СПОДЕЛЕТЕ РАДОСТТА.

Първото BMW Серия 2 Gran Tourer.

СПОДЕЛЕТЕ РАДОСТТА.

Първото BMW Серия 2 Gran Tourer.

       

СПОДЕЛЕТЕ РАДОСТТА.Първото BMW Серия 2 Gran Tourer.

       

Среден разход на гориво в л/100 км (218d)

4.5–4.3 [4.5–4.3]

Вместимост на багажника

645 и 1,905 литра

Сгъваема облегалка на седалката до водача

да

За вълнуващото всекидневие и комфортни пътувания: с разточително големия си багажник, до седемте места за седене и безбройните възможности за съхранение и транспортиране BMW Серия 2 Gran Tourer се адаптира към всички потребности по отношение на комфорта и гъвкавостта. При това то е не само интелигентно, но и особено спортно с атлетичните си форми и пъргавите 3- и 4-цилиндрови двигатели с технология BMW TwinPower Turbo.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW СЕРИЯ 2 GRAN TOURER.

Комфорт и функционалност.

Независимо дали за приятелите, семейството или багажа - BMW Серия 2 Gran Tourer предлага великолепна гъвкавост от предната до задната част. От многостранния кокпит, през гъвкавия втори ред седалки до просторния багажник, който може да бъде оборудван с трети ред седалки за още двама пътника - винаги ще разполагате с достатъчно място за всеки и всичко.

Дизайн.

Пропорциите на BMW Серия 2 Gran Tourer още на пръв поглед подсказват за функционалността на автомобила. Гледан отпред, той изглежда спортен и нисък. Широката бъбрековидна радиаторна решетка оформя визуалния център и е разположена по-ниско от фаровете. Това осигурява динамично излъчване, което е уникално в този сегмент. Ако искате да се насладите на широкия свят с BMW Серия 2 Gran Tourer, вие трябва само да качите в автомобила, защото в интериора доминира чистия простор. Голямото предно стъкло и опционалния панорамен стъклен покрив създават открита, изпълнена със светлина атмосфера, която по желание може да бъде допълнена със светлинния пакет.

Гъвкавост в кокпита.

Отпред в BMW Серия 2 Gran Tourer функционалният характер се подчертава визуално от просторното оформление на интериора. Но това не са само зрителни впечатления: регулируемите седалки и множеството възможности за съхранение осигуряват ненадмината гъвкавост.