Stage

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.

Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

ГЕРОИЧНО ДИНАМИЧНО.Динамиката на управлението и ефективността на BMW Серия 5 Седан.

Когато става дума за динамика, BMW Серия 5 измества границите. Мощните двигатели впечатляващо пренасят спортната му визия до пътя. Но освен мощност BMW Серия 5 предлага и ум. Защото прогресивните технологии от бъдещето му позволяват да разгърне динамиката си напълно и да се превърне в истински герой.

 

BMW 540i Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9–6,5
CO2 емисии в г/км: 159–149

КОНТРОЛ НА ШОФИРАНЕТО С РЕЖИМ ADAPTIVE.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режима SPORT, който позволява още по-спортен стил на шофиране. Новата интерактивна функция режим Adaptive постоянно адаптира динамичния контрол на амортисьорите, кормилното управление и трансмисията Steptronic към актуалната ситуация на пътя.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

РАЗРАБОТЕНО, ЗА ДА БЪДЕ ПО-ДОБРО.

BMW Серия 5 не се задоволява с посредствеността. Поради това е логично, че то е абсолютният шампион в своя клас по отношение на ускорението и СО2 емисиите. Не на последно място и заради използваната за пръв път при BMW Серия 5 интелигентна автоматична функция Старт/Стоп: тя изключва двигателя само тогава, когато се очаква по-дълъг престой.

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

BMW 520d EfficientDynamics Edition с BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров дизелов двигател ускорява пулса на всички почитатели на максималната ефективност с добрите динамични характеристики. Той развива мощност от 140 кВт (190 к.с.), ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди.*

 

*Тези данни са предварителни и все още е са потвърдени. Все още няма данни за разхода на гориво и СО2 емисиите.

 

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

СПЕСТЕТЕ ТЕГЛО. СПЕЧЕЛЕТЕ ДИНАМИКА.

Благодарение на леките материали като алуминий и магнезиеви сплави BMW Серия 5 от седмо поколение е по-леко с до 100 килограма от своя предшественик. Интелигентната олекотена конструкция осигурява и балансирано разпределение на теглото между предната и задната ос, както и нисък център на тежестта. Резултатът: изключително динамично поведение на пътя.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

НАСОЧВАНЕ НА ВЪЗДУХА. ПОВИШАВАНЕ НА ПЪРГАВИНАТА.

При BMW Серия 5 пакетът от технологии на BMW EfficientDynamics се разпознава по впечатляващата дизайнерска икона: двойната бъбрековидна радиаторна решетка. Когато нуждата от охладителен въздух е малка, въздушната клапа в Active Air Stream бъбрековидната радиаторна решетка остава затворена, което осигурява уникално ниската за този клас стойност на въздушното съпротивление от 0,22.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

По-нисък разход на гориво, по-висока радост от шофирането: името на стратегията, която намалява до минимум разхода на гориво и СО2 емисиите и в същото време повишава динамиката и радостта от шофирането, е BMW EfficientDynamics. Пакетът от функции включва задвижването, управлението на енергията и автомобилната концепция.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

    Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

    Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.