АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

BMW M Performance

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.

M Performance моделите на Серия 5 Седан.

АДРЕНАЛИН ЗА ПЪТЯ.M Performance моделите на Серия 5 Седан.

Вълнуващо: с M Performance модела на BMW Серия 5 Лимузина вие измествате лимитите си до неочаквани висоти. Чист адреналин. Спортният характер се превръща в състезателен. Защото достатъчно никога не е достатъчно.

BMW M550d xDrive Седан (1):
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 7,7-7,2
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 200-190

*Данните са предварителни и все още не са потвърдени.

Read more

АТЛЕТИЧНИ ПАКЕТИ ОТ МОЩНОСТ.

Под предния капак на BMW M550i xDrive е скрита чиста мощ: M Performance TwinPower Turbo 8-цилиндровият двигател е категоричен лидер във всички задвижващи дисциплини. И вие можете и да чуете това – защото мощният му звук свидетелства за спортните му гени благодарение на М спортната изпускателна система.

M Performance TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател на BMW M550d е уникален във всяко отношение. Най-модерната техника – като каскадното свръхпълнене с 4 турбокомпресора, както и Common-Rail впръскването под високо налягане – осигурява впечатляваща мощ при всяка ситуация на пътя благодарение на въртящия момент от до 760 Нм.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

ТРЪПКА ОТВСЯКЪДЕ.

Адаптивно М окачване е снижено с 10 милиметра, кормилното управление е оптимизирано, М спортните спирачки осигуряват максимално отрицателно ускорение. И ако все още търсите тръпка, на ваше разположение е опционалното Адаптивно М окачване Professional за още по-висока динамика на управлението. Когато става дума за изживяване при шофиране, правилата се поставят от M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан.Защото все пак играта се диктува от лидера.

Read more

УСКОРИТЕЛ НА ПУЛСА.

Тази гледка води до освобождаване на адреалин: освен с аеродинамичния си пакет M Performance моделите на BMW Серия 5 Седан впечатляват и с увеличените въздухозаборници и особените дизайнерски акценти в цвят Cerium Grey. Този ексклузивен подпис продължава и във впечатляващите рамки на бъбрековидната радиаторна решетка, аеродинамичните корпуси на страничните огледала и означението на модела. Самоувереното излъчване е допълнено от двата специфични за M Performance дизайни на 19- и 20-инчовите* джанти.

*Вероятно ще бъде достъпен от третото тримесечие на 2017 година.

ИСТИНСКИ АТЛЕТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Лайстни на праговете с означение на модела, специфични уреди с дигитално означение на модела, М кожен волан и други детайли на М спортния пакет: интериорите на BMW M550i xDrive и M550d xDrive също са уникално изражение на атлетичното превъзходство.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

ИНТЕНЗИВИЦИРАНА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

M Performance автомобилите впечатляват с високата си мощност. Те осигуряват максимална динамика на управлението, без това да е за сметка на комфорта. И въпреки цялата си атлетичност те демонстрират стил с прогресивен дизайн. BMW M Performance. Интензивицирана радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • (1) Данните са валидни до 01.06.2018. Моля проверете наличността с вашия BMW дилър.

    Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.