В ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФОРМА.

Дизайнът на BMW Серия 5 Седан.

В ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФОРМА.

Дизайнът на BMW Серия 5 Седан.

Спортно и стилно при всякакви ситуации: BMW Серия 5 Седан винаги изпреварва конкурентите си благодарение на атлетичното си излъчване. Но успехът не е случаен. Успехът се крие в гените – и е израз на прецизно внимание към детайлите.


BMW 540i Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9–6,5
CO2 емисии в г/км: 159–149

В ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ФОРМА.Дизайнът на BMW Серия 5 Седан.

Спортно и стилно при всякакви ситуации: BMW Серия 5 Седан винаги изпреварва конкурентите си благодарение на атлетичното си излъчване. Но успехът не е случаен. Успехът се крие в гените – и е израз на прецизно внимание към детайлите.


BMW 540i Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9–6,5
CO2 емисии в г/км: 159–149

ЕКСТЕРИОР.

BMW Серия 5 Седан има мощно излъчване дори и в покой. При седмото поколение на този изключително спортен бизнес седан бъбрековидната радиаторна решетка и фаровете са свързани. Ниската линия на покрива се спуска назад и придава на мускулестото тяло и елегантен, подобен на купе силует. А широката задна част подчертава високите динамични възможности на BMW Серия 5.

1
2
3
4

СИСТЕМА BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND.

С двата си високочестотни високоговорителя с финно диамантено покритие системата Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила. 16 целенасочено позиционирани високоговорителя осигуряват въодушевяващо изживяване за сетивата. Високоговорителите са осветени, което визуално подчертава изключителното качество на звука.

ВИНАГИ Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ.

ВИНАГИ Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ.

Изберете още по-висока динамика, още по-висока ексклузивност, дори по-висока индивидуалност. С атрактивните Линии и оборудване вие гарантирате мястото си сред лидерите.

ЛИНИЯ SPORT.

Благодарение на блестящо черните дизайнерски елементи и ексклузивните джанти Линия Sport осигурява мощна доза динамика. Детайлите като осветения надпис Sport Line и ексклузивните спортни седалки придават допълнителна жизненост на интериора.

ЛИНИЯ LUXURY.

Линия Luxury придава елегантността на BMW Серия 5 с изисканите си дизайнерски елементи от блестящ хром и подходящите джанти. В интериора акцентите като ексклузивните за линията тапицерии с контрастни шевове и кантове, както и повърхностите от фино дърво, комбинирани с акцент в Pearl-Gloss Chrome създават особено стилна атмосфера. Тапицираното с изкуствена кожа арматурно табло допълва усещането за високо качество.

М СПОРТЕН ПАКЕТ.

При М Спортния пакет на преден план е страстта по динамиката. Мощните въздухозаборници например придават силно излъчване на предната броня. Ексклузивната интериорна лайстна Aluminium Rhombicle и таванът BMW Individual Anthracite добавят атлетична нотка в интериора.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

BMW Individual Collection предлага широка гама от оборуване за клиенти с високи изисквания: лайстни от фино дърво с перфектна структура, подбрани от целия свят. Безупречна и въодушевяващо нежна кожа от най-добрите производители на света. Лакови покрития, които впечатляват с брилянтността, яркостта и въздействието си. Предлагани в нюанси, които не следват духа на времето, а го дефинират. Всички тези елементи са комбинирани, за да може вашето BMW да се превърне в част от вашата индивидуалност.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ.

Подгответе се за всички предстоящи дисциплини. С Оригиналните BMW аксесоари можете да оборудвате BMW Серия 5 Седан според своите предпочитания. Открийте света на Оригинални BMW аксесоари.

 • Транспортиране

  Модерната кутия за багаж на покрива със странични панели в цвят Titanium Silver има вместимост от 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на системата си за двустранно отваряне с тройно централно заключване тя може лесно да се товари от двете страни и е защитена сигурно срещу кражба.

  Непозволяващото хлъзгане, водоустойчива и здрава стелка с ръб за пода предпазва багажника. Тя е изработена по мярка, с черния си цвят е идеално съгласувана с базовото оборудване на BMW и има висококачествена табелка от неръждаема стомана с надпис „5“, както и халка за сваляне.

 • Аксесоари за интериора и екстериора

  19- или 20-инчовите BMW алуминиеви джанти не само се вписват перфектно във външния дизайн на автомобила, но и отговарят на най-високите изисквания за качество. Те са разработени специално за Runflat гуми и са с по-високи бордове, за да се предотврати изплъзването на гумите при загуба на налягане дори и при движение по завои.

  Мощното стационарно отопление осигурява приятно темпериран интериор без замръзнали или изпотени прозорци още преди началото на пътуването. То може да бъде програмирано с iDrive или да бъде управлявано директно. Освен това може да бъде активирано чрез предлагащия се отделно BMW Display, както и чрез приложение за iPhone® в зависимост от оборудването.

 • Информация и комуникация

  Практичната универсална стойка е регулируема и може да бъде закрепена на предлагащите се отделно базови носачи на системата Travel & Comfort. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с Travel & Comfort Tablet Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

  Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

  Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.