АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

BMW M Performance

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.M Performance моделите на Серия 5 Седан.

Вълнуващо: с M Performance модела на BMW Серия 5 Лимузина вие измествате лимитите си до неочаквани висоти. Чист адреналин. Спортният характер се превръща в състезателен. Защото достатъчно никога не е достатъчно.

BMW M550i xDrive Лимузина:
Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1–8,9*
CO2 емисии в г/км: 209–204*

*Данните са предварителни и все още не са потвърдени.

АТЛЕТИЧНИ ПАКЕТИ ОТ МОЩНОСТ.

Под предния капак на BMW M550i xDrive е скрита чиста мощ: M Performance TwinPower Turbo 8-цилиндровият двигател е категоричен лидер във всички задвижващи дисциплини. И вие можете и да чуете това – защото мощният му звук свидетелства за спортните му гени благодарение на М спортната изпускателна система.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател на BMW M550d е уникален във всяко отношение. Най-модерната техника – като каскадното свръхпълнене с 4 турбокомпресора, както и Common-Rail впръскването под високо налягане – осигурява впечатляваща мощ при всяка ситуация на пътя благодарение на въртящия момент от до 760 Нм.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

Адаптивно М окачване е снижено с 10 милиметра, кормилното управление е оптимизирано, М спортните спирачки осигуряват максимално отрицателно ускорение. И ако все още търсите тръпка, на ваше разположение е опционалното Адаптивно М окачване Professional за още по-висока динамика на управлението. Когато става дума за изживяване при шофиране, правилата се поставят от M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан.Защото все пак играта се диктува от лидера.

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА.

Тази гледка води до освобождаване на адреалин: освен с аеродинамичния си пакет M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан впечатляват и с увеличените въздухозаборници и особените дизайнерски акценти в цвят Cerium Grey. Този ексклузивен подпис продължава и във впечатляващите рамки на бъбрековидната радиаторна решетка, аеродинамичните корпуси на страничните огледала и означението на модела. Самоувереното излъчване е допълнено от двата специфични за M Performance дизайни на 19- и 20-инчовите* джанти.

*Вероятно ще бъде достъпен от третото тримесечие на 2017 година.

ИСТИНСКИ АТЛЕТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Лайстни на праговете с означение на модела, специфични уреди с дигитално означение на модела, М кожен волан и други детайли на М спортния пакет: интериорите на BMW M550i xDrive и M550d xDrive също са уникално изражение на атлетичното превъзходство.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват максимална динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. И въпреки цялата си атлетичност те демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Интензивицирана радост от шофирането.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.