BMW Серия 4 Гран Купе

BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

Детайли, оборудване и технически данни.

BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.Детайли, оборудване и технически данни.

ЧИСТО РАЗНООБРАЗИЕ.

Модели и оборудване на BMW Серия 4 Гран Купе.

Модел M Sport

Модел M Sport придава на автомобила още по-спортна визия. В допълнение към подобрената чрез множество детайли в екстериора и интериора визия Модел М Sport гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Така например М Спортното окачване, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

BMW Серия 4 Гран Купе, Модел М Sport

Модел M Sport придава на автомобила още по-спортна визия. В допълнение към подобрената чрез множество детайли в екстериора и интериора визия Модел М Sport гарантира и повишаване на радостта от шофирането. Така например М Спортното окачване, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо оптимизират динамиката на управлението.

Модел Luxury Line

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Стилното впечатление продължава и в интериора. Тук луксозният характер се допълва от първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни.

BMW Серия 4 Гран Купе, Модел Luxury Line

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Стилното впечатление продължава и в интериора. Тук луксозният характер се допълва от първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни.

Модел Sport Line

Модел Sport Line осигурява още по-динамична визия на автомобила. Впечатляващите гланцирано черни детайли в екстериора и интериора осигуряват особено спортно излъчване. Спортните предни седалки предлагат оптимална опора.

BMW Серия 4 Гран Купе, Модел Sport Line

Модел Sport Line осигурява още по-динамична визия на автомобила. Впечатляващите гланцирано черни детайли в екстериора и интериора осигуряват особено спортно излъчване. Спортните предни седалки предлагат оптимална опора.

МОЩНИТЕ ДВИГАТЕЛИ.

Двигателите на BMW Серия 4 Гран Купе.

BMW Серия 4 Гран Купе редови 6-цилиндров бензинов двигател

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

За BMW TwinPower Turbo редовия 6-цилиндров бензинов двигател от най-новото семейство агрегати на BMW EfficientDynamics са характерни уверената мощ, нежният като коприна ход и въодушевяващият звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресора той развива 240 кВт (326 к.с.) и изразходва средно само 8,0 до 7,2 литра на 100 километра.

Прочети повече
4-цилиндров бензинов двигател

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от най-ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността, както и със спонтанни реакции още от ниски обороти и в същото време е изключително икономичен и екологичен.

Прочети повече
BMW Серия 4 Гран Купе 6-цилиндров дизелов двигател

BMW TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател.

Благодарение на напредничавите технологии като турбокомпресор с променлива геометрия и директно впръскване CommonRail BMW TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров дизелов двигател от най-ново поколение развива висока мощност, комбинирана с образцов разход на гориво. Той развива от 190 кВт (258 к.с.) до 230 кВт (313 к.с.) и разгръща впечатляващ въртящ момент о 560 до 630 Нм.

Прочети повече
BMW Серия 4 Гран Купе 4-цилиндров дизелов двигател

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2,0-литровите 4-цилиндрови дизелови двигатели от най-ново поколение предлагат значително по-темпераментно разгръщане на мощността, както и със спонтанни реакции още от ниски обороти и в същото време са изключително икономични и екологични.

Прочети повече

ВПЕЧАТЛЯВАЩА ДИНАМИКА.

Динамика на управлението и ефективност в BMW Серия 4 Гран Купе.

Амбициите на BMW Серия 4 Гран Купе се усещат ясно още от първия момент: възхитителният спортен дух, изключително прецизната управляемост и оптималният комфорт на возене са съчетани така, че да осигурят на водача усещане за вълнуваща динамика – при перфектно поведение на пътя и в завоите. В комбинация с интелигентната олекотена конструкция крайният резултат е максимална динамика и пъргавина на този спортно-елегантен автомобил с четири врати.
BMW Серия 4 Гран Купе
BMW Серия 4 Гран Купе трансмисия Steptronic Sport

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната автоматична трансмисия Steptronic Sport позволява не само автоматичен избор на предавка, но и ръчно превключване чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана. Диапазонът се простира от комфортното шофиране до много динамичен стил на шофиране, по желание и с активиран Launch Control. В режим SPORT+ превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW Серия 4 Гран Купе 50:50 разпределение на теглото между осите

50:50 разпределение на теглото между осите.

Идеалното 50:50 разпределение на теглото между осите гарантира висока стабилност по курса, пъргава управляемост и прецизно поведение при завиване. В същото време ниският център на тежестта, както и късите надвеси на каросерията допълнително подобряват поведението на пътя.
BMW Серия 4 Гран Купе Адаптивно М окачване

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може по всяко време да бъде адаптирано електронно към пътната настилка и ситуацията на пътя. Освен това чрез превключвателя на Контрола на шофирането водачът може да настрои характеристиките на окачването към предпочитания в момента стил на шофиране – от комфортен до особено спортен с подчертано пъргава управляемост.
BMW Серия 4 Гран Купе Променливо спортно кормилно управление

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване. Освен това оборудването е допълнено и с избираемия режим SPORT+.
BMW Серия 4 Гран Купе Контрол на шофирането

Контрол на шофирането.

Контролът на шофирането предлага избор между стандартния режим COMFORT, насочения към ефективност режим ECO PRO и режимите SPORT и SPORT+, които позволяват още по-динамично шофиране. Режимът ECO PRO адаптира характеристиките на педала на газта, трансмисията Steptronic, както и стратегиите на отоплението и климатизацията към максимално ефективен стил на шофиране.
BMW Серия 4 Гран Купе Автоматична функция Старт/Стоп

Автоматична функция Старт/Стоп.

При престои, например на светофари и в задръствания, Автоматичната функция Старт/Стоп изключва двигателя и по този начин понижава разхода на гориво. При натискане на съединителя (механична скоростна кутия) или отпускане на спирачката (трансмисия Steptronic) двигателят стартира автоматично за части от секундата.

СВЪРЗАНОСТ И АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ.

Технологиите за свързаност и асистиращите системи на BMW Серия 4 Гран Купе.

Насладете се на перфектната свързаност в BMW Серия 4 Гран Купе благодарение на множеството иновативни технологии: от навигационните и развлекателни функции до ползването на вашите лични приложения за смартфон. За да достигнете до целта си още по-комфортно и сигурно.
BMW Серия 4 Гран Купе
BMW Серия 4 Гран Купе BMW Connected

BMW Connected.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на шофиране. Получете достъп до вашия автомобил чрез смартфона, съвместим Smartwatch, Amazon Echo или Google Assistant, изпратете цели до навигационната система или получете напомняния за срещи, за да пристигнете навреме.
Научете повече
BMW Серия 4 Гран Купе Подготовка за Apple CarPlay®

Подготовка за Apple CarPlay®.

Не искате да се лишавате от функциите на своя iPhone във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? С подготовката за Apple CarPlay® имате безжичен достъп до телефония, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify или Apple Music. Чрез бутона за гласови команди на волана можете да ползвате гласовия асистент на Apple Siri.
Научете повече
BMW Серия 4 Гран Купе Телефония с безжично зареждане

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане и допълнителни USB интерфейси. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър. Оборудването включва и Bluetooth Office.
Научете повече
BMW Серия 4 Гран Купе Навигационна система Professional

Навигационна система Professional.

Навигационната система Professional вкл. устройство Свободни ръце, USB интерфейс, 0,0-инчов LCD цветен дисплей и радио BMW Professional с DVD плеър разполага с триизмерно изображения на картите и 20 Гб памет. Управлението се извършва интуитивно чрез контролера на iDrive Touch или чрез тъчскрийна. Актуализациите на картите се предлагат безплатно за три години.
BMW Серия 4 Гран Купе BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира свързаните с пътуването информации директно в зрителното поле на водача и по този начин повишава концунтрацията му върху случващото се на пътя. На дисплея се изобразява информация за актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info вкл. индикатор за забраните за изпреварване, както и телефонните и развлекателните списъци.
BMW Серия 4 Гран Купе Мултифункционално арматурно табло

Мултифункционално арматурно табло.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и диагонал на дисплея 0,0 инча предлага впечатляваща визуализация на изживяването при шофиране. На арматурното табло се изобразяват трите различни режима и тяхната специфична графика, адаптирана цветово и графично: ECO PRO, COMFORT и SPORT.