ЕЛЕГАНТНОСТ+

BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

ЕЛЕГАНТНОСТ+

BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

ЕЛЕГАНТНОСТ+BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 440i Гран Купе)

5,1

Макс. скорост в км/ч (BMW 440i Гран Купе)

250

Разход в л/100 км, комбинирано (BMW 440i Гран Купе)

9,2-8,5

СО2 емисии в г/км, комбинирано (BMW 440i Гран Купе)

207-193

Вместимост на багажника

480-1 300 л

BMW 440i Гран Купе от

105 550 лв.

Спортно купе, комбинирано с елегантна концепция с 4 врати. Резултатът е многообещаващ: повече стил, повече пространство, повече динамика. Каквото и изживяване при шофиране да очаквате, BMW Серия 4 Гран Купе ще ви го осигури. След като седнете в кокпита, няма да изпитвате никакво съмнение, какво е усещането за съвършена спортна елегантност.

ВЪОДУШЕВЯВАЩА ДИНАМИКА.

BMW Серия 4 Гран Купе дава нова дефиниция на радостта от шофирането. Пъргавата динамика е дефинирана от възхитително ускорение, изключително прецизна управляемост и перфектно поведение на пътя – дори и в завои и сложни ситуации на при шофиране. Интелигентната олекотена конструкция осигурява ново ниво на ефективност в комбинация с възхитителна върхова динамика на мощни двигатели.

„Много е вълнуващо да видиш на пътя автомобил, който познаваш от първата скица.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН.

ЧИСТА ЕСТЕТИКА.

Привлекателността на BMW Серия 4 Гран Купе се долавя още на пръв поглед. Благодарение на атлетичното излъчване неговият уникален дизайн създава перфектния синтез между елегантност, естетичност и спортен дух.
Read more

СПОРТНА ПРЕДНА ЧАСТ.

Предната част на BMW Серия 4 Гран Купе изразява иновативен спортен дух. Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оградена от моделираните LED фарове и излъчва мощна атлетичност. Големите въздухозаборници с интегрирани LED фарове дооформят динамичното излъчване по впечатляващ начин.
Read more

АТЛЕТИЧЕН СИЛУЕТ НА КУПЕ.

BMW Серия 4 Гран Купе излъчва мощ и атлетичност благодарение на издължения си дизайн с плавно спускаща се линия на покрива и контурирани странични панели. С усещането си за лекота прозорците без рамки дефинират фино издължения силует и пъргавия дизайн.
Read more

ИЗРАЗИТЕЛНА ЗАДНА ЧАСТ.

Задната част на BMW Серия 4 Гран Купе впечатлява със стабилната си, солидна стойка и мощната броня с интегрирани ауспухови тръби. Оформените по нов начин двойни LED задни светлини допринасят за атрактивното подчертаване на широчината и акцентират динамиката на формите.
Read more

ЛИНИИТЕ НА ОБОРУДВАНЕ НА BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

Искате да придадете на BMW Серия 4 Гран Купе още повече спортен дух или ексклузивност? Различните модели и оборудвания, както и BMW Individual предлагат богата гама от възможности за индивидуализиране на автомобила. Точно според вашия вкус.

ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР.

ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТЕН.

Ексклузивният интериор на BMW Серия 4 Гран Купе комбинира спортен дух с модерна функционалност. Множеството информационни и комуникационни технологии и интериорът с висококачествени материали, оформен перфектно към нуждите на водача, отговарят на най-високите стандарти по отношение на комфорта. При това вътрешното осветление създава уникално изживяване при шофиране.
Read more

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА.

В центъра на ориентирания към водача кокпит е разположен серийният спортен кожен мултифункционален волан. BMW Head-Up дисплеят и новото мултифункционално арматурно табло се предлагат като опция и показват свързаните с шофирането информации като прегледни изображения. С новата навигационна система Professional сте свързани перфектно – също както и с BMW Connected App, което свързва вашия смартфон с вашето BMW Серия 4 Гран Купе.
Read more

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА.

Елегантното вътрешно оборудване на BMW Серия 4 Гран Купе впечатлява с богатата гама от висококачествени материали с първокласна изработка. Насладете се на перфектен комфорт на седене, по желание на висококачествени спортни седалки, тапицирани с фина кожа. Атрактивните интериорни и акцентиращи лайстни, както и изисканите хромирани детайли и контрастният шев на арматурното табло допълнително облагородяват естетичната атмосфера.
Read more

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

 • Научете повече

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

Открийте чистия спортен дух, прогресивния дизайн и ексклузивния комфорт на цялото моделно семейство на BMW Серия 4. Насладете се на още по-висока динамика при BMW M4 и M3 автомобилите с тяхната въодушевяващo ДНК от моторните спортове.

Read more
 • Научете повече

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

 • BMW M4 Купе :
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 235-227
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 10-9,7

  BMW 440i Гран Купе :
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 207-193
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 9,2-8,5

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.