ДИНАМИКА+

BMW Серия 4 Купе. 4 означава повече.

ДИНАМИКА+

BMW Серия 4 Купе. 4 означава повече.

ДИНАМИКА+BMW Серия 4 Купе. 4 означава повече.

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 440i Купе1)

5,2

Максимална скорост в км/ч (BMW 440i Купе1)

250

Разход в л/100 км, комбиниран (BMW 440i Купе)

9,1-8,4

CO2 емисии в г/км, комбинирано (BMW 440i Купе)

205-190

BMW 440i Купе от

104 250 лв.

Създадено, за да впечатлява със спортно представяне на пътя. Резултатът е впечатляващ. С по-динамично, пъргаво и комфортно. Безкомпромисно готово да разгърне мощността си и освен това последователно модернизирано по отношение на дизайна, присъствието и управляемостта. Накратко: спиращо дъха спортно купе, което дава нова дефиниция на радостта от шофирането и задоволява и най-високите изисквания.

МОЩНА ДИНАМИКА.

BMW Серия 4 Купе разгръща спираща дъха динамика, която ще ви завладее веднага. В перфектно взаимодействие между еластичния двигател с опционално адаптивно М окачване, променливо спортно кормилно управление и опционална 8-степенна трансмисия Steptronic. За спортна радост от шофирането, която ще осигури самоуверена усмивка – и ще гарантира възхитени погледи.

„Ние от BMW търсехме естетика, която представя ефекивната динамика като естествена част от нашата същност.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОВОДИТЕЛ НА BMW GROUP DESIGN

ЗАВЛАДЯВАЩ ДИЗАЙН.

Вълнуваща гледка.

Ако има идеална форма за спортно купе, то дизайнът на BMW Серия 4 Купе е перфектният образец. Атлетичната визия излъчва динамично присъствие и впечатлява с плавните си линии и контурираните странични части. Уникалната комбинация от спортен дух, пъргавина и естетика удовлетворява автомобилните страсти във всяко отношение.
Read more

Спортна предна част.

Предната част на BMW Серия 4 Купе изразява иновативен спортен дух. Характерната двойна бъбрековидна радиаторна решетка е оградена от моделираните LED фарове и излъчва мощна атлетичност. Големите въздухозаборници с интегрирани LED фарове дооформят динамичното излъчване по впечатляващ начин.
Read more

Атлетичен силует на купе.

BMW Серия 4 Купе излъчва мощ и атлетичност благодарение на издължения си дизайн с плавно спускаща се линия на покрива и контурирани странични панели. С усещането си за лекота прозорците без рамки определят фино извития силует и пъргавия дизайн.
Read more

Изразителна задна част.

Задната част на BMW Серия 4 Купе впечатлява със стабилната си, солидна стойка и мощната броня с интегрирани ауспухови тръби. Оформените по нов начин двойни LED задни светлини допринасят за аткартивното подчертаване на широчината и акцентират динамичните форми.
Read more

ЛИНИИ ОБОРУДВАНЕ НА BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Искате да придадете на BMW Серия 4 Купе още повече спортен дух и ексклузивност? Различните модели и оборудвания, както и BMW Individual предлагат богата гама от възможности за индивидуализиране на автомобила. Точно според вашия вкус.

ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР.

ЕЛЕГАНТЕН И СПОРТЕН.

Ексклузивният интериор на BMW Серия 4 Купе комбинира спортен дух с модерна функционалност. Множеството информационни и комуникационни технологии, както и интериорът с висококачествени материали, оформен перфектно към нуждите на водача, отговарят на най-високите стандарти по отношение на комфорта. При това вътрешното осветление допринася за уникално атмосфера по време на шофиране.
Read more

ОРИЕНТИРАН КЪМ ВОДАЧА.

В центъра на ориентирания към водача кокпит е разположен серийният спортен кожен мултифункционален волан. BMW Head-Up дисплеят и новото мултифункционално арматурно табло се предлагат опционално и показват свързаните с шофирането информации като прегледни изображения. С новата навигационна система Professional сте свързани перфектно – също както и с BMW Connected App, което свързва вашия смартфон с вашето BMW.
Read more

ПЕРФЕКТНА ИЗРАБОТКА.

Елегантното вътрешно оборудване на BMW Серия 4 Купе впечатлява с богатата гама от висококачествени материали с първокласна изработка. Насладете се на перфектен комфорт на седене, по желание на висококачествени спортни седалки, тапицирани с фина кожа. Атрактивните интериорни и акцентиращи лайстни, както и изисканите хромирани детайли и контрастният шев на арматурното табло допълнително облагородяват естетичната атмосфера.
Read more

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

 • Научете повече

РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО КАТО СЕМЕЙНА ЧЕРТА.

Открийте чистия спортен дух, прогресивния дизайн и ексклузивния комфорт на цялото моделно семейство на BMW Серия 4. Насладете се на още по-висока динамика при BMW M4 и M3 моделите с тяхното въодушевяващо ДНК от моторните спортове.

Read more
 • Научете повече

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW M4 Купе:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 235-227
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 10-9,7

  BMW 440i Купе:
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 9,1-8,4
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 205-190

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.