ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ДОБРЕ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ДОБРЕ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

ЗА ДА МОЖЕ ГОЛЕМИЯТ БИЗНЕС ДА БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ДОБРЕ.Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 5 Седан.

Триумфите във всяка ситуация изискват преди всичко едно: първокласно оборудване. Многобройните дигитални услуги и асистиращи системи на BMW Серия 5 гарантират безпроблемна свързаност със заобикалящия свят, а интуитивното им управление осигурява максимален комфорт, сигурност и най-висока производителност.

Read more

BMW CONNECTED.

BMW Connected облекчава мобилността във всекидневието. Информации като например препоръките за оптималното време за потегляне са на разположение и извън автомобила чрез iPhone или Apple Watch, а благодарение на BMW Connected Onboard и в автомобила. Освен това чрез Remote 3D View можете дистанционно да видите зоната около паркирания автомобил.

Read more

ПЪЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛА.

  • Microsoft Office 365

    За да работите продуктивно още по пътя към работното си място. Благодарение на перфектната интеграция на Microsoft Office 365 в автомобила имейлите, контактите и въвежданията в календара постоянно се синхронизират с другите крайни устройства и могат да бъдат обработвани директно - дори и без смартфон. Освен това само с едно кликване можете автоматично да се включите в Skype for Business конферентни разговори.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

В Асистента за шофиране Plus ще откриете най-добрия си помощник. Където и да отидете, можете да му поверите важните, но монотонни задачи. Той позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръствания, натоварен трафик или при дълги пътувания. Вие сте в добри ръце дори и при смени на лентата.

Read more

ТЕЛЕФОНИЯ С БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Оборудването включва и Bluetooth Office и подготовка за WIFI Hotspot.

WIFI HOTSPOT.

The equipment includes a built-in WiFi hotspot using the LTE standard, which allows for a paid internet connection. The vehicle is connected cia the built-in SIM card with a fee-based hotspot plan from a service provider.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

ПАРКИРАНЕ КАТО С МАГИЯ.

Функцията Паркиране от дистанция позволява на водача удобно да напусне автомобила и след това дистанционно да го паркира с дистанционно управрение на преден или на заден ход в тясно паркомясто или гараж. Функцията Паркиране от дистанция се активира от водача извън автомобила с помощта на BMW Display ключа.

BMW 540i Седан:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,3-10,0
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 235-227

Read more

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ С 3D VIEW.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, Remote 3D View, PDC и асистента при паркиране с надлъжно водене, който напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентно взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящата среда. Насладете се на по-висок комфорт, повече развлечения и успокоителното усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: на по-висока радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.