BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Бизнес атлет.

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.

Бизнес атлет.

BMW СЕРИЯ 5 СЕДАН.Бизнес атлет.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (BMW 540i Седан1)

5,1

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW 540i Седан1)

6,9-6,5

CO2 емисии в г/км (BMW 540i Седан1)

159–149

Неговата мисия: да поставя нови стандарти. BMW Серия 5 е олицетворение на модерния бизнес седан. Благодарение на динамичното си и в същото време елегантно излъчване то убедително отговаря на очакванията, които днес се поставят пред автомобил от този клас: естетика и радост от шофирането на най-модерно техническо ниво.

 all-time high

УСЕЩАНЕ, ЧЕ СТЕ НА ВЪРХА.

УСЕЩАНЕ, ЧЕ СТЕ НА ВЪРХА.

Мощни BMW TwinPower Turbo двигатели, интелигентна олекотена конструкция, интегрално активно кормилно управление за първокласна управляемост и пъргавина, както и режим Adaptive: BMW Серия 5 е създадено за ултимативто атлетично изживяване при шофиране – за да може винаги да е една решаваща крачка пред конкурентите си.

Read more
„BMW Серия 5 демонстрира перфектната комбинация между магистрална динамика и елегантност. Това го превръща в идеалния бизнес седан.“
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design
„Подбраните материали, високият комфорт на седене и интуитивната концепция на управление осигуряват спокойно пътуване.“
Карим Хабиб, ръководител на Design BMW Automobile

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

ГЛАВЕН АСИСТЕНТ.

В Асистента за шофиране Plus ще откриете най-добрия си помощник. Където и да отидете, можете да му поверите важните, но монотонни задачи. Той позволява автоматизирано шофиране в ситуации като задръствания, натоварен трафик или при дълги пътувания. Вие сте в добри ръце дори и при смени на лентата.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.