Stage

НЕКОНВЕНЦИАЛНО ЕЛЕКТРИФИЦИРАЩО.

BMW 530e Plug-in хибрид.

BMW iPerformance

НЕКОНВЕНЦИАЛНО ЕЛЕКТРИФИЦИРАЩО.

BMW 530e Plug-in хибрид.

НЕКОНВЕНЦИАЛНО ЕЛЕКТРИФИЦИРАЩО.BMW 530e Plug-in хибрид.

Мислете креативно. Движете се с времето. Две основни концепции за устойчивия успех. BMW 530e iPerformance перфектно осъществява тези два подхода и по този начин изпреварва времето си. То залага на електризиращата радост от шофирането и благодарение на Plug-in хибридното задвижване гледа към яркото бъдеще.

 

BMW 530e iPerformance (1)(3):
Среден разход на гориво в л/100 км: 2,1-1,9
CO2 емисии в г/км: 49-44
Среден разход на електроенергия в кВтч/100 км: 14,1-13,1

Read more

АВТОМОБИЛНА КОНЦЕПЦИЯ.

АВТОМОБИЛНА КОНЦЕПЦИЯ.

BMW 530e iPerformance комбинира електромотор с 4-цилиндров TwinPower Turbo бензинов двигател в изключително ефективното хибридно задвижване BMW eDrive. То позволява чисто електрическо шофиране при нулеви емисии на кратки отсечки с високи динамични характеристики и - в комбинация с 4-цилиндровия бензинов двигател - пригодност за дълги пътувания.

Read more

ЗАДВИЖВАНЕ.

ЗАДВИЖВАНЕ.

Основните компоненти на задвижването са 4-цилиндров бензинов двигател с мощност 135 кВт (184 к.с.) бензинов двигател и технология BMW TwinPower Turbo, електромотор със 70 кВт (95 к.с.), както и високоволтов литиево-йонен акумулатор с капацитет от 9,2 кВтч. Чисто електрически автомобилът може да измине около 45 километра, а максималната скорост в електрически режим е 140 км/ч.*


* Данните са предварителни и все още не са потвърдени.

Read more

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА.

С предвиждащата си стратегия на работа интелигентното управление на енергията оптимизира коефициента на полезно действие на хибридното задвижване. За тази цел например въз основа на наличните навигационни данни се анализират участъци от маршрута или ситуации на пътя, които са най-подходящи за движение с електромотора респ. за зареждане на високоволтовия акумулатор.

Read more

ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ.

ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ.

BMW 530e iPerformance разполага с различи режими на шофиране, чрез които водачът може да упражнява голямо влияние върху реалния разход на гориво. Практическият резултат от една страна завики от избора на режим на шофиране, а от друга – от личния стил на шофиране.

Read more

ДИЗАЙН.

BMW 530e iPerformancе прави самоуверена поява в изискан бизнес вид: лайстни на бъбрековидната радиаторна решетка в типичното за BMW i синьо, сини главини на колелата, логото на BMW i, разположено на предния страничен панел, както и логото на eDrive на извивката на Хофмайстър и на страничните прагове.

CONNECTIVITY.

The My BMW Remote App for plug-in hybrids for iOS and Android shows detailed information on the current status of the BMW 530e iPerformance – such as the battery charge level and the remaining range. Remote control can be used to schedule charging operations via the weekly timer.

CONVENIENT CHARGING.

CONVENIENT CHARGING.

The vehicle can be charged from household power sockets with the charging cable included or on the go from public charging stations with a cable available from BMW accessories. The navigation system and BMW Remote App give information about the location and availability of suitable stations. Billing can be carried out via the BMW ChargeNow card, for example.

Read more

Разход на гориво, разход на електроенергия и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.