ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ.

BMW Серия 3 Гран Туризмо.

ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ.

BMW Серия 3 Гран Туризмо.

ИСТИНСКО ВДЪХНОВЕНИЕ.BMW Серия 3 Гран Туризмо.

BMW Серия 3 Гран Туризмо очарова по отношение на пространството и дизайна. То уверено съчетава мощен спортен характер с вдъхновяващи размери. Атлетичната му визия и плавният силует на класическо купе привличат като магнит възхитените погледи. Където и да са седнали, пътниците се наслаждават на комфорт и разполагат с индивидуално пространство, в което да се чувстват удобно. В технологично отношение BMW Серия 3 Гран Туризмо е изключително напредничаво. С двойните кръгли фарове с LED технология, Head-Up дисплея, динамичните BMW TwinPower турбо двигатели и активния заден спойлер то е неизчерпаем източник на вдъхновение. С разнообразните моделни линии и пакети оборудване, като например М спортния пакет, вие лесно можете да адаптирате BMW Серия 3 Гран Туризмо спрямо своя индивидуален стил.

Базов модел от

73,900 лв.

Ускорение 0-100 км/ч в сек. (340i)

5,1

Комбиниран разход в л/100 км (340i)

7,3 - 7,0

Емисии на СО2 в г/км

166 - 159

Междуосие в мм

2921

Универсален автомобил, който изобилства от идеи и дестинации: със своя спортен дизайн, вълнуваща динамика и щедро пространство новото BMW Серия 3 Гран Туризмо съчетава в себе си една уникална автомобилна концепция. Силуетът на купе подчертава неговия съвършен и завладяващ дизайн. Новото BMW Серия 3 Гран Туризмо: Изразително. Универсално. Очарователно.

 

BMW 340i Гран Туризмо:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 7,3 - 7,0
СО2 емисии в г/км (комбиниран): 166 - 159


Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и енергия зависят от размера на избраните гуми и джанти. Разходът на гориво е определен в съответствие с ECE цикъл на шофиране. Възможно е някои от показаните модели да включват допълнителни опции и аксесоари, които не са част от стандартното оборудване.


ДЕМОНСТРИРА СИЛА. И ВПЕЧАТЛЯВА С ПРОСТОР.

ДИЗАЙН.

Стабилна осанка, умело съчетана с плавния силует на класическо купе. Резултатът е съвършеният и завладяващ дизайн на BMW Серия 3 Гран Туризмо. Прецизните контури и изразително изваяни повърхности създават очарователно взаимодействие между светлини и сенки. А дизайнът на предните и задни светлини подчертава спортното и мощно излъчване.

АТЛЕТИЗЪМ.

Радостта от шофирането в BMW Серия 3 Гран Туризмо е с последователен акцент върху спортната тръпка. Високотехнологичните двигатели BMW TwinPower Turbo извличат максималната мощност от всяка капка гориво за още по-впечатляваща динамика на шофиране. А активният заден спойлер не само изглежда спортно, но също така оптимизира въздушния поток и гарантира възможно най-добрите характеристики на сцепление към пътя.

ПРОСТРАНСТВО.

Насладете се на вдъхновяващо усещане за независимост: дългото междуосие и повдигната линия на покрива осигуряват достатъчно място за главата и краката на всички пътници в BMW Серия 3 Гран Туризмо. Вратите без рамка позволяват до купето да достига изобилие от светлина за едно още по-голямо усещане за простор. А със своето гъвкаво багажно пространство и сгъваема задна седалка BMW Серия 3 Гран Туризмо е идеалният спътник за активен и спортен начин на живот.

Практични функции.

Динамика на шофиране и ефективност.

Мобилен комфорт.

Изображения и видеоклипове.

Двигатели.

Технически данни.

МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

Повече динамика? Или дори повече ексклузивност? Многото и разнообразни модели и пакети с оборудване, като например пакета M Sport, задоволяват всяко ваше желание. Насладете се!

Разход на гориво и емисии на CO₂.

BMW 320i Гран Туризмо:
л/100 км (комбиниран): 6,4 - 6,1
СО2 емисии в г/км (комбиниран): 146 - 139


Данните за разхода на гориво, СО2 емисии и енергия зависят от размера на избраните гуми и джанти. Разходът на гориво е определен в съответствие с ECE цикъл на шофиране. Възможно е някои от показаните модели да включват допълнителни опции и аксесоари, които не са част от стандартното оборудване.

ЗАПОЧНЕТЕ ДА КОНФИГУРИРАТЕ BMW 340i ГРАН ТУРИЗМО С ПАКЕТ M SPORT.

Създадено специално по ваш вкус BMW Серия 3 Гран Туризмо.

Текущо избраната конфигурация:

Двигател

BMW 340i Гран Туризмо

Цвят на екстериора

Glacier Silver – сив металик

Джанти

18" алуминиеви джанти BMW M Performance с двойни спици 405 M

Тапицерия

Черен кожен салон „Dakota“ с червени акценти

Вътрешни декоративни елементи

„Aluminium Hexagon“, черен гланц с акценти в матово червено „Coral Red“

Цена в брой

112,500 лв.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

  • Допълнителна информация за официалния разход на гориво и за официалните емисии на CO2 за новите пътнически автомобили можете да намерите в брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.


    Данните не са базирани на конкретен автомобил и не представляват част от офертата за продукта; предоставени са единствено за целите на сравнението между различни типове автомобили. CO2 емисиите, получени при производството и доставката на гориво или други енергийни източници, не са взети предвид в изчисляването на СО2 емисиите, съгласно Директива 1999/94/ЕО.