ЕЛЕГАНТНОСТ+

BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

ЕЛЕГАНТНОСТ+

BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

ЕЛЕГАНТНОСТ+BMW Серия 4 Гран Купе. 4 означава повече.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 440i ГранКупе)

5,1

Максимална скорост в км/ч (BMW 440i Гран Купе)

250

Среден разход на гориво в л/100 км (BMW 440i Гран Купе)

6,8-6,6

CO₂ емисии в г/км (BMW 440i Гран Купе)

159-154

Вместимост на багажника

480-1 300 л

BMW 440i Гран Купе от

74 000,00 лева

Спортно купе, комбинирано с елегантна концепция с 4 врати. Резултатът е многообещаващ: повече стил, повече пространство, повече динамика. Каквото и изживяване при шофиране да очаквате, BMW Серия 4 Гран Купе ще ви го осигури. След като седнете в кокпита, няма да изпитвате никакво съмнение, какво е усещането за съвършена спортна елегантност.

ВЪОДУШЕВЯВАЩА ДИНАМИКА.

BMW Серия 4 Гран Купе дава нова дефиниция на радостта от шофирането. Пъргавата динамика е дефинирана от възхитително ускорение, изключително прецизна управляемост и перфектно поведение на пътя – дори и в завои и сложни ситуации на при шофиране. Интелигентната олекотена конструкция осигурява ново ниво на ефективност в комбинация с възхитителна върхова динамика на мощни двигатели.

„Много е вълнуващо да видиш на пътя автомобил, който познаваш от първата скица.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН.

ЧИСТА ЕСТЕТИКА.

Привлекателността на BMW Серия 4 Гран Купе се долавя още на пръв поглед. Благодарение на атлетичното излъчване неговият уникален дизайн създава перфектния синтез между елегантност, естетичност и спортен дух.

СПОРТНА ПРЕДНА ЧАСТ.

Предната част на BMW Серия 4 Гран Купе изразява иновативен спортен дух. Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оградена от моделираните LED фарове и излъчва мощна атлетичност. Големите въздухозаборници с интегрирани LED фарове дооформят динамичното излъчване по впечатляващ начин.

АТЛЕТИЧЕН СИЛУЕТ НА КУПЕ.

BMW Серия 4 Гран Купе излъчва мощ и атлетичност благодарение на издължения си дизайн с плавно спускаща се линия на покрива и контурирани странични панели. С усещането си за лекота прозорците без рамки дефинират фино издължения силует и пъргавия дизайн.

ИЗРАЗИТЕЛНА ЗАДНА ЧАСТ.

Задната част на BMW Серия 4 Гран Купе впечатлява със стабилната си, солидна стойка и мощната броня с интегрирани ауспухови тръби. Оформените по нов начин двойни LED задни светлини допринасят за атрактивното подчертаване на широчината и акцентират динамиката на формите.

ЛИНИИТЕ НА ОБОРУДВАНЕ НА BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

Искате да придадете на BMW Серия 4 Гран Купе още повече спортен дух или ексклузивност? Различните модели и оборудвания, както и BMW Individual предлагат богата гама от възможности за индивидуализиране на автомобила. Точно според вашия вкус.

ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР.

ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТЕН.

Ексклузивният интериор на BMW Серия 4 Гран Купе комбинира спортен дух с модерна функционалност. Множеството информационни и комуникационни технологии и интериорът с висококачествени материали, оформен перфектно към нуждите на водача, отговарят на най-високите стандарти по отношение на комфорта. При това вътрешното осветление създава уникално изживяване при шофиране.

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА.

В центъра на ориентирания към водача кокпит е разположен серийният спортен кожен мултифункционален волан. BMW Head-Up дисплеят и новото мултифункционално арматурно табло се предлагат като опция и показват свързаните с шофирането информации като прегледни изображения. С новата навигационна система Professional сте свързани перфектно – също както и с BMW Connected App, което свързва вашия смартфон с вашето BMW Серия 4 Гран Купе.

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА.

Елегантното вътрешно оборудване на BMW Серия 4 Гран Купе впечатлява с богатата гама от висококачествени материали с първокласна изработка. Насладете се на перфектен комфорт на седене, по желание на висококачествени спортни седалки, тапицирани с фина кожа. Атрактивните интериорни и акцентиращи лайстни, както и изисканите хромирани детайли и контрастният шев на арматурното табло допълнително облагородяват естетичната атмосфера.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

  • Научете повече

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

Открийте чистия спортен дух, прогресивния дизайн и ексклузивния комфорт на цялото моделно семейство на BMW Серия 4. Насладете се на още по-висока динамика при BMW M4 и M3 автомобилите с тяхната въодушевяващo ДНК от моторните спортове.

  • Научете повече

РАЗХОД НА ГОРИВО И CO₂ ЕМИСИИ.

BMW М4 Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,8 (8,3)
CO₂ емисии в г/км: 204 (194)
 

BMW 440i Гран Купе:
Среден разход на гориво в л/100 км: 6,8-6,6
CO₂ емисии в г/км: 159-154

Данните в скобите са за автомобил с 8-степенна трансмисия Steptronic.
Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕСЕ и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на CO₂ на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на CO₂ емисиите не се взимат под внимание CO₂ емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.