BMW Серия 4 Купе G22 2020 Arctic Race Blue metallic три четвърти изглед отзад LED светлини с друг модел до него

THE 4

НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Поставете под съмнение статуквото с BMW Серия 4 Купе: Тук ще се насладите на цялата информация за разнообразието от дизайнерски акценти, ексклузивни оборудвания и първокласни дигитални услуги. Информирайте се как уникалното BMW Серия 4 Купе издига радостта от шофирането но нови висоти с мощните си двигатели и перфектно съгласуваните функции за динамика.

Прочети повече
THE 4 НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Вълнуващите варианти на модела и оборудването на BMW Серия 4 Купе.

Базов модел

В базовото си оборудване BMW Серия 4 Купе впечатлява с екстравагантния си дизайн и с функционалните оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

BMW Серия 4 Купе G22 2020 базово оборудване Arctic Race Blue metallic

В базовото си оборудване BMW Серия 4 Купе впечатлява с екстравагантния си дизайн и с функционалните оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.

  • Базово оборудване

Модел М Спорт

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Sport гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо повишават динамиката на управлението.

BMW Серия 4 Купе G22 2020 М Спортен пакет Arctic Race Blue metallic три четвърти изглед отпред

Моделът M Спорт придава на автомобила още по-спортно излъчване. Освен подобрената чрез множеството детайли визия на екстериора и интериора Модел M Sport гарантира и повишаване на радостта от шофирането. М Спортното окачване, М Спортните спирачки и М Аеродинамичният пакет осезаемо повишават динамиката на управлението.

  • Екстериор

  • Интериор

BMW Серия 4 Купе Individual Dravit Grey metallic G22 2020 три четвърти изглед отпред
BMW Серия 4 Купе Individual Frozen Portimao Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отпред в покой
BMW Серия 4 Купе Individual Frozen Portimao Blue metallic G22 2020 три четвърти изглед отпред в покой
Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino' Ivory White BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020
Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino’ Fiona Red/Black BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020
Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino' Fjord Blue/Black BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020 интериор кокпит
Интериорни лайстни от фино дърво с акцентираща лайстна Pearl Chrome BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020 интериор
Интериорни лайстни Aluminium Tetragon с акцентираща лайстна Pearl Chrome BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020 интериор
Интериорни лайстни BMW Individual интериорни лайстни Piano finish Black с акцентираща лайстна Pearl Chrome BMW Серия 4 Купе Individual G22 2020 интериор
Таван BMW Individual Аnthracite BMW Серия 4 Купе G22 2020
Лайстни на праговете с надпис BMW Individual BMW Серия 4 Купе G22 2020 интериор кокпит

BMW INDIVIDUAL ЗА НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Изключително, независимо, индивидуално: Придайте на новото BMW Серия 4 Купе онази индивидуалност, който ви подхожда, с ексклузивните и висококачествени оборудвания на BMW Individual. Бъдете готови да поставите екстравагантни акценти на пътя с вълнуващите лакови покрития на BMW Individual. В съчетание с впечатляващите 19-инчови алуминиеви джанти BMW Individual 793 I Bicolor автомобилът излъчва елегантност и индивидуалност. Подчертайте своето усещане за уникалност и в интериора с висококачествените BMW Individual интериорни лайстни или особено изисканите BMW Individual кожени тапицерии.

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Компонентите на задвижването и окачването на новото BMW Серия 4 Купе.

Спортно поведение на пътя, оптимална управляемост и висока пъргавина: BMW Серия 4 Купе осигурява вълнуващи изживявания при шофиране с пъргавината и динамиката си на управление. Спортното купе е готово за всяко предизвикателство с мощните BMW TwinPower Turbo двигатели и перфектно съгласуваните с тях компоненти на окачването.

BMW Turbo 4-цилиндров бензинов двигател BMW Серия 4 Купе G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров бензинов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровият 4-цилиндров бензинов двигател от ново поколение гарантира максимална радост от шофирането. Той се отличава с темпераментно разгръщане на мощността, както и спонтанни реакции още при ниски обороти и в същото време е икономичен и екологичен.
Трансмисия Steptronic Sport BMW Серия 4 Купе G22 2020 интериор

Steptronic Sport трансмисия.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
Лого на xDrive BMW Серия 4 Купе G22 2020

xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.
Окачване BMW Серия 4 Купе G22 2020

Стандартно окачване.

Серийното окачване осигурява висока прецизност при движение, пъргавина и комфорт на возене. Предпоставките за това са предното окачване с пружинна стойка и два носача от алуминий, високотехнологично конструираната петраменна задна ос, както и особено фините настройки на всички компоненти.
BMW Turbo 4-цилиндров дизелов двигател BMW Серия 4 Купе G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-цилиндров дизелов двигател.

BMW TwinPower Turbo 2-литровите 4-цилиндрови дизелови двигатели от най-ново поколение осигуряват темпераментно разгръщане на мощността и спонтанни реакции още при ниски обороти. Благодарение на технологията на турбокомпресорите с променлива геометрия и директното впръскване CommonRail те в същото време са икономични и екологични.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на новото BMW Серия 4 Купе.

Асистент за шофиране Professional BMW Серия 4 Купе G22 2020

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW Серия 4 Купе G22 2020

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Smartphone Integration BMW Серия 4 Купе G22 2020

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Remote Software Upgrade BMW Серия 4 Купе G22 2020

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.