СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

СВЪРЗАНОСТ+Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Купе.

При шофиране на BMW Серия 4 Купе вие получавате подкрепа от множество иновативни технологии, които значително повишават вашия комфорт. Насладете се на модерния стил на мобилността, който ви предлага най-високо ниво на свързана комуникация, информация и развлечения – и в същото време поставя нови стандарти-.

Read more

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА PROFESSIONAL.

Навигационната система Professional вкл. устройство Свободни ръце, USB интерфейс, 8,8-инчов LCD цветен дисплей и радио BMW Professional с DVD плеър разполага с триизмерно изображения на картите и 20 Гб памет. Управлението се извършва интуитивно чрез контролера на iDrive Touch. Актуализациите на картите се предлагат безплатно* за три години.

*Актуализациите се отнасят единствено за картовия материал за България.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей* проектира свързаните с пътуването информации директно в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. На дисплея се изобразява информация за актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info вкл. индикатор за забраните за изпреварване, както и телефонните и развлекателните списъци.


*Предлага се като опция

Read more

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО АРМАТУРНО ТАБЛО.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и размер на дисплея 10,25 инча предлага впечатляваща визуализация на изживяването от шофиране. На арматурното табло се изобразяват трите различни режима и тяхната специфична графика, адаптирана цветово и графично: ECO PRO, COMFORT и SPORT.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентното взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящия свят. Насладете се на още по-висок комфорт, повече развлечения и на успокояващото усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: повече радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 440i Купе (1):
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,7-7,4
  СО2 емисии в г/км: 179-172

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  (1)
  Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

  Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

  СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.