НЕНАДМИНАТ СПОРТЕН ДУХ С УСЕЩАНЕ ЗА КОМФОРТ.

Комфортът и сигурността на BMW Серия 3 Седан.

BMW Серия 3 ви предлага всичко, за да можете да се отпуснете. Просторният интериор с множество поставки превръща всяко пътуване в комфортно изживяване. Гъвкавият багажник предлага най-висока функционалност, а обмислената защита на пътниците осигурява усещане за сигурност на всички места.

БЕЗКОНТАКТНО ОТВАРЯНЕ НА ЗАДНИЯ КАПАК

Когато след пазаруване заставате с пълни ръце зад автомобила и искате да отворите багажника, но трябва да търсите ключа в джобовете си. С иновативната система за комфортен достъп на BMW това вече не е необходимо. Достатъчно е кратко, насочено движение на крака под задната броня и сензор активира отварянето на задния капак.
Той се отключва и се отваря автоматично. Сензори, разположени на различна височина в задната броня, разпознават движението на крака и отварят багажника. Тази иновативна система значително повишава комфорта на управление и товарене на багажника. Достъп се дава само когато системата разпознае човек, който носи ключа на автомобила.

КОНЦЕПЦИЯ НА ПОСТАВКИТЕ.

Смартфони, напитки или дребни предмети: в интериора има много място за всичко, от което се нуждаете при пътуване. В средната конзола е разположена поставка за две напитки. В затворено положение покривалото им може да бъде използвано като допълнителна поставка. Във вътрешните джобове на вратите може да бъде поставена по една бутилка с вместимост до 1 литър.

С опционалния пакет поставки получавате допълнителни възможности за съхранение: той включва сгъваемо отделение на арматурното табло от страната на водача, мрежи на гърбовете на облегалките на предните седалки, както и две куки за чанти. Пакетът включва и гъвкава мрежа за дъното на багажника, отделение под пода на багажника и 12-волтови контакти в средната конзола и в багажника.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

С вместимостта си от около 480 литра багажникът на BMW Серия 3 Седан е достатъчно просторен, за да отговори на всички нужди във всекидневието. С опционалния отвор за дълги предмети и сгъваемата в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка се откриват нови възможности за транспортиране, като конфигурацията на седалките и багажника може да бъде адаптирана индивидуално според нуждите. Средният сегмент на седалката и сегментът от страната до водача могат да бъдат сгъвани поотделно. Сегментът от страната на водача може да бъде сгъван заедно със средния сегмент. По този начин BMW Серия 3 Седан може да бъде товарено и разтоварвано изключително гъвкаво. Ако например отзад са се разположили удобно двама пътника, има достатъчно място за транспортиране например на дълги предмети, например чанти за ски и сноубордове.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

ПАСИВНА СИГУРНОСТ.

Пакетът от интелигентни решения за сигурност при всяко BMW гарантира целенасочено намаляване на риска от наранявания при инциденти до минимум – и ви дава успокояващото усещане, че винаги сте добре защитени. Екстремно здравите и много големи носещи структури и интелигентното използване на високоякостни и свръх-високоякостни многослойни стомани осигурява максимална здравина на безопасната пътническа клетка при запазване на ниското тегло.
Енергията на удара се отклонява към други части на каросерията като дъното, страничната рамка, преградата зад двигателя и покрива и се поема от деформационните зони в предната и задната част. При страничен удар за защитата на пътниците се грижат усилените структури на средната колона и праговете, високоякостните греди за страничен удар във вратите, както и стабилните напречни носачи на седалките.
В предната част са разположени множество елементи за защита на пешеходците. Между носача и панелите на бронята е вграден поглъщащ удара материал за намаляване на нараняванията на краката. Освен това предният капак е оборудван с деформационни елементи, които поемат енергията на удара и служат като деформационна зона.