BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Бизнес атлет.

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Бизнес атлет.

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.Бизнес атлет.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW 540i Седан)

5,1

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW 540i Седан)

6,9-6,5

CO₂ емисии в г/км (BMW 540i Седан)

159–149

Неговата мисия: да поставя нови стандарти. BMW Серия 5 е олицетворение на модерния бизнес седан. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване то убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво.

 all-time high

УСЕЩАНЕ, ЧЕ СТЕ НА ВЪРХА.

УСЕЩАНЕ, ЧЕ СТЕ НА ВЪРХА.

Мощни BMW TwinPower Turbo двигатели, интелигентна олекотена конструкция, интегрално активно кормилно управление за първокласна управляемост и пъргавина, както и режим Adaptive: BMW Серия 5 е създадено за ултимативто атлетично изживяване при шофиране – за да може винаги да е една решаваща крачка пред конкурентите си.

„BMW Серия 5 демонстрира перфектната комбинация между магистрална динамика и елегантност. Това го превръща в идеалния бизнес седан.“
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design
„Подбраните материали, високият комфорт на седене и интуитивната концепция на управление осигуряват спокойно пътуване.“
Карим Хабиб, ръководител на Design BMW Automobile

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

В Асистента за шофиране Plus ще откриете най-добрия си помощник. Където и да отидете, можете да му поверите важните, но монотонни задачи. Той позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръствания, натоварен трафик или при дълги пътувания. Вие сте в добри ръце дори и при смени на лентата.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M550i xDrive Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,2–8,9*
  CO₂ емисии в г/км: 209–204*

  * Данните са предварителни и все още не са потвърдени. Данните за разхода на гориво и CO₂ емисиите на BMW 520d EfficientDynamics Edition все още не са налични.

  Данните за разхода на гориво, CO₂ емисиите и разхода на електроенергия са в зависимост от избрания размер джанти и гуми. Данните за разхода са определени при тестовия цикъл на ЕС.

  Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: индивидуалния стил на шофиране, особенностите на маршрута, външната температура, отоплението/климатизацията и предварителното темпериране на автомобила.

  Повече информация за официалния разход на енергия и гориво, както и специфичните емисии на CO₂ може да получите от брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.