторните спортове по всяка отсечка. За да можете при това напълно да се концентрирате върху радостта от шофирането, атрактивните сервизни услуги на BMW ви осигуряват пълна защита при инциденти, както и при ремонтите и поддръжката.

Прочети повече
THE 5 BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН: ОФЕРТИ И УСЛУГИ.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН:

Допълнително оборудване и дизайн елементи за BMW Серия 5 Седан.

За всички водачи на BMW радостта от шофирането е стандарт. Оригиналните аксесоари BMW са тук, за да отговорят на вашите желания. Ние предлагаме богат избор от индивидуални допълнения и екстри, които са перфектни за вашето BMW Серия 5 Седан като качество, дизайн и изпълнение, предлагайки максимална добавена стойност.

BMW Серия 5 Седан с BMW кутия за покрива 520
BMW кутия за покрива 520 BMW Серия 5 Седан G30

BMW Кутия за покрива 520.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
0 лв
Към продукта
20-инчови BMW алуминиеви джанти с кръстосани спици 636 Bicolor BMW Серия 5 Седан G30

20-инчови BMW алуминиеви джанти с кръстосани спици 636 Bicolor, отделна джанта без гума.

Висококачествените 20-инчови BMW алуминиеви джанти с кръстосани спици 636 са в цвят Bicolor Orbit Grey, полирани до блясък, и придават особено спортно излъчване на автомобила със своята визия. Отделна предна джанта, размер на джантата 8 J x 20, без гума.
0 лв
Към продукта
20-инчови BMW алуминиеви джанти с кръстосани спици 636 Liquid Black.BMW Серия 5 Седан G30

20-инчови BMW алуминиеви джанти с кръстосани спици 636 Liquid Black.

Висококачествените 20-инчови алуминиеви джанти в ексклузивния цвят Liquid Black са с валцовано легло за гумата. Комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8 J x 20 с гуми 245/35 R 20 95Y XL RSC отпред и размер на джантите 9 J x 20 с гуми 275/30 R 20 97Y XL RSC отзад.
0 лв
Към продукта
BMW стелка за пода на багажника BMW Серия 5 Седан G30

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят с елегантен детайл от неръждаема стомана, тя перфектно подхожда на интериора.
0 лв
Към продукта
BMW универсална стойка за Safety Case, Travel & Comfort BMW BMW Серия 5 Седан G30

BMW универсална стойка за Safety Case, Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.
0 лв
Към продукта
BMW Всесезонни стелки отпред BMW Серия 5 Седан G30

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с елегантен детайл от неръждаема стомана.
0 лв
Към продукта

Открийте други BMW аксесоари за BMW Серия 5 Седан G30.

BMW УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Сервизни пакети, предимства и партньори на BMW Серия 5 Седан.

BMW поставя стандарти в обслужването и е винаги до вас. С помощта на Асистента при аварии и инциденти, нашите експерти са на ваше разположение денонощно при спешни случаи - 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги, вашето BMW Серия 5 Седан автоматично уведомява сервизния център на BMW за нуждите и неизправностите по поддръжката, така че те могат да се свържат с вас незабавно. С BMW Service Inclusive тези и всички други услуги са платени за избрания от вас период от време. Осигурете си повече време за важните неща в живота си: с широкия набор от услуги, предлагани от BMW, вие винаги сте на сигурната страна.

Мъж зад волана на BMW гледа през предното стъкло BMW Серия 5 Седан G30

BMW Service Inclusive.

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени.
0 лв
Научете повече
Жена слиза от BMW, гледайки смартфона си BMW Серия 5 Седан G30

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
0 лв
Научете повече
Мъж стои до багажника на BMW с мобилен телефон и авариен триъгълник в ръце BMW Серия 5 Седан G30

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
0 лв
Научете повече

BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Спортно оборудване за BMW Серия 5 Седан.

BMW Серия 5 Седан комбинира елегантност и спортен дух: Висококачествените аксесоари на BMW M Performance Parts подчертават динамичния характер на този уверен седан.

BMW M Performance Parts BMW Серия 5 Седан G30
Декоративна радиаторна решетка Карбон BMW Серия 5 Седан G30

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон.

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена старателно на ръка от карбон, пластините са от много здрава пластмаса. Този визуален акцент в предната част на автомобила осигурява особено изискана, спортно-индивидуална визия.
0 лв
Към продукта
M Performance предният сплитер от карбон BMW Серия 5 Седан G30

M Performance предният сплитер от карбон.

Подайте силни сигнали: M Performance предният сплитер от карбон осигурява оптимизирана аеродинамика и по особено ексклузивен начин подчертава мъжествената визия на автомобила. Индивидуална визия от моторните спортове за най-високите изисквания.
0 лв
Към продукта
20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 Bicolor BMW Серия 5 Седан G30

20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 M Bicolor.

Висококачествените 20-инчови M Performance ковани джанти с тънки спици 732 М са в цвят Bicolor Night Gold, фрезовани и полирани до блясък, с цветно лого на М. RDC комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на джантите 8J x 20 с гуми 245/35 R 20 95Y XL RSC отпред и размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/30 R 20 97Y XL RSC отзад.
0 лв
Към продукта
20-инчови M Performance ковани джанти с двойни спици 669 Orbit Grey BMW Серия 5 Седан G30

20-инчови M Performance ковани джанти с двойни спици 669 M Orbit Grey.

Висококачествените 20-инчови M Performance алуминиеви джанти са ковани, в цвят Bicolor Orbit Grey, с ексклузивна комбинация между видимо фрезоване и полиране до блясък, с лого на М. RDC комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос Размер на джантите 8J x 20 с гуми 245/35 R 20 95Y XL RSC отпред и размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/30 R 20 97Y XL RSC отзад.
0 лв
Към продукта
M Performance волан BMW Серия 5 Седан G30

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
0 лв
Към продукта

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Иновативни технологии и оферти за BMW Серия 5 Седан.

В магазина на BMW ConnectedDrive ще намерите много на брой иновативни приложения и цифрови услуги, които ви свързват с вашето BMW Серия 5 Седан и света. Кликнете върху бутона по-долу, за да видите услугите, предлагани от BMW ConnectedDrive. Открийте практически приложения като информация за трафика в реално време, предоставяща актуални новини за трафика или Remote services, които ви позволяват да управлявате вашето BMW от телефона от разстояние. Вижте кои услуги на BMW ConnectedDrive са налични за вашия автомобил и кои можете да подновите. Как да се възползвате: дори ако вече притежавате BMW, все още можете удобно да резервирате услуги и приложения, които да добавите по-късно от магазина на BMW ConnectedDrive.

Прочети повече

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW 530e Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 1,8–1,6
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 40–36


Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

 

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

 

Данните вече са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW 530e Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 1,8–1,6
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 40–36

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  Данните вече са измерени на базата на новия тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.