МЯСТО ЗА ВСИЧКИ – С ГЪВКАВИТЕ СЕДАЛКИ.

Комфортът и функционалността на BMW Серия 2 Gran Tourer.

МЯСТО ЗА ВСИЧКИ – С ГЪВКАВИТЕ СЕДАЛКИ.

Комфортът и функционалността на BMW Серия 2 Gran Tourer.

Независимо дали за приятелите, семейството или багажа - BMW Серия 2 Gran Tourer предлага великолепна гъвкавост от предната до задната част. От многостранния кокпит, през гъвкавия втори ред седалки до просторния багажник, който може да бъде оборудван с трети ред седалки за още двама пътника - винаги ще разполагате с достатъчно място за всеки и всичко.

МЯСТО ЗА ВСИЧКИ – С ГЪВКАВИТЕ СЕДАЛКИ.Комфортът и функционалността на BMW Серия 2 Gran Tourer.

Независимо дали за приятелите, семейството или багажа - BMW Серия 2 Gran Tourer предлага великолепна гъвкавост от предната до задната част. От многостранния кокпит, през гъвкавия втори ред седалки до просторния багажник, който може да бъде оборудван с трети ред седалки за още двама пътника - винаги ще разполагате с достатъчно място за всеки и всичко.

ГЪВКАВОСТ В КОКПИТА.

Отпред в BMW Серия 2 Gran Tourer функционалният характер се подчертава визуално от просторното оформление на интериора. Но това не са само зрителни впечатления: регулируемите седалки и множеството възможности за съхранение осигуряват ненадмината гъвкавост.

 • Осигуряващ пространство дизайн.

  Хоризонталното разделение на повърхностите създава усещане за лекота в BMW Серия 2 Gran Tourer и допълнително подчертава реалното предлагане на място. Благодарение на широкото предно стъкло, големите прозорци и опционалният панорамен стъклен покрив в интериора прониква много дневна светлина – която допълнително подчертава усещането за лекота.

 • Поставки за напитки

  В кокпита на BMW Серия 2 Gran Tourer можете да се наслаждавате на вашите напитки спокойно и без опасност от разливане – благодарение на двете големи, разположени зад скоростния лост поставки. А в големите джобове на вратите отпред и отзад има място за бутилки с вместимост до 1,5 литра.

 • Възможности за съхранение

  Възможностите за съхранение в BMW Серия 2 Gran Tourer включват и откритата поставка над средната конзола, където можете да поставите смартфона, очилата или ключове, както и практичните поставки под седалките на водача и пътника до него, както и на под седалките от втория ред.

ГЪВКАВИ ЗАДНИ СЕДАЛКИ.

Задната част на BMW Серия 2 Gran Tourer идеално отговаря на вашите изисквания за място. В зависимост от нуждите за транспортиране само трябва да изтеглите, бутнете или сгънете трите пълноценни места за седене и просто да ги превърнете в допълнително пространство в багажника. Особено висок комфорт на товарене и още по-висока гъвкавост се гарантират от сгъваемата в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка с регулируем наклон.

 • Втори ред седалки с електрическо сгъване

  Товаренето на BMW Серия 2 Gran Tourer през отварящия се високо заден капак е безпроблемно дори и при дълги предмети (до 2,60 метра): благодарение на електрическото освобождаване на облегалките те се сгъват удобно от към багажника.

 • Регулируем надлъжно втори ред седалки

  Благодарение на регулируемата задна седалка багажникът може да се ползва още по-гъвкаво. В зависимост от нуждите може да бъде увеличено или пространството за коленете на пътниците отзад или да бъде повишена вместимостта на багажника. И двете възможности са екстремно практични във всекидневието. Седалката се премества механично с до 130 милиметра чрез лост под седалката. Освен това седалката може да се регулира индивидуално в съотношение 60:40.

 • Сгъваеми масички

  На сгъваемите масички отзад можете да поставяте и комфортно да ползвате различни предмети – от играчки и блокчета за рисуване за малките пътници до игрални конзоли, книги и лаптопи, както и бързи закуски.
  Монтираните на релси на облегалките на задните седалки масички се регулират по височина. Когато не се ползват, те могат да бъдат сгънати. Те се застопоряват сигурно и осигуряват лесен достъп до задните седалки.

ТРЕТИ РЕД СЕДАЛКИ.

Опционалният сгъваем трети ред седалки предлага място за още двама пътника и увеличава предлагането на място в BMW Серия 2 Gran Tourer. Този ред седалки, който се сгъва в пода, когато не се ползва, и осигурява равен под на багажника, допълнително увеличава гъвкавостта на интериора.

 • Място за седем пътника

  Независимо дали са малки или големи – двамата пътника на третия ред седалки ще пътуват при оптимален комфорт. Благодарение на високата линия на покрива има достатъчно място за главите и краката дори и на възрастните пътници, децата също се наслаждават на сигурното пътуване – защото на третия ред седалки могат да бъдат монтирани две допълнителни детски седалки. Има достатъчно място и за багажа: дори и когато третия ред седалки се ползва, се запазват 145 литра от вместимостта на багажника.

 • Комфорт.

  На задните седалки на BMW Серия 2 Gran Tourer е гарантирано спокойствието и тишината. Пътниците на третия ред седалки се радват на висок комфорт благодарение на двете поставки за чаши и поставката в специалната средна конзола. В отделенията за вещи с мрежи в страничните панели предлагат място за още предмети. За пътниците на третия ред седалки има и собствени светлинни източници на тавана (в комбинация с опционалния светлинен пакет).

 • Функция Easy-Entry

  Вторият ред седалки е оборудван със сгъващи се напред облегалки с функция Easy-Entry за комфортен достъп до третия ред седалки. По-голямата лайстна на прага на задната врата може да се използва за стъпване.

БАГАЖНИК.

Отварящият се широко заден капак на BMW Серия 2 Gran Tourer, който опционално може да се отваря и затваря безконтактно, позволява лесно товарене дори и на най-обемистите предмети на равния под на багажника.

 • Вместимост на багажника

  Благодарение на регулируемата, сгъваема в съотношение 40:20:40 задна седалка, както и на седалката до водача със сгъваема облегалка (опция) багажникът може да се разпростре до предната част на интериора. В зависимост от позицията на седалките вместимостта му е от 645 до 1 905 литра.

 • Сгъваем товарен под.

  Под пода на багажника има допълнително отделение за вещи с вместимост около 80 литра. За лесно ползване на тези отделения под пода сгъваемият под може да бъде отворен само с няколко движения.