Stage

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

Когато става дума за динамика, BMW Серия 5 измества границите. Мощните двигатели впечатляващо пренасят спортната му визия до пътя. Но освен мощност BMW Серия 5 предлага и ум. Защото прогресивните технологии от бъдещето му позволяват да разгърне динамиката си напълно и да се превърне в истински герой.

 

BMW 540i Седан:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,3-10,0
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 235-227

Read more

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволява още по-спортен стил на шофиране. Новата интерактивна функция режим Adaptive постоянно адаптира Адаптивното окачване, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.

Read more

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

BMW Серия 5 не се задоволява с посредствеността. Поради това е логично, че то е абсолютният шампион в своя клас по отношение на ускорението и СО2 емисиите. Не на последно място и заради използваната за пръв път при BMW Серия 5 интелигентна автоматична функция Старт/Стоп: тя изключва двигателя само тогава, когато се очаква по-дълъг престой.

Read more

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition с BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров дизелов двигател ускорява пулса на всички почитатели на максималната ефективност с добрите динамични характеристики. Той развива мощност от 140 кВт (190 к.с.), ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди.*

 

*Тези данни са предварителни и все още е са потвърдени. Все още няма данни за разхода на гориво и СО2 емисиите.

 

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на леките материали като алуминий и магнезиеви сплави BMW Серия 5 от седмо поколение е по-леко с до 100 килограма от своя предшественик. Интелигентната олекотена конструкция осигурява и балансирано разпределение на теглото между предната и задната ос, както и нисък център на тежестта. Резултатът: изключително динамично поведение на пътя.

Read more

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

При BMW Серия 5 пакетът от технологии на BMW EfficientDynamics се разпознава по впечатляващата дизайнерска икона: двойната бъбрековидна радиаторна решетка. Когато нуждата от охладителен въздух е малка, въздушната клапа в Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка остава затворена, което осигурява уникално ниската за този клас стойност на въздушното съпротивление от 0,22.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: името на стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите и в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането, е BMW EfficientDynamics. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.