СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Кабриолет.

СВЪРЗАНОСТ+

Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Кабриолет.

СВЪРЗАНОСТ+Свързаност и асистиращи системи на BMW Серия 4 Кабриолет.

Докато се наслаждавате на незабравимата радост от шофирането в BMW Серия 4 Кабриолет, вие получавате подкрепа от множество иновативни и комфортни технологии. За една модерна мобилност, която ви предлага свързана комуникация, информация и развлечения на най-високо ниво.

Read more

НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА PROFESSIONAL.

Навигационната система Professional вкл. устройство Свободни ръце, USB интерфейс, 8,8-инчов LCD цветен дисплей и радио BMW Professional с DVD плеър разполага с триизмерно изображения на картите и 20 Гб памет. Управлението се извършва интуитивно чрез контролера на iDrive Touch. Актуализациите на картите се предлагат безплатно* за три години.

*Актуализациите се отнасят единствено за картовия материал за България.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

BMW HEAD-UP ДИСПЛЕЙ.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей* проектира свързаните с пътуването информации директно в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. На дисплея се изобразява информация за актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info вкл. индикатор за забраните за изпреварване, както и телефонните и развлекателните списъци.


*Предлага се като опция

Read more

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО АРМАТУРНО ТАБЛО.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black Panel и размер на дисплея 10,25 инча предлага впечатляваща визуализация на изживяването от шофиране. На арматурното табло се изобразяват трите различни режима и тяхната специфична графика, адаптирана цветово и графично: ECO PRO, COMFORT и SPORT.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

СВЪРЗАНИ, ЗА ДА СТЕ СВОБОДНИ.

BMW ConnectedDrive означава интелигентното взаимодействие между автомобила, водача и заобикалящия свят. Насладете се на още по-висок комфорт, повече развлечения и на успокояващото усещане за сигурност по всички пътища. Или казано по друг начин: повече радост от шофирането.

Read more

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW 430i Кабриолет :
  Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 194-183
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 8,6-8,0

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.