ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСЕЩНАТ ДОБРЕ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСЕЩНАТ ДОБРЕ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСЕЩНАТ ДОБРЕ.Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

Триумфите във всяка ситуация изискват преди всичко едно: първокласно оборудване. Многобройните дигитални услуги и асистиращи системи на BMW Серия 5 гарантират безпроблемна свързаност със заобикалящия свят, а интуитивното им управление осигурява максимален комфорт, сигурност и най-висока производителност.

BMW CONNECTED.

BMW Connected облекчава мобилността във всекидневието. Информации като например препоръките за оптималното време за потегляне са на разположение и извън автомобила чрез iPhone или Apple Watch, а благодарение на BMW Connected Onboard и в автомобила. Освен това чрез Remote 3D View можете дистанционно да видите зоната около паркирания автомобил.

ПЪЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА.

 • Microsoft Exchange

  За да работите продуктивно още по пътя към работното си място. Благодарение на перфектната интеграция на Microsoft Exchange в автомобила имейлите, контактите и въвежданията в календара постоянно се синхронизират с другите крайни устройства и могат да бъдат обработвани директно - дори и без смартфон на борда. Предпоставка за ползването на Microsoft Exchange е Microsoft Office 365 Account.

 • Подготовката за Apple CarPlay®

  Подготовката за Apple CarPlay® позволява безжичното ползване на подбрани функции на iPhone® чрез уредите за управление на автомобила. Съдържанията и функциите на смартфона като музика, iMessages/SMS, телефония, Siri и подбрани приложения на трети производители могат да бъдат управлявани респективно показвани върху потребителския интерфейс на автомобила и чрез гласовото управление.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

В Асистента за шофиране Plus ще откриете най-добрия си помощник. Където и да отидете, можете да му поверите важните, но монотонни задачи. Той позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръствания, натоварен трафик или при дълги пътувания. Вие сте в добри ръце дори и при смени на лентата.

ТЕЛЕФОНИЯ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Оборудването включва и Bluetooth Office и подготовка за WIFI Hotspot.

WIFI HOTSPOT.

The equipment includes a built-in WiFi hotspot using the LTE standard, which allows for a paid internet connection. The vehicle is connected cia the built-in SIM card with a fee-based hotspot plan from a service provider.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

Функцията Дистанционно паркиране позволява на водача удобно да слезе от автомобила и след това да го паркира дистанционно на преден ход в тесни паркоместа или гаражи респективно да го изкара оттам на заден ход. Функцията за дистанционно паркиране се активира извън автомобила от водача с помощта на BMW Display ключа.


BMW 540i Седан:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,9–6,5
CO2 емисии в г/км: 159–149

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ С 3D VIEW.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, Remote 3D View, PDC и асистента при паркиране с надлъжно водене, който напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентно взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящата среда. Насладете се на по-висок комфорт, повече развлечения и успокоителното усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: на по-висока радост от шофирането.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

  Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

  Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на СО2 може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.