BMW M440i xDrive Купе G22 2020 три четвърти изглед отпред с модел
M440i xDrive Купе
Разгледайте отблизо
Среден разход на гориво8,5–8,0/100 km
ЗадвижванеБензинДизел

THE 4

BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Среден разход на гориво8,5–8,0/100 km
ЗадвижванеБензинДизел

Новото BMW Серия 4 Купе впечатлява с несравнимата си естетика, спортната динамика и висококачествения интериор. Комбинацията между индивидуален дизайн и впечатляващата динамика осигурява изключително висока привлекателност.

Прочети повече

ВЪНШНИЯТ ДИЗАЙН НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Провокативно, независимо, остро: С неподражаемия си екстериорен дизайн BMW Серия 4 Купе се представя като бунтарски индивидуалист. Характерната предна част с индивидуалната BMW бъбрековидна радиаторна решетка подчертава максималната индивидуалност и символизира вълнуващото излъчване на BMW Серия 4 Купе.

Прочети повече
BMW Серия 4 Купе G22 2020 Arctic Race Blue metallic изглед отстрани алуминиеви джанти модел седи в автомобила при отворена врати

ВЪТРЕШНИЯТ ДИЗАЙН НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Опростената комплексност: Интериорният дизайн на BMW Серия 4 Купе е фокусиран върху водача. Освен функционалното оформление на интериора за модерното и индивидуално излъчване допринасят и прецизният език на формите и висококачествените дизайнерски елементи.

Прочети повече
BMW Серия 4 Купе G22 2020 интериор област до водача

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Компонентите на задвижването и окачването на BMW Серия 4 Купе.

Спортно поведение на пътя, оптимална управляемост и висока пъргавина: BMW Серия 4 Купе осигурява вълнуващи изживявания при шофиране с пъргавината и динамиката си на управление. Спортното купе е готово за всяко предизвикателство с мощните TwinPower Turbo двигатели и перфектно съгласуваните с тях компоненти на окачването.
BMW Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 4 Купе G22 2020

TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността, както и спонтанни реакции още при ниски обороти и в същото време е икономичен и екологичен.
BMW Turbo 4-цилиндров дизелов двигател BMW Серия 4 Купе G22 2020

TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател.

TwinPower Turbo 2-литровите 4-цилиндрови дизелови двигатели от най-ново поколение осигуряват темпераментно разгръщане на мощността и спонтанни реакции още при ниски обороти. Благодарение на технологията на турбокомпресорите с променлива геометрия и директното впръскване CommonRail те в същото време са икономични и екологични.
Лого на xDrive BMW Серия 4 Купе G22 2020

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Окачване BMW Серия 4 Купе G22 2020

Стандартно окачване

Серийното окачване осигурява висока прецизност при движение, пъргавина и комфорт на возене. Предпоставките за това са предното окачване с пружинна стойка и два носача от алуминий, високотехнологично конструираната петраменна задна ос, както и особено фините настройки на всички компоненти.
Трансмисия Steptronic Sport BMW Серия 4 Купе G22 2020 интериор

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW Серия 4 Купе.

Асистент за шофиране Professional BMW Серия 4 Купе G22 2020

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW Серия 4 Купе G22 2020

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Smartphone Integration BMW Серия 4 Купе G22 2020

Smartphone Integration

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 4 Купе G22 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

Remote Software Upgrade BMW Серия 4 Купе G22 2020

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

 • 17" алуминиеви джанти V-spoke style 778
 • Прагове с алуминиеви вложки, предни с надпис BMW
 • Асистент за внимание
 • Спортен кожен волан с мултифункционал
 • Топло/слънцезащитни стъкла
BMW Серия 4 Купе G22 2020 базово оборудване Sunset Orange metallic три четвърти изглед отпред

М СПОРТЕН ПАКЕТ PRO.

 • M High-gloss Shadowline с разширени функции
 • М заден спойлер в черен гланц
 • M Sport спирачка със спирачни апарати в Червен гланц
 • Спортна звукова настройка в интериора в режимите на шофиране SPORT и SPORT+
 • M предпазни колани
BMW Серия 4 Купе G22 2020 М Спортен пакет Pro Brooklyn Grey metallic три четвърти изглед отпред
 • BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.
 • М СПОРТЕН ПАКЕТ PRO.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Едно познато и приятно чувство.

В спортното BMW Серия 4 Купе радостта от шофирането ви е гарантирана. За специалните ви изисквания на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари. Естествено с индивидуални допълнения и екстри, които са перфектно съгласувани с качеството, дизайна и мощността на вашето BMW Серия 4 Купе и ви предлагат максимална добавена стойност - независимо какви са идеите ви. Висококачествените аксесоари на BMW M Performance Parts подчертават динамичния характер на това ярко спортно купе.
Изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове BMW Серия 4 Купе G22 2020 снимка отблизо

Заключващ се, изтеглящ се странично BMW багажник.

Заключващият се, изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове осигурява сигурно закрепване на до 5 чифта ски или 4 сноуборда и позволява лесно товарене, особено при по-високи автомобили. Той може да бъде комбиниран с всички багажници за покрив на BMW и е подходящ и за щеки.
Към продукта
Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 BMW Серия 4 Купе G22 2020

Багажник за велосипеди Pro 2.0

Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е лек, но въпреки това стабилен и може да носи товар до 60 килограма. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до 2 велосипеда/E-Bikes (може да бъде разширен до 3 велосипеда). Функцията за сгъване облекчава лесния достъп до багажника.
Към продукта
BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal BMW Серия 4 Купе G22 2020 снимка отблизо

BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане и извън автомобила.
Към продукта
M Performance преден елемент от карбон BMW Серия 4 Купе G22 2020

M Performance преден елемент от карбон.

Подайте силни сигнали: M Performance предният сплитер от карбон по особено ексклузивен начин подчертава мъжествената визия на автомобила. Индивидуална визия от моторните спортове за най-високите изисквания.
Към продукта
M Performance Flicks в черен гланц отдясно, отляво, BMW Серия 4 Купе G22 2020 снимка отблизо

M Performance Flicks в черен гланц, отляво.

Чиста атмосфера от моторните спортове: Висококачествените Aero-Flicks за предната броня са съгласувани с автомобила в аеродинамичен тунел и осигуряват още по-спортно поведение на пътя. Те са изработени от изключително здрав полиуретан и с гланцирано черното си оформление придават на автомобила характерна визия от моторните спортове.
Към продукта
M Performance волан BMW Серия 4 Купе G22 2020 снимка отблизо

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за спортно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
Към продукта

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

BMW 430i Купе.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин: 

180 (245)/4500–6500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди: 

6,2

Среден разход на гориво в л/100 км: 

7,6–6,8 (WLTP)

CO2 емисии (комбинирани) в г/км:

167–149

BMW Серия 4 Купе G22 технически данни скица

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

BMW Серия 4 Купе (G22), Artic Race Blue metallic изглед отзад с модел

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Серия 4 Купе.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И СЪВЕТИ ЗА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече за BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече за BMW Телеуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW помощта при инциденти и повреди
Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 4 Купе може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.