МНОГО МЯСТО ЗА РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО.

Дизайнът на BMW Серия 2 Gran Tourer.

МНОГО МЯСТО ЗА РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО.

Дизайнът на BMW Серия 2 Gran Tourer.

BMW Серия 2 Gran Tourer допълва моделното семейство на BMW Серия 2 с функционален автомобил, който впечатлява с предлагането на място, практичността и гъвкавостта си. Отвън късите надвеси осигуряват синамично излъчване, дългото междуосие и високата линия на покрива гарантират просторен интериор. Освен голям багажник висококачественият интериор предлага и разнообразни възможности за седене, съхранение и транспорт.

МНОГО МЯСТО ЗА РАДОСТТА ОТ ШОФИРАНЕТО.Дизайнът на BMW Серия 2 Gran Tourer.

BMW Серия 2 Gran Tourer допълва моделното семейство на BMW Серия 2 с функционален автомобил, който впечатлява с предлагането на място, практичността и гъвкавостта си. Отвън късите надвеси осигуряват синамично излъчване, дългото междуосие и високата линия на покрива гарантират просторен интериор. Освен голям багажник висококачественият интериор предлага и разнообразни възможности за седене, съхранение и транспорт.

ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

Пропорциите на BMW Серия 2 Gran Tourer още на пръв поглед подсказват за функционалността на автомобила. Гледан отпред, той изглежда спортен и нисък. Широката бъбрековидна радиаторна решетка оформя визуалния център и е разположена по-ниско от фаровете. Това осигурява динамично излъчване, което е уникално в този сегмент.
В профил високата линия на покрива, големите врати и изправената извивка на Хофмайстер подсказват за простора в интериора. В същото време прецизните контури и дългата графика на прозорците визуално издължават автомобила.
Оформлението на задната част също подсказва за просторния интериор. Хоризонталната насоченост на линиите и повърхностите и издължените, разположени силно встрани светлини подчертават широката стойка на автомобила.

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО В СТРАХОТНА ФОРМА.

Насладете се на BMW Серия 2 Gran Tourer във филма.

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО В СТРАХОТНА ФОРМА.

Насладете се на BMW Серия 2 Gran Tourer във филма.

LED СВЕТЛИНЕН ДИЗАЙН.

LED фаровете със светлини за завой на BMW Серия 2 Gran Tourer осветяват пътя оптимално и осигуряват спокойно шофиране през нощта при повишена сигурност. Фаровете осигуряват ярка и ефективна Bi-LED светлина за късите и дългите светлини.
Освен габаритните светлини светлините за завой също са с LED технология. Чрез включването на светлините за завой с намалена яркост в градски условия се осигурява по-добро осветяване встрани, което позволява на водача по-рано да разпознае велосипедистите и пешеходците. Между 40 и 70 км/ч светлините за завой изпълняват ролята на статични светлини при завиване.
Двойните светлинни пръстени и LED дневните и габаритните светлини на светлинните блокове на основните фарове осигуряват характерно и неподражаемо излъчване на автомобила.

ПАНОРАМЕН СТЪКЛЕН ПОКРИВ.

Панорамният стъклен покрив открива възхитителни гледки и пропуска много светлина в интериора, с което създава особено просторна и открита атмосфера. Ако слънчевите лъчи са прекалено силни, електрическата слънцезащитна щора може да бъде затворена безстепенно. Благодарение на функцията плъзгане и повдигане панорамният стъклен покрив предлага допълнителни възможности за вентилация на интериора. Когато е в позиция за вентилация, слънцезащитната щора автоматично се плъзга назад, за да осигури необходимия въздушен поток. Интегрираният, издигащ се напълно автоматично ветробран предпазва пътниците от нежелани завихряния при отворен покрив.

ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

Ако искате да се насладите на широкия свят с BMW Серия 2 Gran Tourer, вие трябва само да качите в автомобила, защото в интериора доминира чистия простор. Голямото предно стъкло и опционалния панорамен стъклен покрив създават открита, изпълнена със светлина атмосфера, която по желание може да бъде допълнена със светлинния пакет. Опционалните тапицерии от перфорирана кожа с впечатляващи шевове по седалките, арматурното табло и средната конзора създават изискана атмосфера в интериора. Водачът и пътникът до него се наслаждават на повдигната позиция на седене, която в комбинация с допълнителните триъгълни прозорци осигурява по-добра видимост във всички посоки. Като опция се предлага и BMW Head-Up Display, който проектира важната за пътуването информация в зрителното поле на водача.
Задната част на интериора също впечатлява със своята гъвкавост. При нужда седалките могат да бъдат регулирани надлъжно в съотношение 60:40. Освен това облегалките на задната седалка се сгъват в съотношение 40:20:40. Предлага се и опционален трети ред седалки, който предлага място за още двама пътника.

  • Дифузно осветление

    Дифузното осветление и впечатляващите Welcome светлини приятно и елегантно осветяват интериора със стилна комбинация от директни и индиректни светлинни източници и по този начин подчертават изисканата атмосфера. Съответните източници на светлина са разположени в средната конзола и пространството за краката. Освен това интериорът е оборудван с лампи за четене в предната и задната част на кокпита.

МАТЕРИАЛИ.

Концепцията на материалите на BMW Серия 2 Gran Tourer е фокусирана върху освещаващо модерния характер на автомобила. В допълнение към текстилните тапицерии като опция се предлагат и подбрани кожени тапицерии със стилни перфорации и контрастни шевове, които – според варианта на оборудването – включват и арматурното табло и средната конзола.
Големите галванизирани елементи на арматурното табло разделят дюзите на вентилацията и подчертават усещането за лекота в интериора. Лайстните на арматурното табло и вратите са в изпълнение Silver или Alumnium, в елегантен черен цвят или от фино дърво.

СВОБОДНО СТОЯЩ ДИСПЛЕЙ

СВОБОДНО СТОЯЩ ДИСПЛЕЙ

В типичния за BMW стил всички важни уреди за управление в кокпита на BMW Серия 2 Gran Tourer са насочени към водача. Визуален акцент е 8,8-инчовия свободно стоящ контролен дисплей, който в комбинация с „реещата” се средна конзола подчертава премиум качеството и лекия, модерен характер на интериора. Перфектно позициониран на височината на погледа, дисплеят може да бъде комбиниран с навигационна система например и осигурява важна информация с брилянтно качество – дори и при неблагоприятни светлинни условия.