СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

СВЪРЗАНОСТ+Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

При шофиране на BMW Серия 4 Купе вие получавате подкрепа от множество иновативни технологии, които значително повишават вашия комфорт. Насладете се на модерния стил на мобилността, който ви предлага най-високо ниво на свързана комуникация, информация и развлечения – и в същото време поставя нови стандарти-.

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА PROFESSIONAL.

Навигационната система Professional вкл. устройство Свободни ръце, USB интерфейс, 8,8-инчов LCD цветен дисплей и радио BMW Professional с DVD плеър разполага с триизмерно изображения на картите и 20 Гб памет. Управлението се извършва интуитивно чрез контролера на iDrive Touch. Актуализациите на картите се предлагат безплатно* за три години.

*Актуализациите се отнасят единствено за картовия материал за България.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей* проектира свързаните с пътуването информации директно в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. На дисплея се изобразява информация за актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info вкл. индикатор за забраните за изпреварване, както и телефонните и развлекателните списъци.


*Предлага се като опция

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО АРМАТУРНО ТАБЛО.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и размер на дисплея 10,25 инча предлага впечатляваща визуализация на изживяването от шофиране. На арматурното табло се изобразяват трите различни режима и тяхната специфична графика, адаптирана цветово и графично: ECO PRO, COMFORT и SPORT.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентното взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящия свят. Насладете се на още по-висок комфорт, повече развлечения и на успокояващото усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: повече радост от шофирането.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 440i Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,7-7,4
  СО2 емисии в г/км: 179-172

  Данните са измерени при тестовия цикъл на ЕСЕ и са в зависимост от избрания размер гуми. Моделите на изображенията са с допълнително оборудване.

  Повече информация за официалния разход на гориво и официалните емисии на СО2 на новите леки автомобили може да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  Данните не се отнасят до отделен автомобил и не са част от офертата, а служат само като база за сравнение между различни типове автомобили. Според директива 1999/94/EC при измерването на СО2 емисиите не се взимат под внимание СО2 емисиите, генерирани при производството и доставката на горивото респ. другите енергоносители.