АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

BMW M Performance
BMW M Performance

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.M Performance моделите на Серия 5 Седан.

Вълнуващо: с M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан вие измествате лимитите си до немислими висоти. Чист адреналин. Спортният характер се превръща в състезателен. Защото достатъчно никога не е достатъчно.

BMW M550i xDrive Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 9,1–8,9
CO2 емисии в г/км: 209–204

BMW M550d xDrive Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,1–5,9
CO2 емисии в г/км: 159-154

АТЛЕТИЧНИ ПАКЕТИ ОТ МОЩНОСТ.

Под предния капак на BMW M550i xDrive е скрита чиста мощ: M Performance TwinPower Turbo 8-цилиндровият двигател е категоричен лидер във всички задвижващи дисциплини. И вие можете и да чуете това – защото мощният му звук свидетелства за спортните му гени благодарение на М спортната изпускателна система.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател на BMW M550d е уникален във всяко отношение. Най-модерната техника – като каскадното свръхпълнене с 4 турбокомпресора, както и Common-Rail впръскването под високо налягане – осигурява впечатляваща мощ при всяка ситуация на пътя благодарение на въртящия момент от до 760 Нм.

462 К.С.

За само 4,0 секунди от 0 до 100 км/ч: с мощността си от 462 к.с. BMW M550i xDrive буквално засрамва конкурентите си. BMW M550d също демонстрира върхова динамика със своите 400 к.с. Благодарение на интелигентното двойно задвижване xDrive, което насочва по-голяма част от мощността към задната ос, при всеки спринт съперниците могат да видят само задните му светлини. При това M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан изглеждат безкомпромисно добре от всяка перспектива.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

Адаптивно М окачване е снижено с 10 милиметра, кормилното управление е оптимизирано, М спортните спирачки осигуряват максимално отрицателно ускорение. И ако все още търсите тръпка, на ваше разположение е опционалното Адаптивно М окачване Professional за още по-висока динамика на управлението. Когато става дума за изживяване при шофиране, правилата се поставят от M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан.Защото все пак играта се диктува от лидера.

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА.

Тази гледка води до освобождаване на адреалин: освен с аеродинамичния си пакет M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан впечатляват и с увеличените въздухозаборници и особените дизайнерски акценти в цвят Cerium Grey. Този ексклузивен подпис продължава и във впечатляващите рамки на бъбрековидната радиаторна решетка, аеродинамичните корпуси на страничните огледала и означението на модела. Самоувереното излъчване е допълнено от двата специфични за M Performance дизайни на 19- и 20-инчовите* джанти.

*Вероятно ще бъде достъпен от третото тримесечие на 2017 година.

ИСТИНСКИ АТЛЕТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Лайстни на праговете с означение на модела, специфични уреди с дигитално означение на модела, М кожен волан и други детайли на М спортния пакет: интериорите на BMW M550i xDrive и M550d xDrive също са уникално изражение на атлетичното превъзходство.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват максимална динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. И въпреки цялата си атлетичност те демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Интензивицирана радост от шофирането.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.