МНОГО ПРОСТОР ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ.

Комфортът и функционалността на BMW Серия 3 Туринг.

МНОГО ПРОСТОР ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ.

Комфортът и функционалността на BMW Серия 3 Туринг.

МНОГО ПРОСТОР ЗА ВАШИТЕ ИДЕИ.Комфортът и функционалността на BMW Серия 3 Туринг.

Във всекидневието, при екскурзията в края на седмицата или при голямото пътуване през отпуската: BMW Серия 3 Туринг е идеалният автомобил, защото ви предлага най-високо ниво на комфорт. Просторният интериор с много поставки превръща всяко пътуване в разпускащо изживяване. Големият багажник е изключително гъвкав. А интелигентната защита на пътниците гарантира сигурно усещане за сигурност на всички места.

Read more

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК.

Обикновено след пазаруване, човек застава със заети ръце зад автомобила си и няма възможност да търси ключа в джобовете си. Това е излишно с иновативната система за комфортен достъп, която – заедно с автоматично отваряне на багажника - позволява безконтактно отваряне на задния капак. Достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак.

Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават хора и движението на крака. Задният капак може да бъде затворен по същия автоматичен начин. Тази система значително улеснява управлението и товаренето на багажника. Системата осигурява достъп, единствено след като е идентифицирала ключа за автомобила.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПОСТАВКИТЕ.

Смартфони, напитки или дребни предмети: в интериора на BMW Серия 3 Туринг има много място за всичко, от което се нуждаете при пътуване. В средната конзола е разположена поставка за две напитки. В затворено положение покривалото им може да бъде използвано като допълнителна поставка. Във вътрешните джобове на вратите може да бъде поставена по една бутилка с вместимост до 1 литър.

С опционалния пакет поставки получавате допълнителни възможности за съхранение: той включва сгъваемо отделение на арматурното табло от страната на водача, мрежи на гърбовете на облегалките на предните седалки, както и две куки за чанти. Пакетът включва и гъвкава мрежа за дъното на багажника, отделение под пода на багажника и 12-волтов контакт в задната част.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Багажникът на BMW Серия 3 Туринг е перфектно подготвен за всяко предизвикателство – от лек багаж до големи, обемисти предмети. Дори и при изправени облегалки на задните седалки разполагате с вместимост от 495 литра. При пълно сгъване на облегалките вместимостта се увеличава до внушителните 1 500 литра. Със серийната система за товарене на дълги предмети облегалката на задната седалка е сгъваема в съотношение 40:20:40. Така конфигурацията на седалките и багажника може да бъде адаптирана индивидуално според нуждите. Средният сегмент на седалката и сегментът от страната до водача могат да бъдат сгъвани поотделно. Сегментът от страната на водача може да бъде сгъван заедно със средния сегмент. По този начин BMW Серия 3 Туринг може да бъде товарено и разтоварвано изключително гъвкаво. Ако например отзад са се разположили удобно двама пътника, има достатъчно място за транспортиране например на дълги предмети, например чанти за ски и сноубордове. Освен това BMW Серия 3 Туринг е единственият автомобил в сегмента с отделно отварящо се задно стъкло, което изключително облекчава товаренето.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

Пакетът от интелигентни решения за сигурност при всяко BMW гарантира целенасочено намаляване на риска от наранявания при инциденти до минимум – и ви дава успокояващото усещане, че винаги сте добре защитени. Екстремно здравите и много големи носещи структури и интелигентното използване на високоякостни и свръх-високоякостни многослойни стомани осигурява максимална здравина на безопасната пътническа клетка при запазване на ниското тегло.
Енергията на удара се отклонява към други части на каросерията като дъното, страничната рамка, преградата зад двигателя и покрива и се поема от деформационните зони в предната и задната част. При страничен удар за защитата на пътниците се грижат усилените структури на средната колона и праговете, високоякостните греди за страничен удар във вратите, както и стабилните напречни носачи на седалките.
В предната част са разположени множество елементи за защита на пешеходците. Между носача и панелите на бронята е вграден поглъщащ удара материал за намаляване на нараняванията на краката. Освен това предният капак е оборудван с деформационни елементи, които поемат енергията на удара и служат като деформационна зона.